MIDI-ohjaimet

MIDI-ohjain tai MIDI-kontrollipöytä on digitaalinen laite, joka siirtää MIDI-tietoja muihin laitteisiin, jotka pystyvät vastaanottamaan niitä.

View All Information

Studio MIDI-ohjaimet

Ensimmäiset 145 tuotetta näkyvillä

Tietoja MIDI-ohjaimista

Mallit vaihtelevat vakionäppäimistö-lomakkeesta jarrupalojen yhteistyöhankkeille Peliohjaimet - joita käytetään usein näytteiden käynnistää tai soittaa rummun koneen ohjelmiston – tai nuppeihin ja faders silloin, kun sekoittamista tai säätää audio signaalit. Jotkin MIDI-ohjaimet ovat jopa sovelluksen määrittämä kuten Akai n-APC40, joka on suoraan integroitu Ableton Live-ohjelmisto.

Gear4music.comissa kaluston lippulaiva mallien, kuten Novation n nolla SL ja Launchpad erilaisia.

MIDI-ohjainuutiset

Novation ilmoittaa värin muutos käynnistää Control XL

Muuttuva väri edelliseen grey sileä laiton käynnistäminen Control XL ulkonäkö on uudelleen kuvitellut pitää sen sisäisen laukaisuavain ja Launchpad kollegansa.... Lisää »

Native Instruments ilmoittaa Komplete Kontrol sarja ja sarja Audio 6

Tarjoaa jopa £80 pois Kontrol-sarja vaikka alentamalla hintaa Komplete Audio 6 £149, saada mahdollisuus käyttää maailman johtava hardware uskomattoman alennettuun hintaan... Lisää »

Native Instruments"Traktor Kontrol S8 Gear4music nyt myynnissä

Featuring joukko innovatiivisia komponentteja, jotka tarjoavat perimmäinen kokemus live DJ, Traktor Kontrol S8 on uuden vertailukohdan ohjaimet kaikkialla... Lisää »