Korg Kosketinsoittimet

Gear4Music.com

Korg koskettimet on johtava musiikki-koskettimet, musiikki työasemat ja syntikoita. Monet uskovat, Korg on täysin uudelleen maailman interaktiivinen kosketinsoittimet. Korg koskettimet omaksua huipputekniikkaa ja helppokäyttöisyys tuottaa dynaamisen ja innostava soittokokemuksen. View All Information

Korgin kotikosketinsoittimet

Ensimmäiset 15 tuotetta näkyvillä

Korg syntikkatyöasemat

Ensimmäiset 19 tuotetta näkyvillä

Korg-koskettimet

Korg näppäimistöt antaa lopullinen muusikot arsenal täyden valikoiman kosketinsoittimet, äänimoduuleja, musiikki-koskettimet ja musiikki-työasemissa sekä pianot ja syntetisaattorit käyttöön.

Korg ystävät älykäs sovittaja koskettimet voisi olla musical ihannekumppanisi, monikäyttöinen laulujen station ja vaiheessa bändi, Kaikki yksi kattava näppäimistö.

Upeat äänet, moderni sisustus, intuitiivinen helppokäyttöisyyttä ja uusinta vaikutukset ovat Korg syntikkatuotemerkin.

Korg Uutiset

Roland käynnistää Ko-07 työaseman ja SE-02 syntetisaattori

Ensimmäinen synth merkinnät Rolandtulevaisuudessa uudelleen, Ko-07 työasema ja SE-02 syntetisaattori lupaus käyttäjän täydellinen ilmaus ja laivalla monipuolisuus.... Lisää »

KORG Gadget päivitys ja ilmainen "Lite" Mac-versio

Mukana upouusi päivitys alkuperäinen firmware, KORG's Gadget vastaanottaa täydellisen muodonmuutoksen hyvin upouusi "lite" versio.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digipiano KRONOS LS, SV-1

Surmasi uusia rakennusperinteeseen ja tuttuja kasvoja käynnisty KORG paljastaa Viimeisimmät tiedotteet vuosia Musikmesse Frankfurtissa Saksassa.... Lisää »