Virvelirummut

Useimmat virvelirummut ovat 14" leveitä ja 5,5" syviä. Tämä standardikoko löytyy useimmista rokki- ja fuusioseteistä. Pikkolovirvelit, kuten Pearl B1330, on matala virvelirumpu, joka yleensä on 13" leveä ja 3" syvä. Metallirumpalit mieluummin usein käyttävät pienempikokoisia virvelirumpuja, joissa on enemmän syvyyttä, kuten Pearl Joey Jordison Signature.

View All Information

Myydyimmät Virvelirummut

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoa Virvelirummuista

Virvelirumpu on kiistatta tahansa rummun työkalujen asennus olennainen osa. Ne velkaa erillisten halkeilua äänen ansalangat, itse – Ansalangat ovat metalli-kannoilla tai johdot, joka on vedetty suoraksi rummun alhaalta ihon kautta.

Ansalangat tehdään tavallisesti terästä, messinki, pronssia tai puun eri äänesmäisiä ominaisuuksien saavuttamiseksi. Eri virvelirumpu päiden ja tunings myös on tärkeä yleinen äänen ja virvelirumpu sävy.

Virvelirumpu Uutiset

Gear4music sileää SJC mukautetun rummut

Gear4music on vain eurooppalaisen jakelijan Massachusetts pohjautuvaksi SJC mukautetun rummut ja on sileää useita eri tuotteita.... Lisää »

Foo Fighters: 1000 fanit kattavat osuma tuo bändi Italia

1000 Italian Foo Fighters fanit Learn To Fly menee virus ja tekee yhtyeen seisomaan ja ottaa huomautus.... Lisää »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums Electronic rumpusetti

Sisältää kaikki uusi TD-25 V-Drum moduuli, joka tarjoaa dynaaminen ja vuorovaikutteinen tuntuu kaksi uutta Roland V-Drums sarjat korvaa TD-15.... Lisää »