Orkesterisoittimet

Löydä kokoelma Orkesterisoittimiaja tarvikkeita kaikkein halutuimmilta nimiltä jousi-, vaski- ja puupuhaltimia sekä Orkesteri lyömäsoittimia.

View All Information

Suosituimmat Orkesterisoittimet

Tietoa Orkesterisoittimista

Klarinettityypit

Klarinetteja on olemassa neljä eri päätyyppiä: Bb (tai B-flat), sopraano, altto ja basso. Bb-vireinen klarinetti on näistä kaikista yleisin, ja on usein juuri se soitin joka tulee mieleemme kun joku mainitsee sanan 'klarinetti'. Sitä pidetään yleisesti hyvänä soittimena kun olet opettelemassa klarinetin soittoa, sen koko sopii hyvin aloittelijoille. Kun olet oppinut soittamaan yhdenlaista klarinettia, on yleensä suhteellisen helppo oppia soittamaan muita klarinettiperheen instrumentteja.

Trumpettityypit

Trumpetit vaihtelevat koon, pituuden ja porauksen koon mukaan, ja niillä on kaikilla oma tunnusmerkillinen ja hyvin erottuva äänensä. Esimerkiksi kornetit tuottavat paljon paksumman, runsaamman ja pehmeämmän äänen, kuin muunlaiset trumpetit, joilla monilla on hyvin terävä ja kirkas ääni.

Toinen huomioon otettava tekijä on ostajan oma soittokokemus, esimerkiksi flyygelitorvi sopii paremmin edistyneemmille muusikoille. Eri trumpettien ominaisuuksien ja lisätietojen tarkasteleminen, voi auttaa opiskelijoita ja nuorempia soittajia päättämään minkälainen trumpetti sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa.

Orkesterisoitinuutiset

Yamaha YSV-104 ensimmäisen hiljainen viulu ominaisuus SRT Power System

Yamaha's uusin merkintä hiljainen viulut maailmaan hyödyntää laadukas SRT sähköjärjestelmän kehitetään ja maksimoidaan sävyä käytännön ympäristössä... Lisää »

Gear4music on yksi viimeinen Yamaha Xeno YTR trumpetit

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25 vuotta malli trumpetti on edelleen yksi viime malleja, jotka ovat tällä hetkellä ostaa Euroopassa.... Lisää »

NAMM 2017: B ja S MBX3 Heritage trumpetit/Challenger trumpetit

B ja S ilmoittaa vapauttamaan heidän ammattitason MBX3 trumpetit asiantuntevasti muotoiltu ja ilo korvalle, MBX3 tuo brass playing löytyi uudenlaista... Lisää »

Gear4music sileää Hidersine

Hidersine kuulonvaraisesti pidetään huippu kenttä.... Lisää »