VOX-vahvistimet

Gear4Music.com

Vox on erityisesti tunnettu vahvistimistaan. AC30 ja AC15 saivat valtavan suosion 60-luvun puolivälissä, kun niistä tuli hyvin suosittuja brittiläisis-scenen rokkipiireissä. Ennen pitkää yhtyeet kuten Rolling Stones ja Kinks alkoivat käyttää Vox-vahvistimia suosien Top Boost-piiriä, joka määritteli liikkeen soundin. View All Information

VOX harjoitusvahvistimet

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

VOX yhdistelmävahvistimet

Ensimmäiset 44 tuotetta näkyvillä

VOX kitaravahvistimien nupit

Ensimmäiset 7 tuotetta näkyvillä

VOX kitarakaiutinkaapit

Ensimmäiset 4 tuotetta näkyvillä

Vox kitaravahvistimen

Vox Valvetronix sarjan sulake tehoa ja joustavuutta digitaalinen solid-state päätemallinnuksessa merkki ja vastaus venttiili amp käyttämällä 12AX7 elektroniputki tässä vaiheessa. Valvetronix vahvistimet ovat erittäin monipuolisia ja lähes kaikki kitaristi - tyyli tai kyky huolehtiminen. Sarja koostuu VT15, VT30, VT50 ja VT100 jotka kattavat 15 wattia massiivinen 100 wattia tehoa.

VR venttiili reaktorin vahvistimet hyväksyy kaikki parhaat ominaisuudet moderni vahvistimet ja sekoita ne parhaat ominaisuudet vintage vahvistimet. Käyttämällä todistettu ja suosittu VR piiri, venttiili reaktorin sarjan saavuttaa lähes kaikki sävy puhtain on puhtaaksi, likaisimmat ja likaiset. Vintage tyyli antaa sekä AC15VR ja AC30VR että ajaton Vox näyttää.

AC Custom -sarjan otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1958 ja on yksi historian arvostettuihin guitar amp alueet - pääasiassa tunnettu ääni, joka herätti brittiläinen Invasion rock musiikki. Piirustus yli 50 vuotta asiantuntemusta, AC15C1 mukautettu 1 x 12" valinta on ollut lukemattomia kitaristeista historiassa ainutlaatuinen ääni ja ominaisuuksia, kuten"Top Boost"piiri. AC30C2 Custom 2 x 12" antaa soittajille kaksinkertainen tuotoksen volyymi, ja siinä efekti kierto. Toisin kuin AC30C2 AC30C2X Custom 2 x 12" tarjoaa Celestion Alnico sininen kaiuttimia.