Taajuuskorjainta

Taajuuskorjainta ovat keskeinen valine live aaniteknikko; ne voivat olla avainasemassa pyrittaessa taydellinen tasapaino taajuudet parhaan mahdollisen aanenlaadun. Taajuuskorjain on eri sovelluksia, kuten poistamalla ei-toivottua aanta, vahentaa palautetta ja tehda tiettyja valineita erottuvat yhdistelma.

View All Information

Taajuuskorjaimet

Ensimmäiset 51 tuotetta näkyvillä

Signaaliprosessoreista

Taajuuskorjaimet voidaan räätälöidä vahvistimen äänet Ääni kuin voidaan saavuttaa käyttämällä yksinkertainen diskanttia tarkemmin ja basso ohjausobjektit äänen. Taajuuskorjaimet avulla voidaan korvata akustiset ominaisuudet eri ympäristöissä ja voi parantaa tai eri taajuuksilla korvaamiseksi eri huoneessa Akustiikka leikkaaminen.

Gear4music.comissa meillä on laaja valikoima signaaliprosessorit vaihtelevat 9 yhtye graafisen equalizers graafinen 31 yhtye-equalizers, mahdollistaa mukautetut äänenvoimakkuus jokaisen tuotemerkin saakka. Kiitti taajuuskorjaimet, kuten Behringer FBQ800 Graphic Equalizer tarjota signaalinkäsittelyn pienikokoinen ratkaisu, sen patentoitu FBQ-takaisinkytkennänhavaitsemisjärjestelmä.

Signaaliprosessoriuutiset

NAMM 2016: JHS pedaalit julkaisutiedot lisää Lunchbox 500-sarja

JHS pedaalit Lunchbox 500 sarja - JHS' arvostettuihin Kitaraefektit uusi studio-valmis muoto sovelluksia rummut, laulu ja enemmän.... Lisää »

NAMM 2016: JHS pedaalit kiusaa uusi Lunchbox 500-sarja

JHS pedaalit on antanut kielijä ennakkoesitys-lta tuotteistaan Lunchbox 500 sarja, joka on officilly paljastettiin NAMM 2016.... Lisää »

Focusrite ISA yksi analoginen esivahvistimen - 20 %

Focusrite tarjoaa 20 % alennuksen ISA yksi mikrofoni esivahvistimen vain rajoitetun ajan.... Lisää »