Rumpumikrofonit

Drum mikrofonit tulevat kaikki muodot ja koot, jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuudet eri osat rumpu setti. Dynaaminen ja Kondensaattorimikrofonit ovat yleisimpia mikrofoni kayttaa kuvaamaan rummut. Dynaamiset mikrofonit tarjoavat hyva keskialueen taajuusvaste ja usein kaytetaan virveli, Toms, ja Kick Drum, ja vaikeakulkuisesta rakentaa tekee niista tarpeeksi vahva selviytyakseen satunnaisesti miss-osuma. Kondensaattorimikrofonien kaytetaan usein tietoa mikrofoneja tai yleiskustannukset kaapata symbaalit laaja taajuusalue ja elaa huone tunnelma. Ne ovat yleensa herkka ja hauras, ja usein mukana " pad" kytkin vaimentaa aanen korkea.

View All Information

Suosituimmat Rumpumikit

Ensimmäiset 9 tuotetta näkyvillä

Tietoja rumpumikrofoneista

Rumpusetti ylös Mic'ing voi olla yksi engineer voi kohdistua vaikein tehtävät – onneksi oikean mikrofonin kanssa, työn voi tullut paljon helpompaa. rumpusetti on perinteisesti mic 'd ylös mic poisto, virvelirumpu, hi-hat ja kaksi virranottoa mikit symbaalit ja toms. Kuitenkin kaikki mic-sovellusten kanssa on tätä sääntöä. Saavuttamiseksi tietyt äänet, insinöörien voi mieluummin lisätä erityisiä tom mikrofonit tai tila edelleen mikit havaitaksesi tunnelmaa. Monet valmistajat tehdä rummun mic-joukkoja, jotka koostuvat olennaisten mikit. Shure PGDMK6 rummun mikrofonin setti sisältää kolme PG56 virvelirumpu/tom mikit, PG52 kick-mic ja kaksi PG81 virranottoa mikit.

AKG D112 dynaaminen mic on studio suosikki käsittelystä Korkeapaineinen kick-rummun ja on saatavana Gear4music.comissa

Rumpumikrofoniuutiset

Roland TD-1KPX V-Drums Electronic rumpusetti nyt varastossa

Roland TD-1KPX kannettava V-Drums Electronic rumpusetti tulee kaikkein taloudellisesti V Drum-alueen, mutta varmasti ei kitsastella laatua... Lisää »

Viikko mennä vasta Rolandin "tulevaisuus uudelleen"

Yli 30 suunniteltu tuote Tiedotteet 909 päivä lupaa olla uraauurtava tapahtuma... Lisää »

Ilmainen 5 vuoden takuu, Roland TD - 30K ja TD 30KV V-Pro-rumpusettiä

Roland TD - 30K ja TD 30KV V-Pro rumpusettiä nyt tulevat ilmaiseksi 5 vuoden takuun rajoitetun ajan tarjous (käytettävissä vain Isossa-Britanniassa).... Lisää »