Kitarapedaalit

Kitarapedaalit ovat tärkeä osa kitaristin soitinasetelmaa. Niitä voidaan myös käyttää täysin uusien, ainutlaatuisten soundien luomiseen. Gear4musicissa meillä on laaja valikoima jännittäviä efektipedaaleja varastossamme, suositusta Boss ME-70:stä Line 6 Pod HD300-pedaaliin.

View All Information

Myydyimmät Kitaraefektit

Tietoa Kitaraefekteistä

Kitaraefektit ovat auttaneet muusikkoja muokkaamaan ja räätälöimään soundiaan vuosikymmenien ajan - äänensävyn hienosäädöstä aina radikaaliin koko soundin uudistamiseen. Multiefekti-pedaaleissa, kuten Boss GT-10:ssä, yhdistyy monet eri efektit, yhteen kannettavaan yksikkön. Ne voivat koostua esim. Viive-, Kuoro-, Kaiku-, Overdrive-, tai Distortion-efekteistä, sekä joistain kokeiluluontoisimmista efekteistä kuten Ring Modulaatiosta.

Kitaraefekti Uutiset

EHX käyttöön upouusi Canyon Delay ja luuppipedaali

Ääriään myöten täynnä jännittäviä tonaalinen vaihtoehtoja kanjoni Delay ja luuppipedaali 11 tapa, jokaisella on oma erottuva ääni ja luonne.... Lisää »

EHX Release Blurst Mod suodatin ja toiminnan overdrive-pedaalit

Alun perin käyttöön vuoden talven NAMM Kaliforniassa, Electro Harmonixn upouusi parin pedaalit ovat nyt ostettavissa suurelle yleisölle.... Lisää »

NAMM 2017: Lunastone Trueoverdrive1 pedaali

At NAMM Lunastone paljastaa niiden Viimeisin versio. Jäljitellä putki sävy ja käsittää valmistajat elinvoimainen ääni, on teilataan vapautetaan tämän vuoden helmikuussa.... Lisää »