Musiikkiohjelmistokauppa

Musiikkisoftat ovat välttämättömiä musiikin tekemisen maailmassa nykyaikoina. Tehokkaan tietokoneen kanssa kokonaisia ammattimaisia träkkejä voidaan tuottaa ja käsitellä helposti. Tietokonetta voidaankin kutsua uudeksi instrumentiksi. Gear4musicilla tunnustamme sen voiman ja merkityksen, jonka audio-ohjelmisto sisältää modernissa musiikkissa - sen suosion, potentiaalin ja saatavuuden yhä vain kasvaessa. Siksi olemme innoissamme niin myyjänä kuin käyttäjänä tarjoamassa ja kokeilemassa uusimpia innovatiivisia musiikkiohjelmia, mitä saatavilla on.

View All Information

Suosituimpien musiikkiohjelmisto

Ensimmäiset 13 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja musiikkiohjelmistoista

DAW ohjelmisto, tai sekventoivaa ohjelmaa, koska se on myös tiedossa, on yleensä löytyy moderni studio sydämessä. Ohjelmat kuten Ableton Live, Cubase ja FL Studio, Sonar tarjoavat kaiken mitä tarvitset aloittaa tallennus ja tuottaa musiikkia.

Lisää virtuaalinen väline Plug-ins tai VSTi's parantaa äänen paletti ja voit löytää täydellisen äänen. VSTi kuten Toontrack EZ rumpali avulla voit kirjoittaa ja muokata realistisia kuulostava rumpuraidat sävellyksiä.

Tehostepluginit voidaan lisätä osa ammattitaitoa oman äänen luova vaikutus tai apuohjelma vaikutus. Antares AutoTune EFX on erinomainen plug-in laulu pitch Correction ja luoda suosittu autotune ääni.

Monet tuottajat luottaa hyvän arsenaali. Näyte kirjasto tarjota täyden valikoiman aitoja ääniä teidän kappaleet ja usein tuoda kipinä luovuuden nauhoituksia.

Musiikkiohjelmistouutiset

Suuria säästöjä Native Instruments Komplete 10 ja Komplete 10 lopullinen

Säästä jopa 230 GBP on valittu Native Instruments ohjelmisto vaikka tavaraa riittää.... Lisää »

Reason 9 on täällä!

Tarkastelemme uusin inkarnaatio Reason 9 musiikkiohjelmisto... Lisää »

Propellerhead Reason 9 vapaa Reason 8

Propellerhead on ilmoittanut vapauttaa kaunistaa aika tarjous Reason 8 Reason asetettu release kesäkuu 9.... Lisää »