Orkesterisoittimet

Orkesterisoittimet on yksi suosituimmista tuoteryhmistämme Gear4musicilla. Olemme käyttäneet vuosikausia kehittääksemme oman sarjamme edullisia orkesterisoittimia, kuten saksofoneja, huiluja, baritonitorvia, käyrätorvia sekä kontrabassoja ja viuluja.

View All Information

Suosituimmat Orkesterisoittimet

Tietoa Orkesterisoittimista

Klarinettityypit

Klarinetteja on olemassa neljä eri päätyyppiä: Bb (tai B-flat), sopraano, altto ja basso. Bb-vireinen klarinetti on näistä kaikista yleisin, ja on usein juuri se soitin joka tulee mieleemme kun joku mainitsee sanan 'klarinetti'. Sitä pidetään yleisesti hyvänä soittimena kun olet opettelemassa klarinetin soittoa, sen koko sopii hyvin aloittelijoille. Kun olet oppinut soittamaan yhdenlaista klarinettia, on yleensä suhteellisen helppo oppia soittamaan muita klarinettiperheen instrumentteja.

Trumpettityypit

Trumpetit vaihtelevat koon, pituuden ja porauksen koon mukaan, ja niillä on kaikilla oma tunnusmerkillinen ja hyvin erottuva äänensä. Esimerkiksi kornetit tuottavat paljon paksumman, runsaamman ja pehmeämmän äänen, kuin muunlaiset trumpetit, joilla monilla on hyvin terävä ja kirkas ääni.

Toinen huomioon otettava tekijä on ostajan oma soittokokemus, esimerkiksi flyygelitorvi sopii paremmin edistyneemmille muusikoille. Eri trumpettien ominaisuuksien ja lisätietojen tarkasteleminen, voi auttaa opiskelijoita ja nuorempia soittajia päättämään minkälainen trumpetti sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa.

Orkesterisoitinuutiset

NAMM 2017: B ja S MBX3 Heritage trumpetit/Challenger trumpetit

B ja S ilmoittaa vapauttamaan heidän ammattitason MBX3 trumpetit asiantuntevasti muotoiltu ja ilo korvalle, MBX3 tuo brass playing löytyi uudenlaista... Lisää »

Gear4music sileää Hidersine

Hidersine kuulonvaraisesti pidetään huippu kenttä.... Lisää »

Eastman jouset Gear4music-varastoitaville tuotteille

Laadukkaita Eastman viulut, alttoviulua, selloa ja kontrabassojen ovat nyt saatavilla Gear4music.... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno taiteilija malli New York trumpetit

Esittelyssä Yamaha YTR-9335 ja YTR-9445 Custom-sarjan trumpetit.... Lisää »