Rumpujen lisävarusteet

Rumpaleilla on valtava määrä tarvikkeitat käytettävissä helpottamassa heidän elämäänsä. Gear4music.comissa, me tiedämme, mitä rumpalit tarvitsevat, joten annamme hyödyllisimmät lisälaitteet sekä akustisiin että sähköisiin setteihin.

View All Information

Suosituimmat rumpukapulat

Suosituimmat rumpukalvot

Suosituimmat rumpujen pussit ja kotelot

Rumpusettien lisävarusteista

Meidän tarvikkeet alue rumpukalvot rumpukapulat, pussit ja kotelot oppimateriaali valmistamien johtavien merkkien käyttää Sabianin, Vater, Vic Firth, Zildjian ja Roland DVD-levyjä. Jokaisen rumpali tarvitsee rummun-avain, mutta muut on oltava kohteiden rumpaleiden ovat kiinni ja finger-nauha ja symbaali Puolan.

Meillä on rumpukapulat vahvuuksia eri monipuolinen valikoima – 5 a ovat suosittuja stick käynnistämiseen kanssa, koska ne laadut saldo. Voimme myös tehdä allekirjoituksen rumpukapulat taiteilijoiden, mukaan lukien Joey Jordison määrä.

Rumpujen ja lyömäsoitinten uutiset

Roland TD-1KPX V-Drums Electronic rumpusetti nyt varastossa

Roland TD-1KPX kannettava V-Drums Electronic rumpusetti tulee kaikkein taloudellisesti V Drum-alueen, mutta varmasti ei kitsastella laatua... Lisää »

Viikko mennä vasta Rolandin "tulevaisuus uudelleen"

Yli 30 suunniteltu tuote Tiedotteet 909 päivä lupaa olla uraauurtava tapahtuma... Lisää »

Gear4music sileää SJC mukautetun rummut

Gear4music on vain eurooppalaisen jakelijan Massachusetts pohjautuvaksi SJC mukautetun rummut ja on sileää useita eri tuotteita.... Lisää »