Rumpumikrofonit

Drum mikrofonit tulevat kaikki muodot ja koot, jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuudet eri osat rumpu setti. Dynaaminen ja Kondensaattorimikrofonit ovat yleisimpia mikrofoni kayttaa kuvaamaan rummut. Dynaamiset mikrofonit tarjoavat hyva keskialueen taajuusvaste ja usein kaytetaan virveli, Toms, ja Kick Drum, ja vaikeakulkuisesta rakentaa tekee niista tarpeeksi vahva selviytyakseen satunnaisesti miss-osuma. Kondensaattorimikrofonien kaytetaan usein tietoa mikrofoneja tai yleiskustannukset kaapata symbaalit laaja taajuusalue ja elaa huone tunnelma. Ne ovat yleensa herkka ja hauras, ja usein mukana " pad" kytkin vaimentaa aanen korkea.

View All Information

Suosituimmat Rumpumikit

Ensimmäiset 7 tuotetta näkyvillä

Tietoja rumpumikrofoneista

Rumpusetti ylös Mic'ing voi olla yksi engineer voi kohdistua vaikein tehtävät – onneksi oikean mikrofonin kanssa, työn voi tullut paljon helpompaa. rumpusetti on perinteisesti mic 'd ylös mic poisto, virvelirumpu, hi-hat ja kaksi virranottoa mikit symbaalit ja toms. Kuitenkin kaikki mic-sovellusten kanssa on tätä sääntöä. Saavuttamiseksi tietyt äänet, insinöörien voi mieluummin lisätä erityisiä tom mikrofonit tai tila edelleen mikit havaitaksesi tunnelmaa. Monet valmistajat tehdä rummun mic-joukkoja, jotka koostuvat olennaisten mikit. Shure PGDMK6 rummun mikrofonin setti sisältää kolme PG56 virvelirumpu/tom mikit, PG52 kick-mic ja kaksi PG81 virranottoa mikit.

AKG D112 dynaaminen mic on studio suosikki käsittelystä Korkeapaineinen kick-rummun ja on saatavana Gear4music.comissa

Rumpumikrofoniuutiset

Musikmesse 2016: Yamaha käynnistää kolme uutta DTX sähkörumpuja

Esittelyssä uusi DTX720K, DTX760K ja DTX920K sähköinen rumpusettiä polveutua Yamaha.... Lisää »

Roland käyttöön TD-11KV erityispainos Electronic rumpusetti

Roland lisäsi TD-11KV erityispainos sähkörumpusetti niiden laajan V-Drums linja.... Lisää »

NAMM 2016: Yamaha esittelee kolme uutta DTX sähkörumpuja

NAMM 2016 Yamaha juhlii sen DTX e-rumpu sarja ottamalla käyttöön kolme uutta tainnutusta mallia; DTX920k, 760k ja 720 k.... Lisää »