Viulut

Olemme työskennelleet väsymättä kehittääksemme ja viimeistelläksemme valikoiman laatuviuluja kohtuuhintaan ja olemme nyt yksi johtavista viulujen vähittäiskauppiaista Euroopassa. Viulut ovat saatavissa erikokoisina kuten 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 ja 4/4. Gear4musicin oppilasviulusarjat sopivat varsinkin lapsille, jotka ovat juuri aloittamassa viulunsoittoaan. Archer-mallistomme tarjoaa premium-vaihtoehdon kunnianhimoisille soittajille: niissä on hienon täyteläinen ja rikas ääni, joka miellyttää vaativimpiakin maestroja.

View All Information

Suosituimmat viulut

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Viulun tiedot

Viulu historia:

Vaikka viulut on antiikin alkuperää, hän sai useimmat modernit ominaisuudet kuin Luthiers 1500-luvun Italiassa, jossa väline oli viol kuin nykypäivän viulu. Vasta barokin ajan, että viulu alkoi kukoistaa kunnioitetaan Antonio Vivaldi ja Johann Sebastian Bachin käyttäen viulua monissa niiden yhdistelmissä. Sittemmin viulu on saanut paljon rakkautta ja kunnioitusta ympäri maailmaa sekä yksin ja konsertti väline. Muusikot erilaisia musiikillisia lajityyppejä kuten klassinen, jazz ja folk nyt soittaa viulua.

Viulu on neljä-kielinen akustista instrumenttia, jota soittaaan keula. Se heads-upissa merkkijono perhe välineitä, joka on myös alttoviulu, sello ja kontrabasso. Ääni on yleensä syntyy käyttämällä keula, joka koostuu mukana kaistale hevonen hiukset kiinni. Vaikka on olemassa monia muita tekniikoita kuten pizzicato (nyppiminen jouset) nimetä yksi, jousi (tai arco) käyttö on yleisin tapa soittaa väline. Hartsi hierotaan jouhia varmistaa sujuva eteneminen koko viuluja ja luoda tarvittavat resonanssi.


Löytää oikea koko viulu on ratkaisevaa mukavan pelaamisen. Paras tapa mitata tämä olisi Pidä kättäsi suorana ja Mittaa etäisyys sinun halailla sinun ranne. Huomioi pituus, tarkistaa koko-opas ja valitse lähin koko ennen mittausta olet ottanut.

Viulu koko-opas

4/4 koko - ikä 11 - 58 cm (noin)
3/4-kokoinen - ikä 9-12-56 cm (noin)
1/2 koko - ikä 7-9-51 cm (noin)
1/4 koko - ikä 5-7 - 46 cm (noin)
1/8 kokoisena - vuotiaille 4-6 - 42 cm (noin)
Koon 1/10 - vuotiaille 4-5 - 38 cm (n.)
1/16 pinta - vuotiaille 3-5 - 36 cm (noin)

Viulu-uutiset

Yamaha YSV-104 ensimmäisen hiljainen viulu ominaisuus SRT Power System

Yamaha's uusin merkintä hiljainen viulut maailmaan hyödyntää laadukas SRT sähköjärjestelmän kehitetään ja maksimoidaan sävyä käytännön ympäristössä... Lisää »

Gear4music sileää Hidersine

Hidersine kuulonvaraisesti pidetään huippu kenttä.... Lisää »

Eastman jouset Gear4music-varastoitaville tuotteille

Laadukkaita Eastman viulut, alttoviulua, selloa ja kontrabassojen ovat nyt saatavilla Gear4music.... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha käyttöön YEV sarjan Electric viulut

Muotoilu ottaa sen suunnittelu inspiraatiota orgaaninen kauneus puu, puhtaat linjat yksinkertaisuus ja mukavuutta kevyt YEV uutuusmallisto yhdistyy innovatiivinen Yamaha ääni luoda upea Live-palvelun suorituskyky väline.... Lisää »

7 parhaat keinot alle 7

Monet vanhemmat haluavat kannustaa lapsensa vievät väline varhain elämässä. Musiikki voi olla hauskaa ja palkitsevaa toimintaa lapsille vaan tiedä mistä aloittaa voi olla hankalaa. Tässä on meidän top Plektrat ihanteellinen starter välineitä alle 7.... Lisää »

Lasten Musical kuin vanhempansa

Philharmonia Orchestra, Lontoossa, on tilannut tutkimus selvittää, jossa muusikot huomenna voi tulla.... Lisää »

Klassinen BRIT voittajat julkistettu

2013 Klassinen BRIT Awards järjestettiin viime yönä Royal Albert Hall.... Lisää »

Stentor kielisoittimet nyt osoitteessa Gear4music

Stentor myyvät enemmän viulut kuin mikään muu yritys maailmassa. Saamme selville miksi heidän kielisoittimet ovat niin suosittuja.... Lisää »

Lapsia kehotetaan kiinni yksi soitin

Yksi maailman johtavista viulistit on kannattanut, kovaa työtä ja käytännössä saada parempi pelissä väline.... Lisää »

Kiistat aitoutta Titanic viulu

Historiallinen yhteiskuntien Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa asettaneet Kartlis välineen.... Lisää »