Musiikkiohjelmistokauppa

Musiikkisoftat ovat välttämättömiä musiikin tekemisen maailmassa nykyaikoina. Tehokkaan tietokoneen kanssa kokonaisia ammattimaisia träkkejä voidaan tuottaa ja käsitellä helposti. Tietokonetta voidaankin kutsua uudeksi instrumentiksi. Gear4musicilla tunnustamme sen voiman ja merkityksen, jonka audio-ohjelmisto sisältää modernissa musiikkissa - sen suosion, potentiaalin ja saatavuuden yhä vain kasvaessa. Siksi olemme innoissamme niin myyjänä kuin käyttäjänä tarjoamassa ja kokeilemassa uusimpia innovatiivisia musiikkiohjelmia, mitä saatavilla on.

View All Information

Suosituimpien musiikkiohjelmisto

Ensimmäiset 11 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja musiikkiohjelmistoista

DAW ohjelmisto, tai sekventoivaa ohjelmaa, koska se on myös tiedossa, on yleensä löytyy moderni studio sydämessä. Ohjelmat kuten Ableton Live, Cubase ja FL Studio, Sonar tarjoavat kaiken mitä tarvitset aloittaa tallennus ja tuottaa musiikkia.

Lisää virtuaalinen väline Plug-ins tai VSTi's parantaa äänen paletti ja voit löytää täydellisen äänen. VSTi kuten Toontrack EZ rumpali avulla voit kirjoittaa ja muokata realistisia kuulostava rumpuraidat sävellyksiä.

Tehostepluginit voidaan lisätä osa ammattitaitoa oman äänen luova vaikutus tai apuohjelma vaikutus. Antares AutoTune EFX on erinomainen plug-in laulu pitch Correction ja luoda suosittu autotune ääni.

Monet tuottajat luottaa hyvän arsenaali. Näyte kirjasto tarjota täyden valikoiman aitoja ääniä teidän kappaleet ja usein tuoda kipinä luovuuden nauhoituksia.

Musiikkiohjelmistouutiset

Steinberg seuraavan sukupolven Cubase Pro

Jälleen Cubase jatkaa tasoittaa polku innovaatioiden Cubase Pro 9... Lisää »

Antelope Audio nyt tarjoaa ilmainen lisenssi PreSonus Studio One asiakkaille, jotka ostavat valitut käyttöliittymät

Jotka ostavat Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 tai Goljat käyttöliittymä voisi saada ilmaisen kopion PreSonus' Studio One... Lisää »

Marraskuu 24-30 Propellerhead ovat tarjoaa käyttäjille jotka ostaa Reason vapaa Plugins

Osta Reason 24 marraskuu ja 31 Joulukuu ja saada 350 puntaa arvoinen myydyin väline ja vaikutus teline plugins ilmaiseksi!... Lisää »