Kitarapedaalit

Kitarapedaalit lisäävät monia eri tyylejä kitaran ääneen, ja niitä voidaan myös käyttää täysin uusien, ainutlaatuisten soundien luomiseen. Gear4musicissa meillä on aina laaja valikoima jännittäviä efektipedaaleja varastossamme, suositusta Boss ME-70:stä Line 6 Pod HD300-pedaaliin.

View All Information

Myydyimmät Kitaraefektit

Tietoa Kitaraefekteistä

Kitaraefektit ovat auttaneet muusikkoja muokkaamaan ja räätälöimään soundiaan vuosikymmenien ajan - äänensävyn hienosäädöstä aina radikaaliin koko soundin uudistamiseen. Multiefekti-pedaaleissa, kuten Boss GT-10:ssä, yhdistyy monet eri efektit, yhteen kannettavaan yksikkön. Ne voivat koostua esim. Viive-, Kuoro-, Kaiku-, Overdrive-, tai Distortion-efekteistä, sekä joistain kokeiluluontoisimmista efekteistä kuten Ring Modulaatiosta.

Kitaraefekti Uutiset

Lähde Audio pedaalit nyt varastoida Gear4music

Lähde äänitehosteet tunnettu innovointia ja laatua, ovat nyt saatavilla Gear4music.... Lisää »

Gear4music sileää EarthQuaker Devices laitteet vaikutuksia pedaalit

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Akron, Ohio pedaali valmistaja EarthQuaker Devices laitteet on nyt osa laaja efektipedaalin tehosteita alue on Gear4music.... Lisää »

Keeley elektroniikka vaikutukset nyt saatavilla Gear4music

Maailmankuulu kitara vaikutuksia tuotemerkin Keeley liittyy joukkoon runsaasti laadukkaita Kitaraefektit saatavilla Gear4music.... Lisää »