Epiphone bassot

Gear4Music.com

Epiphone tuottaa eräät kohtuuhintaisimmista bassokitaroista käyttäen Gibsonin kitaranvalmistusasiantuntemusta ja soveltaen sitä halvempiin soittimiin. Tänään Epiphone on kuuluisa klassisista bassomalleista, kuten SG, Thunderbird ja Embassy-mallit. Myyntitiimimme on käynyt Gibsonin virallisen 'Toneknowledgy'-koulutusohjelman sen varmistamiseksi, että voimme tarjota parhaat neuvot ja avun Epiphone-kitaroista kiinnostuneille asiakkaillemme. View All Information

Epiphone-bassokitarat

Ensimmäiset 23 tuotetta näkyvillä

Tietoja Epiphone-bassokitaroista

Kun vilkkaimmillaan kilpailijat, Epiphone osti Gibson vuonna 1957. Alun perin ostanut valjastaa tunnettu bassokitarat, Gibson henkiin Epiphone mahdollisuuden käyttää Gibson suunnittelee luoda uudelleen edullinen basso ja kitara.

Sen jälkeen Epiphone tehnyt ikonin bassot ja kitarat - John Lennon ja Noel Gallagher on merkki & rsquo; s tunnetuin endorsees. Epiphone tuottaa erilaisia allekirjoitus bassojen peräisin basistit kuten Nikki Sixx ja Mötley Crue ja Jack Cassidy Jefferson Airplane.

Epiphonen bassokitarauutiset

Kesällä NAMM 2016: Epiphone ilmoittaa runsaasti uudet kitarat

1955 Les Paul Custom asu, 1966 luvun Archtop, Les Paul perinteinen PRO-II ja Les Paul Special VE on tarkoitus virallisesti paljastanut musiikkimaailman kesän NAMM 2016.... Lisää »

Epiphone käynnisty kuukauden!

Saatko ilmaiseksi Epiphone virtalähde?... Lisää »