Casio kosketinsoittimet

Gear4Music.com

Casio on maailman johtava soitinten valmistaja ja sen päämaja on Japanissa. Casio on pyrkinyt vuodesta 1946 ylläpitämään yrityksen mottoa "luovuudesta ja panoksesta" ottamalla käyttöön kekseliäitä ja innovatiivisia tuotteita. View All Information

Casion kannettavat kosketinsoittimet

Ensimmäiset 16 tuotetta näkyvillä

Casio näppäimistö paketit

Ensimmäiset 9 tuotetta näkyvillä

Tietoja Casio-kosketinsoittimista

Casio näppäimistöt ovat monipuolisia ja suunniteltu sopimaan kaikkiin tarpeisiin. Olet sitten juuri musiikista tai työstää ammattimaisia tallenteita tai musiikkia voidaan Casio näppäimistö puolestasi.

Casio suosittu CTK koskettimet tarjoavat suuren valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja. Gear4music.com pidämme tunnettu Casio LK-220 keskeinen valaistu kosketinsoitin ohuella järjestelmän avaimet kannustaa oppimiseen ja ihanteellinen aloittelijoille, pianonsoiton tartuttava.

Olemme vahvat suhteet Casio, ja voi tarjota parhaat Casio tuotteet kilpailukykyiseen hintaan netissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tällä hetkellä monet Casio näppäimistöt nyt myös mukana ilmainen online näppäimistö oppituntia arvoinen 57.99

Casion kosketinsoitinuutiset

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand hybridi Piano käynnisti

Casio replikoida soittokokemuksen uuden GP-400 Grand hybridi digipiano flyygeli.... Lisää »

NAMM 2015: Casio XW-PD1 Groovebox ja XW-DJ1 DJ-ohjain olettaa

Uusia huhuja NAMM kuin Casio odotetaan käynnistää jatkotoimia XW-P1 synth XW-PD1 groovebox ja XW-DJ1 DJ-ohjain.... Lisää »

Musta perjantai myynnissä nyt - meidän Top Picks

Tänä talvena olemme kickstarting Christmas shopping kanssa 4 koko päivän paras musiikki kaupoista, on musta perjantai!... Lisää »