PA-kaiuttimet

Gear4Music.com

PA kaiuttimet ovat keskeinen osa elävien ääntä perustaa luotettava äänen vahvistaminen ja kappaleen valmistamista keikkaa, tapahtumia ja esityksiä. Moderni PA kaiuttimet vaihdella merkittävästi niiden suunnittelu, jossa laaja valikoima eri malleja valmistetaan huolehtiminen eri sovellusten, paikat ja käyttäjien. View All Information

Suosituimmat "live"-kaiuttimet

Ensimmäiset 27 tuotetta näkyvillä

Liittyvät PA-kaiutin Uutiset

PA kaiuttimet ovat keskeinen osa elävien paikka. Ne auttavat yleisöä, kuulla heidän suosikki bändejä, artisteja ja Julkinen kaiutin. Laaja valikoima PA kaiuttimet joitakin suurimpia tuotemerkkejä kuten Behringer, Yamaha, QTX, Mackie QSC ja monet, kuten Gear4musicin pakkas PA:n jotka tarjoavat super vastinetta rahalle.

Mackie Thump on yksi suosituimmista valintoja PA kaiuttimet valikoiman käytettävissä Gear4music.com koska sen siirrettävyyden ja helppokäyttöisillä ominaisuuksilla.

QSC on Gear4music brändinä ja löytyvät vain täältä.

PA Speakers News

QSC käyttöön seuraavan sukupolven K.2 sarjan kaiuttimet

Pohjalta edellisen sucssesses QSCK.2 alueen tasoittaa tietä eteenpäin piirissä kaiutinteknologia, heittää useita uusia ominaisuuksia osaksi yhdistelmä... Lisää »

QSC TouchMix digitaalinen mikseri ja K sarjan kaiuttimet on tässä maailman ennätys On Mt Everest

Karu QSC PA system ominaisuudet maailmanennätyksen breaking keikka Mount Everest.... Lisää »

NAMM 2016: PreSonus paljastaa kolme uutta tuotetta

Esittelyssä upouusi ULT PA kaiutin valikoima, Studio 192 Mobile USB-liitäntä ja Studiolive AVB Mix järjestelmiä.... Lisää »