Mikrofonin esivahvistimet

Mikrofonin esivahvistimia käytetään levytysstudioissa parantamaan mikin signaalia, jotta siitä saadaan paras irti nauhoituksen aikana. Gear4music.comissa meillä on laaja valikoima mikrofonin esivahvistimia, joiden avulla voit saada oikean soundin. Monissa kehittyneissä esivahvistimissa on myös kompressorit, taajuuskorjaimet ja muut efektit. Arvostettu Focusrite Octopre MK-II:ssa on VCA-kompressorit perustuen yhtiön kuuluisaan Red 3 -merkkiin.

View All Information

Myydyimmät mikrofonin esivahvistimet

Ensimmäiset 105 tuotetta näkyvillä

Mikrofonin esivahvistimien tietoja

Vain aloittamassa meillä on kuten Behringer MIC100 putki- tai ART Tube MP V3 talousarvion preamps, joka tuottaa aidon putki lämpöä ja merkin yksinkertainen tulojen ja lähtöjen.

Vakavampaa studiossa kotona tai ammattimaisesti olemme alueen dual, quad ja 8-kanavainen preamps johtavien valmistajien TL ääni- ja Universal Audio käytettävissä.

Mikrofonin esivahvistinten uutisia

Focusrite ISA yksi analoginen esivahvistimen - 20 %

Focusrite tarjoaa 20 % alennuksen ISA yksi mikrofoni esivahvistimen vain rajoitetun ajan.... Lisää »

5 keikkaaulumikrofonia alle £100

Käyttöympäristönä suuri ammattilaisen PA-järjestelmä, keskipitkällä perustaa tai pieni Karaokeilta on mic sinulle oppaassamme talousarvion laulu mikrofonit.... Lisää »

Digitaalinen Langaton Eksponentti tulee legendaarinen Shure SM58

Shure n uusi digitaalinen langaton Vocal Mic järjestelmä tarjoaa älykäs digitaalisen yhteyden, äänenlaatu ja kuuluisa SM58 vocal selkeyden elatusapuvelvollisuudesta on lähes puolen vuosisadan ajan.... Lisää »