Tanglewood akustiset kitarat

Gear4Music.com

Tanglewood Acoustic Guitarsilla on pitkä perinne akustisten soittimien valmistuksssa ja se tunnetaankin nimenomaan akustisista kitaroistaan. Tanglewood on ollut toistuvasti suosituin akustisten kitaroiden tuotemerkki Briteissä ja se on ollut monen alan gallupin kärjessä. View All Information

Suosituimmat Tanglewood kitara

Ensimmäiset 19 tuotetta näkyvillä

Siita Tanglewood kitara

British valmistajan, Tanglewood kitarat akustinen, sähkökitara, basso ja folk instrumentit. Perustettu Lontoossa vuonna 1988 ne muutti myohemmin Kent ja myos tilaa hyvin lahistolla toimistoihimme Wetherby, Yorkshire. Tanaan ne ovat yksi Iso-Britannian myydyin akustinen kitara tuotemerkkeja.

Tanglewood kitara alueet ovat Discover, Evolution, Heritage, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster ja Sundance. Tutustu sarjan painikkeilla taman sivun ylaosassa saadaksesi lisatietoja. Lisaa tama erilaisia Tanglewood bassokitarat, folk instrumentit ja guitar paketti ja se on helppo nahda, etta lajista kitaristi olet, Tanglewood on kitara sopivaksi.

Tanglewood Uutiset

Musikmesse 2013: Uutuuksia Tanglewood?

Tanglewood ovat käynnistäneet monia uusia akustinen ja puoliakustinen kitara Musikmesse tänä vuonna sekä lisäämällä akustiset vahvistimet valikoimaansa.... Lisää »

Musikmesse 2013: Jackson esitellä USA Select-sarjan Frankfurt

Jackson esiteltiin uusi USA Select-sarjan-Sähkökitarat tällä viikolla Musikmesse-näyttelyssä.... Lisää »

Musikmesse 2013: Paul Lehti Smith aloittaa P22 Trem tämän vuoden Show Frankfurt

Paul Lehti Smith uusi P22 Trem tarjoaa soittajille klassinen humbuckertones ja fantastinen akustiset äänet.... Lisää »