Martin akustiset kitarat

Gear4Music.com

Koko sen värikkään kitaran valmistumisen historian ajan Martin & Co on mukauttanut onnistuneesti jatkuvat akustisen kitarasuunnittelun ja valmistusmenetelmien muutokset. Huolimatta siitä, kuinka monia muutoksia on käyty läpi, Martin ei ole koskaan poikennut alkuperäisestä tehtävästään joka on valmistaa huippulaadukkaita kitaroita. Heidän ensisijainen pyrkimyksensä tuottaa hienoimmat mahdolliset soittimet jo vuonna 1833, on edelleen "Martin" tärkein tavoite tänään, yli 180 vuotta myöhemmin. View All Information

Suosituimmat Martin kitarat

Ensimmäiset 24 tuotetta näkyvillä

Tietoja Martin kitara

Martin kitara valitaan monet modernit soittajat, sen rikas kulttuuriperintö tuotemerkin piirtämä. Pelata Johnny Cash ja Elvis, nykyinen Martin suurlähettiläät ovat Ed Sheeran, maailman elintarvikeohjelman ja The Gaslight Anthem.

Monet Martinin nykyisen käsityöläisten ovat perheenjäsenensä Martin nyt kuudennen sukupolven ja ylitti '-1 miljoonaa kitarat "virstanpylväs.

Huolellisuutta ja kärsivällisyyttä ovat kaksi tärkeimmistä näkökohdista tekemään hyvä kitara, sanoi Frank Henry Martin yli 80 vuotta sitten. Että eetos harjoittaa Martin tehdas Pennsylvaniassa, jossa yhtiö pyrkii tekemään jokaisen kitara suurin he koskaan tuottanut.

Martin kitarauutiset

Ed Sheeran allekirjoitus "jakaa" kitara ennakkotilauksia

Yhteistyötä kanssa Martin, Sheeran's uusin allekirjoitus malli on taidetta hänen Viimeisin albumi "÷" ja on rakennettu tarkka eritelmät.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Martin kesäajan ja DSTG ja 0-18 kitarat

Kirjoitti enemmän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Martin tämän vuoden Musikmesse näitä upouusi malleja näyttely hienostunut esteettinen ja legendaarinen sävy.... Lisää »

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »