Fender-sähkökitarat

Gear4Music.com

Fender on ollut ehkä suurin nimi sähkökitaroiden maailmassa vuosikymmeniä. Vuoden 1946 jälkeen Fenderistä tuli yksi kaikkein tunnetuimmista ja suosituimmista tuotemerkeistä musiikin maailmassa. Samalla Fender oli ratkaiseva tekijä monen eri artistin onnistumiselle. Huolimatta yhtiön vaatimattomista lähtökohdista vuonna 1951, kuuluisasta Telecaster-kitarasta on vuosikymmenien saatossa tullut ikoninen soitin esiintymislavoilla ja soittotiloissa ympäri maailmaa. Fender:in Tele on monien soittajien, kuten legendaaristen Ritchie Kotzenin ja Jim Rootin ("Slipknot") tunnuskitara. View All Information

Suosittu Fender Sähkökitarat

Ensimmäiset 17 tuotetta näkyvillä

Tietoja Fenderin sähkökitaroista

Käytetty lähes joka Genre kuviteltavissa, Fender välineet ovat saaneet kulttimaineen.

Fender ääni on ainutlaatuinen, siitä 65 Deluxe Kaiku vahvistin Standard Start – lämmin ja kaikuva sointi ihana, sparkly säestää Fender sävy kaivannut kitaristit kaikkialla.

Gear4music.com ymmärtää tämän, ja siksi Tarjoamme täyden valikoiman Fender pyydysten kuten vahvistimet, kitarat, bassokitarat ja asusteita edulliseen hintaan.

Jos tietyn Fender kitara etsit ota yhteyttä ja asiantuntijamme auttaa mielellään.

Fenderin kitarauutiset

Fender vapauttaa uusi alue ja tässä--korvamonitorit

Uusi sarja ammattilaistason In Ear näytöt kanssa premium äänenlaadun, ihanteellinen live-esiintymisiä, tallennus ja kuuntelu.... Lisää »

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »

Clapton ja Rolling Stones yhdistävät voimansa

Kitarasymboli ominaisuus rinnalla Richards ja puun kivet uudella levyllä... Lisää »