Akustiset kitaravahvistimet

Akustinen kitaravahvistin -osastomme tarjoaa yhden suurimmista valikoimistamme, niitä löytyy kaikilta maailman merkkibrändeiltä.

View All Information

Suosituimmat Akustiset Vahvistimet

Tietoa Akustisista Kitaravahvistimista

Akustinen muusikko on ratkaisevan tärkeää, että niiden kitaravahvistin on tasainen vastaus ja vähän ilmestyttava sävyä, tarjoavat annettava mahdollisimman selkeä ja alkuperäisen äänen lisääntymiseen. Vahvistimet kuten Ibanez Troubadour ja Fender Acoustasonic on tullut tunnettu tarkkoja lisääntymiselle. Yleensä ne tulevat yhdistelmäruutu lomakkeessa, featuring aluksella reverb ja taajuuskorjain ohjausobjekteja.

Akustiset Kitaravahvistin Uutiset

Ed Sheeran allekirjoitus "jakaa" kitara ennakkotilauksia

Yhteistyötä kanssa Martin, Sheeran's uusin allekirjoitus malli on taidetta hänen Viimeisin albumi "÷" ja on rakennettu tarkka eritelmät.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Martin kesäajan ja DSTG ja 0-18 kitarat

Kirjoitti enemmän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Martin tämän vuoden Musikmesse näitä upouusi malleja näyttely hienostunut esteettinen ja legendaarinen sävy.... Lisää »

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »