MIDI-ohjaimet

MIDI-ohjain tai MIDI-kontrollipöytä on digitaalinen laite, joka siirtää MIDI-tietoja muihin laitteisiin, jotka pystyvät vastaanottamaan niitä.

View All Information

Studio MIDI-ohjaimet

Ensimmäiset 126 tuotetta näkyvillä

Tietoja MIDI-ohjaimista

Mallit vaihtelevat vakionäppäimistö-lomakkeesta jarrupalojen yhteistyöhankkeille Peliohjaimet - joita käytetään usein näytteiden käynnistää tai soittaa rummun koneen ohjelmiston – tai nuppeihin ja faders silloin, kun sekoittamista tai säätää audio signaalit. Jotkin MIDI-ohjaimet ovat jopa sovelluksen määrittämä kuten Akai n-APC40, joka on suoraan integroitu Ableton Live-ohjelmisto.

Gear4music.comissa kaluston lippulaiva mallien, kuten Novation n nolla SL ja Launchpad erilaisia.

MIDI-ohjainuutiset

Akaion LPK25 ja LPD8 nyt saatavilla alennettuun hintaan,

Nämä kompakti ja erittäin kannettava valvottu aari lopullinen ilmeikäs musikaalinen koristella, jonka avulla voit toistaa musiikkia kuin haluat, missä haluat.... Lisää »

Osta M-Audion koodi-sarjan (musta) saada ilmainen Plugin Suite

Alkaen 1 toukokuuta juuri asti 31 heinäkuu nykyiset käyttäjät ja uusia asiakkaita on sviitti plug-in arvoinen jopa £350 rinnalla koodi ohjain... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Arturia KeyLab eteerinen ohjain

Uusin ilmoitus Arturia tänä vuonna Musikmesse KeyLab tärkeää rekisterinpitäjän yhdistyvät ergonominen käytännöllisyys upealla luovaa potentiaalia.... Lisää »