Blackstar sähkökitaravahvistimet

Gear4Music.com

Blackstar-Amplification on valmistettu Northamptonissa, Englannissa. Yli 50 vuoden kokemuksella muusikkoina, suunnittelijoina ja valmistajina Blackstar-ryhmä suhtautuu erittäin intohimoisesti kitaravahvistimiin. Heidän tavoitteensa on antaa kitaristeille parhaat mahdolliset itseilmaisun työkalut. View All Information

Suosituimmat Blackstar vahvistimet

Ensimmäiset 19 tuotetta näkyvillä

Blackstarin kitaravahvistinvalikoima

HT-5 on suunniteltu käytettäväksi studiossa ja käytännön ampeeria, joka voi kampi. Löytyi HT venttiili pedaalit great sävy antaessaan HT-5 ampeeria on kaksi kanavaa ja Blackstar's ISF piiri hienosäätöjä ja ääni muotoilu. HT-5-sarja on saatavana Combo, pään, kaiutinkoteloineen, ja Minikaiutinpaketti.

Kannettava HT paikat pyritään keikkailua kitaristi. Kaikki venttiilisarja on vahvistin sopivaksi joka suorituskykyä tyyppi – alhaisen virran 20-wattinen HT Studio 20 Combo 100-watti HT vaiheessa 100.

Series One line on suunniteltu monipuolisuutta mielessä. Alkaen voimakas 200-vatti, KT88 varustettua sarjan yhden 200 pään ja kauniisti muotoillun 40 watin sarjan yksi S1-45 Combo, sarja yhdellä ampeeria on sisäänrakennettu DPR vähentäminen järjestelmä, jonka avulla voidaan vähentää yleistä virroitettu alas 10 % nimellisteho, sävyn koko venttiili-kokemus menettämättä.

Artisan sarja on ehkä Blackstaron Viimeisin kauniisti muotoillun vahvistimen line. Painottaen sonic puhtaus ja yksinkertaisuus, käsintehty käsityöläinen alueen pumppu pois boutique ääniä. Artisan 15 Handwired Combo sarja on käynnistymässä ja tarjoaa 15-watin dynaaminen, A-luokan putki tehon, kytkettävissä alas 5-w sävy joustavuus.

Kitaravahvistinuutiset

Vox ilmoittaa, Ltd. Ed. 60 vuotta käsi kiinteä vahvistimet

Sen kunniaksi rikas historia VOX aloittaa AC30HW60 ja AC15HW60. Tarkoituksena on jäljitellä klassikoita, VOX vauhdittamaan sanonta "vanha on kultaa"... Lisää »

Tulevaisuus uudelleen: Roland sininens Cube Britannian EL84 BOSS MS-3

Uusimmasta Roland's tulevaisuudessa uudelleen, siniset Cube Britannian EL84 muutettu ja MS-3 Multi vaikutuksia Switcher paloja kitara-yhteisön etukäteen... Lisää »

Uusi Fender Mustang ensimmäisen koskaan pysäköinti yhteensopiva vahvistin

Käyttämällä wireless teknologia auttaa soittaja saavuttaa saumaton ilakoida, uuden Mustang sarjan ovat ensimmäinen askel uuden uljaan maailman vahvistimet.... Lisää »

Annika Brian Welch antaa Downlow Orange's Rockerverb

Lainaten Rockerverb MKIII 50 W olennaiseksi osaksi bändit lopullinen kitaran äänen, Welch kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka tärkeää Orange vahvistimet ovat Ville sävy.... Lisää »

Stone Deaf FX käyttöön niiden uusi valikoima vahvistimet

Voi ostaa nyt Gear4music, Stone Deafupouusi valikoima ampeeria antaa modern player useita tonaalinen vaihtoehtoja ja kokoja tutkia!... Lisää »