Lyömäsoittimet

Gear4musicin lyömäsoitinvalikoima sisältää johtavien tuotemerkkien kuten Pearlin, Angelin ja Meinlin instrumentteja, sekä lapsiystävällisiä lyömäsoittimia Ninolta, ja omat edulliset Gear4musicin ja WHD:n instrumenttimme. Soitinvalikoimaaan kuuluu klassiset instrumentit kuten ksylofonit, lehmänkellot ja tamburiinit, sekä harvinaisemmat instrumentit kuten djembe ja cajon.

View All Information

Suosituimmat lyömäsoittimet

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoa Lyömäsoittimista

Perkussio - lyömäsoittimet tarkoittaa muutakin kuin vain rumpusettejä - lyömäsoitin on mikä tahansa soitin joka tuottaa äänen kun sitä isketään, hakataan tai raaputetaan. Tälläisten soitinten uskotaan olevan maailmanhistorian ensimmäisiä soittimia, joiden suosio on säilynyt yksinkertaisuudensa ansiosta.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan edullisia maailman- ja folkmusiikin instrumenttejä, laaja valikoimamme sisältää monenlaisia lyömäsoittimia, kuten cajonit, djembet ja conga-rummut, jotka voivat lisätä ainutlaatuisen soundin musiikkiisi.

Percussion News

Ruach musiikin käyttöön uudistettu alueen Gear4music

Kanssa erilaisia välineitä, jotka kattavat eri osa percussive taajuuksista Ruach nostaa rimaa ja asetti itselleen uuden teollisuuden standardi.... Lisää »

Roland TD-1KPX V-Drums Electronic rumpusetti nyt varastossa

Roland TD-1KPX kannettava V-Drums Electronic rumpusetti tulee kaikkein taloudellisesti V Drum-alueen, mutta varmasti ei kitsastella laatua... Lisää »

Viikko mennä vasta Rolandin "tulevaisuus uudelleen"

Yli 30 suunniteltu tuote Tiedotteet 909 päivä lupaa olla uraauurtava tapahtuma... Lisää »