Ottajien

Samplerit ja sekvensserit ovat mullistanut sen, miten ihmiset ajattelevat musiikista, mahdollistamalla yhdistelmän tyylejä ja soundeja, jotka eivät tavallisesti ole yhdistettävissä, joksikin loistavaksi ja yksilölliseksi. Lähes kaikki samplereillä on myös sekventointiominaisuuksia ja sekvenssereissä on yleensä sämpläysvaihtoehto. Tämä mahdollistaa vaiheittaisen editoimisen siten, että monimutkaisia kuvioita, biittejä ja melodioita voidaan rakentaa lennossa yhdellä instrumentilla.

View All Information

Ottajien

Ensimmäiset 28 tuotetta näkyvillä

Tietoja samplereistä & sekvenssereistä

Näytteenottolaitteen on sähköinen soitin, joka käyttää näytteet ja tallenteiden luoda uusia ääniä. Nämä näytteet ovat joko lastataan tai tallentaa sitten toistaa laitteen tai sequenced sisäänrakennetut lämpötyynyille tai avaimia. Ottajilla on enimmäkseen elektronisen musiikin artistit suosiossa, mutta ne voidaan myös perinteisten yhtye tilanteissa Lisää monimuotoisuutta. Erän samplerit, kuten Roland SP 404 SX ja SP 555 ansiosta voit muokata näytteen alku- ja loppupisteet, pitch ja muut parametrit - voit myös lisätä FX manipuloida näytteitä. Nord-Wave on syntetisaattori, jonka avulla näytteiden, jota käytetään sen äänilähteen.

Sampleri- & sekvensseriuutiset

Moog kerääminen

Kunnioittaa perintöä uraauurtava Nero... Lisää »

WATCH - NAMM 2015: Arturia Beatstep Pro

Seuraava askel on Arturia's Beatstep, Beatstep Pro on kaksi step-Sequenzereiden ja 16 rumpu-raitasekvensserillä, myös.... Lisää »

WATCH - NAMM 2015: Korg SQ-1 analoginen Step-sekvensseri paljasti

Olemme katsomaan Korg SQ-1 analoginen step-sekvensseri NAMM Näytä 2015.... Lisää »