Line 6 sähkökitaravahvistimet

Gear4Music.com

Line 6 perustettiin vasta vuonna 1996 missionaan yhdistää nykytekniikan teho vintage-elektroniikkaan. He lanseerasivat ensimmäisen digitaalisen vahvistimen myöhemmin samana vuonna ja antoivat kitaristeille vahvistimen, joka voi matkia maailman tunnetuimpia vahvistimien tonaalisia ominaisuuksia. View All Information

Suosituimmat linja 6 kitaravahvistimen

Ensimmäiset 9 tuotetta näkyvillä

Line 6 kitaravahvistimet

Nykyisen rivin 6 amp-alueen pyörii noin niiden revered Spider -tekniikkaa. Spider-tekniikka perustuu amp ja mallintaminen efektit. Spider-amp, voidaan antaa eri soittoääniä, vaikutukset ja oman suosikki taiteilijoiden, kokoonpanojen kanssa yhden painikkeen painalluksella.

Alue koostuu Spider IV, Spider venttiili MKII, Spider Jam ja Mikro-Spider.

Spider IV amp vaihtelee 15 W yhdistelmävahvistin saakka 150 W Combo - 150 W on myös käytettävissä standalone johtajana Spider IV HD150kutsutaan. Spider IV2 on täydellinen, niille, jotka kotitietokone toistaa tai studio ja keikka työ jossa vähän virroitettu kuluttavaan amp voidaan hyötyä.

Spider venttiili MKII -alueen hyväksyy teho ja mallintamista digitaalitekniikan joustavuutta ja varokkeiden klassinen venttiili-äänen kanssa. Line 6 tuli tunnustetulla venttiili-amp valmistajan, Reinhold Bogner, joka auttoi suunnittelu-kumppanuuden kiinteä vahvistin. Jos etsit teho, monipuolisuus ja klassinen putki-lämpöä, Etsi, muuta kuin Spider venttiili-MKII.

Spider Jam esittelee teho Line 6 amp ja vaikutusten mallintaminen, silmukan tallennus-ja raitoja. Kanssa yli 100 silmukan kuormitettuna rummun, basso ja rytmi raitoja soitti todellinen muusikot, Spider-Jam parantavat oman pelaamisen, vaikka hauskaa häirintälaitteet pitkin. vahvistin tuloksena vaikuttava 75 wattia teho, 12" Celestion mukautettu kaiuttimen kautta kaikille.

Micro Spider on Spider-alueen vähäistä virroitettu, akkukäyttöiset versio. Katusoittaja, loma, täydellinen ja jopa keikkabussissa. Integroitu kromaattinen viritin ja runsaasti sähkö- ja akustiset kitarat vaikutukset-esiasetukset ominaisuudet mikro-Spider. Punnitus on vain 7 paunaa, mikro-Spider asettaa 6 wattia aseman ulos ja on erittäin kannettavat.

Line 6:n artistit

Linja 6 kayttajia ovat:

Benny Rietveld (Santanalle)
Ed O'Brien (Radiohead)
Rob Harris (Jamiroquai)
Jason Freese (Green Day),
Jon painiketta (Sheryl Crow)
Richard Fortis (Guns N' Roses),
Robin Le Mesurier (Rod Stewart),
Roland Orzabal (Tears For Fears)

Ja paljon lisaa tunnettujen taiteilijoiden!

Line 6 kitaravahvistinuutiset

Kesällä NAMM 2016: ESP kitarat vapauttaa 30 vuotta Master Of Puppets kitara

ESP kunnioitusta yksi kaikkien aikojen suurimmista albumit kanssa limited edition kitara... Lisää »

Kesällä NAMM 2016: Epiphone ilmoittaa runsaasti uudet kitarat

1955 Les Paul Custom asu, 1966 luvun Archtop, Les Paul perinteinen PRO-II ja Les Paul Special VE on tarkoitus virallisesti paljastanut musiikkimaailman kesän NAMM 2016.... Lisää »

ESP ilmoittaa allekirjoitus Bill Kelliher kitarat

ESP kitarat käyttöön allekirjoitus kitara Mastodon kitaristi Bill Kelliher... Lisää »