Cajonit

Cajon on nopeasti tulossa yksi suosituimmista lyömäsoittimia nykypäivän monipuolinen musiikki kohtaus, mutta ajatus on alunperin kehitetty noin rannikon Perun 1800-luvun alussa. Cajonit on täydellinen käytettäväksi latinaa ja maailman musiikki tai unplugged akustisia keikkoja ja ulkouima esityksiä.

View All Information

Suosituimmat Cajonit

Ensimmäiset 24 tuotetta näkyvillä

Cajonin tarvikkeet

Ensimmäiset 54 tuotetta näkyvillä

Tietoja Cajonit

Cajon rumpu on yksinkertainen valine on monimutkainen aani. Jotkut uskovat, etta Cajon peraisin kaytto toimitus laatikot improvisoitu lyomasoittimina. Naista vaatimattomista oloista Cajon on nyt erittain suosittu valine, loytyy monia erilaisia musiikki.

Cajon tekee erilaisia aania riippuen siita, missa ja miten sita kohtaa - kaikkea syva basso aani on terava snare vaikutus. Onko tarjota koko rytmiryhma tai toimivat osana laajempaa ensemble Cajon on tehokas valine kasissa seka aloittelijoille etta asiantuntijoille.

Cajon pelaajia ei ole saantoja. Aloittelija voi helposti houkutella ulos hyva rytmi rumpu mutta kasiin asiantuntijan Cajon tuottaa rikas, resonant ja monimutkainen aani. Pienella kaytannossa kaikki aloittelija voi alkaa master vivahteet Cajon!

Cajon Uutiset

Gear4music sileää SJC mukautetun rummut

Gear4music on vain eurooppalaisen jakelijan Massachusetts pohjautuvaksi SJC mukautetun rummut ja on sileää useita eri tuotteita.... Lisää »

NAMM 2016: Roland paljastaa hybridi väline EY-10 EL Cajon

Innovatiiviset electronic kerroksellinen cajon Esittelyssä Roland.... Lisää »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums Electronic rumpusetti

Sisältää kaikki uusi TD-25 V-Drum moduuli, joka tarjoaa dynaaminen ja vuorovaikutteinen tuntuu kaksi uutta Roland V-Drums sarjat korvaa TD-15.... Lisää »