Äänentoisto

ÄÄnentoisto otetaan Gear4musicissa todella vakavasti, ja meillä onkin yksi suurimmista valikoimia online - PA-kamaa löytyy maailman tunnettuimmilta tuotemerkeiltä kuten Yamaha, Behringer, Mackie ja Peavey.

View All Information

Suosituimmat PA-laitteet

Ensimmäiset 25 tuotetta näkyvillä

PA järjestelmien tietoja

Äänentoisto on erittäin tärkeää monet muusikot – ne ovat viimeinen osa live rig, äänenlaatu vastaa kokonaisuudessaan. Mitä suurempi teho kovempaa ja enemmän voimakas ne kuulostavat.

Kaiuttimet ja PA paketit kuten Yamaha Stagepas 300 tai Behringer Europort, erilaisia vallassa, mitataan watteina, ja voi olla joko aktiivista kuten Mackie Thump sarjan tai passiivista –passive kaiuttimet kuten Peavey Messenger-alue tarvitsevat ulkoisen vahvistimen signaalia voi.

Speaker System Uutiset

SubZero SZPA P10X akku käyttöinen kannettava PA-järjestelmä, nyt

Tarjoaa ennennäkemättömän sopeutumiskykyä ja siirrettävyys, SZPA-P10X-akku käyttöinen PA loistaa ympäristöissä, jossa virta ei ole aina välittömästi ylellisyyttä.... Lisää »

Musikmesse 2016: Roland ilmoittaa Cube Street Ex PA-paketti, rumpu laukaisee ja V-Drum laajentamiseen tyynyt

Roland on julkaissut joukon uusia tuotteita ennen Musikmesse 2016, kuten Cube Street Ex PA-paketti ja FD-9 ja KT-9 rumpu käynnistimet ja CY - 12 C pack.... Lisää »