Casio kosketinsoittimet

Gear4Music.com

Casio on maailman johtava soitinten valmistaja ja sen päämaja on Japanissa. Casio on pyrkinyt vuodesta 1946 ylläpitämään yrityksen mottoa "luovuudesta ja panoksesta" ottamalla käyttöön kekseliäitä ja innovatiivisia tuotteita. View All Information

Casion kannettavat kosketinsoittimet

Ensimmäiset 23 tuotetta näkyvillä

Casio syntikkapaketit

Ensimmäiset 11 tuotetta näkyvillä

Tietoja Casio-kosketinsoittimista

Casio näppäimistöt ovat monipuolisia ja suunniteltu sopimaan kaikkiin tarpeisiin. Olet sitten juuri musiikista tai työstää ammattimaisia tallenteita tai musiikkia voidaan Casio syntikkapuolestasi.

Casio suosittu CTK koskettimet tarjoavat suuren valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja. Gear4music.com pidämme tunnettu Casio LK-220 keskeinen valaistu kosketinsoitin ohuella järjestelmän avaimet kannustaa oppimiseen ja ihanteellinen aloittelijoille, pianonsoiton tartuttava.

Olemme vahvat suhteet Casio, ja voi tarjota parhaat Casio tuotteet kilpailukykyiseen hintaan netissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tällä hetkellä monet Casio näppäimistöt nyt myös mukana ilmainen online syntikkaoppituntia arvoinen 56.99

Casion kosketinsoitinuutiset

NAMM 2017: Casio käynnistää Privia PX-160 ja Celviano AP-460 valkoinen

Tilattavissa on Gear4music nyt, arvostetun PX-160 sekä AP-460 tarjoaa useita ylellisiä tonaalinen mahdollisuuksia vaativille muusikko.... Lisää »

CasioGP-500 Celviano hybridi digitaalinen flyygeli palkittiin otsikko "innovatiivisia ja luotettavien Piano tuote 2016"

Täynnä useita hienoja ominaisuuksia, Celviano Grand hybridimallinen tarjoaa soittajalle ennennäkemättömän suorituskyvyn ja ennennäkemätön sävy... Lisää »

Gear4music sileää Casio Celviano GP-300 Grand hybridimallinen pianojen

Ylellinen digitaalinen piano suunniteltu uskollisesti uudestaan grand akustinen piano, ääni Casio Celviano GP-300 on erinomainen työkalu sananvapautta vaativille pianisti... Lisää »