Korg Syntetisaattorit

Gear4Music.com

Korg-syntetisaattoreilla on maine yksilöllisestä, paksusta äänestään - siitä lähtien kun MS-10 ja MS-20 julkistettiin Korgin nimi on ollut yksi elektronisen musiikin hallitsevista. Alussa Korg oli yhteisyritys yökerhonomistajan ja haitarinsoittajan välillä ja se perustettiin vuonna 1962 Tokiossa, Japanissa. Ylpeillen itse innovaatioilla Korg on pyrkinyt aina muuttamaan musiikkia kiitos uraauurtavien käsitteiden, kuten Wavedrum, Monotron, KAOSS-padi ja Kaossilator. View All Information

Korg-syntikat & moduulit

Ensimmäiset 51 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korg-syntikoista & moduuleista

Korg ovat myös tunnettu niiden miksaus ammattilaislaatua ääniä ja helposti käyttämään liittymiä. MicroKorg ja MicroKorg XL ovat erinomaisia esimerkkejä tämän – käyttää nauhojen, muusikot ja harrastajat kaikkialla maailmassa, ne antavat realistinen vintage ääniä Jarry pakkauksissa.

Toinen suosittu tuotteen rivi on Electribe-syntetisaattori / sampleri alueen johtava perustuu sekvensseri syntetisaattori ja rumpukoneet maailmassa.

Työasemien ominaisuus voimakkaasti Korg alue - M50- ja M3-työasemat ja notorious Radias-syntetisaattori – kaikki saatavilla Gear4music.comissa.

Sähköiset soittimet johtajana Korg on täysin uudelleen vuorovaikutteinen kosketinsoitin soittimet maailman.

Korgin Uutiset

Korg Kronos HD-1 High Definition Sound Engine

HD-1 - lippulaiva PCM, näytteenotto- ja aalto sekvensointi äänen moottori Korg Kronos.... Lisää »

Korg Kronos CX-3 urut ääni moottorin

Kronos ääni moottorit kolmannen erän tarkastellaan tarkemmin CX-3 Tonewheel-urut.... Lisää »

Korg Kronos - EP-1 äänen moottori

Otamme lähemmin EP-1 piano ääni toisen erän sävyjä, jotka tekevät Korg Kronos erottuvat oikeista syistä.... Lisää »