Blackstar sähkökitaravahvistimet

Gear4Music.com

Blackstar-Amplification on valmistettu Northamptonissa, Englannissa. Yli 50 vuoden kokemuksella muusikkoina, suunnittelijoina ja valmistajina Blackstar-ryhmä suhtautuu erittäin intohimoisesti kitaravahvistimiin. Heidän tavoitteensa on antaa kitaristeille parhaat mahdolliset itseilmaisun työkalut. View All Information

Suosituimmat Blackstar vahvistimet

Ensimmäiset 19 tuotetta näkyvillä

Blackstarin kitaravahvistinvalikoima

HT-5 on suunniteltu käytettäväksi studiossa ja käytännön ampeeria, joka voi kampi. Löytyi HT venttiili pedaalit great sävy antaessaan HT-5 ampeeria on kaksi kanavaa ja Blackstar's ISF piiri hienosäätöjä ja ääni muotoilu. HT-5-sarja on saatavana Combo, pään, kaiutinkoteloineen, ja Minikaiutinpaketti.

Kannettava HT paikat pyritään keikkailua kitaristi. Kaikki venttiilisarja on vahvistin sopivaksi joka suorituskykyä tyyppi – alhaisen virran 20-wattinen HT Studio 20 Combo 100-watti HT vaiheessa 100.

Series One line on suunniteltu monipuolisuutta mielessä. Alkaen voimakas 200-vatti, KT88 varustettua sarjan yhden 200 pään ja kauniisti muotoillun 40 watin sarjan yksi S1-45 Combo, sarja yhdellä ampeeria on sisäänrakennettu DPR vähentäminen järjestelmä, jonka avulla voidaan vähentää yleistä virroitettu alas 10 % nimellisteho, sävyn koko venttiili-kokemus menettämättä.

Artisan sarja on ehkä Blackstaron Viimeisin kauniisti muotoillun vahvistimen line. Painottaen sonic puhtaus ja yksinkertaisuus, käsintehty käsityöläinen alueen pumppu pois boutique ääniä. Artisan 15 Handwired Combo sarja on käynnistymässä ja tarjoaa 15-watin dynaaminen, A-luokan putki tehon, kytkettävissä alas 5-w sävy joustavuus.

Kitaravahvistinuutiset

Annika Brian Welch antaa Downlow Orange's Rockerverb

Lainaten Rockerverb MKIII 50 W olennaiseksi osaksi bändit lopullinen kitaran äänen, Welch kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka tärkeää Orange vahvistimet ovat Ville sävy.... Lisää »

Stone Deaf FX käyttöön niiden uusi valikoima vahvistimet

Voi ostaa nyt Gear4music, Stone Deafupouusi valikoima ampeeria antaa modern player useita tonaalinen vaihtoehtoja ja kokoja tutkia!... Lisää »

NAMM 2017: Line 6 vapauttaa Variax Shuriken ja hämähäkki V 240HC

Line 6's ensimmäinen koskaan suunniteltu taiteilija kitara, Shuriken henkilöityy aggressiivinen ja tekniikan soittotyyleistä metalli harrastajat ympäri maailmaa.... Lisää »

NAMM 2017: Orange vahvistimet rokkari 15, rokkari 32

Orangen uudet vahvistimet ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Aivan kuten voit lavalla sellaisenaan omassa makuuhuoneessa rokkari-sarjan tarjoavat täydellinen monipuolisuutta.... Lisää »

NAMM 2017: Vox mukautetun sarja, MV50, BC112/BC108, kuulokkeet kitaravahvistin

Kanssa tähtien 2017 riviin käsillä Vox ovat jälleen osoittautuneet tarjota vankka sekoitus klassisia ja nykyaikaisia muutoksia innovaatio, masters... Lisää »