Tanglewood akustiset kitarat

Gear4Music.com

Tanglewood Acoustic Guitarsilla on pitkä perinne akustisten soittimien valmistuksssa ja se tunnetaankin nimenomaan akustisista kitaroistaan. Tanglewood on ollut toistuvasti suosituin akustisten kitaroiden tuotemerkki Briteissä ja se on ollut monen alan gallupin kärjessä. View All Information

Suosituimmat Tanglewood kitara

Ensimmäiset 17 tuotetta näkyvillä

Siita Tanglewood kitara

British valmistajan, Tanglewood kitarat akustinen, sähkökitara, basso ja folk instrumentit. Perustettu Lontoossa vuonna 1988 ne muutti myohemmin Kent ja myos tilaa hyvin lahistolla toimistoihimme Wetherby, Yorkshire. Tanaan ne ovat yksi Iso-Britannian myydyin akustinen kitara tuotemerkkeja.

Tanglewood kitara alueet ovat Discover, Evolution, Heritage, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster ja Sundance. Tutustu sarjan painikkeilla taman sivun ylaosassa saadaksesi lisatietoja. Lisaa tama erilaisia Tanglewood bassokitarat, folk instrumentit ja guitar paketti ja se on helppo nahda, etta lajista kitaristi olet, Tanglewood on kitara sopivaksi.

Tanglewood Uutiset

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »

Musikmesse 2013: Uutuuksia Tanglewood?

Tanglewood ovat käynnistäneet monia uusia akustinen ja puoliakustinen kitara Musikmesse tänä vuonna sekä lisäämällä akustiset vahvistimet valikoimaansa.... Lisää »

Liverpool kunnioitustani keskeinen Beatles albumin

Kolmen viikon juhla fantasia Liverpoolin kaupunkiin maksaa testamentin legendaarinen Beatles albumin "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"... Lisää »