Yamaha orkesterin valineita

Gear4Music.com

Yamaha kuulonvaraisesti ovat hyvä valinta aloittelijoille ja muusikoiden keskuudessa. Yamaha jouset, messinkiä ja puhaltimia sisällyttää tilasta art mallit ja tarkka käsityötaitoa, luoda upeita välineitä, joka ei petä. View All Information

Yamahan myydyimmät orkesterisoittimet

Ensimmäiset 23 tuotetta näkyvillä

Yamaha orkesterin valineita

Yamaha orkesterin valineita tarjota upea valine aloittelija tai ammattilainen puupuhallin, jouset tai messinkia soittaja. Kayttamalla uusinta mallit ja tarkka kasityotaitoa, naita upeita valineita ei peta.

Gear4music, meilla on laaja valikoima soittimia saatavilla myynnissa, mukaan lukien suosittu opiskelija YAS280 alttosaksofoni, vali YTR4335G trumpetti ja jopa sahko SLB200 kontrabasso. Etsitpa valinetta aloittaa musiikkiuransa tai professional haluavat tehostaa mukautetun valine, ei Yamaha saadosta puolestasi.

Orkesterin uutisia

Yamaha YSV-104 ensimmäisen hiljainen viulu ominaisuus SRT Power System

Yamaha's uusin merkintä hiljainen viulut maailmaan hyödyntää laadukas SRT sähköjärjestelmän kehitetään ja maksimoidaan sävyä käytännön ympäristössä... Lisää »

Gear4music on yksi viimeinen Yamaha Xeno YTR trumpetit

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25 vuotta malli trumpetti on edelleen yksi viime malleja, jotka ovat tällä hetkellä ostaa Euroopassa.... Lisää »

NAMM 2017: Uusi Jody Jazz Super Jet saksofoni suukappaleet

Innovatiivinen uusi Jody Jazz Super Jet suukappaleet on suunniteltu erityisesti jazz-, blues- ja rock saksofonistit mielessä.... Lisää »