Lyömäsoittimet

Gear4musicin lyömäsoitinvalikoima sisältää johtavien tuotemerkkien kuten Pearlin, Angelin ja Meinlin instrumentteja, sekä lapsiystävällisiä lyömäsoittimia Ninolta, ja omat edulliset Gear4musicin ja WHD:n instrumenttimme. Soitinvalikoimaaan kuuluu klassiset instrumentit kuten ksylofonit, lehmänkellot ja tamburiinit, sekä harvinaisemmat instrumentit kuten djembe ja cajon.

View All Information

Suosituimmat lyömäsoittimet

Tietoa Lyömäsoittimista

Perkussio - lyömäsoittimet tarkoittaa muutakin kuin vain rumpusettejä - lyömäsoitin on mikä tahansa soitin joka tuottaa äänen kun sitä isketään, hakataan tai raaputetaan. Tälläisten soitinten uskotaan olevan maailmanhistorian ensimmäisiä soittimia, joiden suosio on säilynyt yksinkertaisuudensa ansiosta.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan edullisia maailman- ja folkmusiikin instrumenttejä, laaja valikoimamme sisältää monenlaisia lyömäsoittimia, kuten cajonit, djembet ja conga-rummut, jotka voivat lisätä ainutlaatuisen soundin musiikkiisi.

Percussion News

Musikmesse 2016: Yamaha käynnistää kolme uutta DTX sähkörumpuja

Esittelyssä uusi DTX720K, DTX760K ja DTX920K sähköinen rumpusettiä polveutua Yamaha.... Lisää »

Roland käyttöön TD-11KV erityispainos Electronic rumpusetti

Roland lisäsi TD-11KV erityispainos sähkörumpusetti niiden laajan V-Drums linja.... Lisää »

NAMM 2016: Yamaha esittelee kolme uutta DTX sähkörumpuja

NAMM 2016 Yamaha juhlii sen DTX e-rumpu sarja ottamalla käyttöön kolme uutta tainnutusta mallia; DTX920k, 760k ja 720 k.... Lisää »