Korg monologi analoginen syntetisaattori, hopea

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
359 (ALV:n kanssa @ 24%)

TilattavissaToimitustiedot

Tuote on tilattavissa toimittajaltamme

Tuote on tilattu toimittajaltamme ja se odottaa toimitusta.

Toimitamme tilauksesi tuote sinulle heti, kun se on saanut toimittajamme.

"Arvioitu toimitusaika teille" on arvioitu ajankohta, jolloin voimme toimittaa tuotteen teille ja se perustuu toimittajamme normaaleihin aikatauluihin. MIkäli tuotteen toimitus teille kestää huomattavasti kauemmin kuin normaalisti, lähetämme teille tiedon. Muussa tapauksessa tiedoitamme teille asiasta sähköpostitse tai kun tuote on lähetetty jakelukeskuksestamme.

Arvioitu toimitus teille: 27 Huhtikuu 2017
Ilmainen toimitus saatavissa.

Sisältää 30 päivän Rahat takaisin -takuun

Sisältää 30 päivän Rahat takaisin -takuun
Kun tuote on toimitettu, sinulla on 30 päivää aikaa päättää, että varmasti haluat pitää sen. Jos päätät, että se ei sovellu sinulle jostain syystä, voit palauttaa sen takaisin meille. Tällöin tarjoamme sinulle joko korvaavan tuotteen tai palautamme rahasi, mukaan lukien normaalit toimituskulut.

Kaikki tuotteet ovat uusia (jollei toisin mainita) ja niillä on vähintään yhden vuoden takuu.

Tämä tarjous ei koske tietokoneohjelmistoja eikä nappikuulokemonitoreja jotka on avattu; eikä tuotteita, jotka toimitetaan omien määritystesi mukaisina.

Lisää ostoskoriin

Arvioitu toimitus teille: 27 Huhtikuu 2017
Ilmainen toimitus saatavissa.

Sisältää 30 päivän Rahat takaisin -takuun

Sisältää 30 päivän Rahat takaisin -takuun
Kun tuote on toimitettu, sinulla on 30 päivää aikaa päättää, että varmasti haluat pitää sen. Jos päätät, että se ei sovellu sinulle jostain syystä, voit palauttaa sen takaisin meille. Tällöin tarjoamme sinulle joko korvaavan tuotteen tai palautamme rahasi, mukaan lukien normaalit toimituskulut.

Kaikki tuotteet ovat uusia (jollei toisin mainita) ja niillä on vähintään yhden vuoden takuu.

Tämä tarjous ei koske tietokoneohjelmistoja eikä nappikuulokemonitoreja jotka on avattu; eikä tuotteita, jotka toimitetaan omien määritystesi mukaisina.

Valinnainen: 5 vuoden takuu: 23,35 €
(Sisältää 90n päivän Rahat takaisin -takuun)

5 PIDENNETTY TAKUU

Tuotteen hinta sisältää yhden vuoden takuun ja 30 päivän palautusoikeuden.

Gear4musicin laajennettu takuujärjestelmä tarjoaa tehostettua palvelua ja sen tarkoituksena on tarjota korkeatasoisempaa suojaa kuin monet "ilmaiset" takuut, joita useat vähittäismyyjät ja valmistajat tarjoavat.

Laajennetun takuupalvelun parhaita puolia ovat:

 • Takuu on pidennetty 5 vuoteen toimituspäivästä
 • Rahat takaisin -takuuta pidennetään 30 päivästä 90 päivään (ehtoja sovelletaan 30 päivän kuluttua)
 • Haku- ja toimituskulut sisältyvät kahden ensimmäisen vuoden aikana
 • Voit pyytää 50% maksamastasi vakuutusmaksusta takaisin 5 vuoden jälkeen, jos sitä ei ole käytetty!
 • Takuu on siirrettävissä, jos tuote on myydään edelleen
 • Korvaava tuote toimitetaan tai lainataan, jos tuotetta ei ole korjattu 28 päivän kuluessa
 • Jos tuotetta ei voida korjata, asiakkaalle tarjotaan samanlainen vaihtoehtoinen tuote tai käteisalennus (määritelty tässä vakuutuksessa)
 • Vakuutuksen voi peruuttaa 30 päivän kuluessa ja milloin tahansa sen jälkeen osittaista hinnanpalautusta vastaan

Huomaa, että tämä laajennettu takuu on tällä hetkellä saatavissa ainoastaan Iso Britannian mannermaassa myydyille tuotteille ja sen kohdalla sovelletaan ehtoja, jotka on esitetty laajennetun takuun takuukirjassa.

Laajennettu takuu on tavallisen Gear4musicin ja valmistajan takuiden lisänä ja Gear4musicin ehdot ovat voimassa. Mikään väittämä tai artikla näissä ehdoissa ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi, jotka on määritelty vuoden 2000 kuluttajansuoja-asetuksessa (etämyynti).

 • Tehokas ja monipuolinen yksiääniset syntetisaattori.
 • Automatisoitavan 16-portainen painikkeet ja Motion sekvensseri.
 • Oskilloskooppi osoittaa aaltomuodon visuaalisesti.
 • Täysin ohjelmoitavissa 100 ohjelma Memories.
 • Mikro-Tuning valmiuksia

Korg monologi analoginen syntetisaattori, hopea

- lisätiedot:
Korg Monologue monologi analoginen syntetisaattori, hopea on yksiääniset analoginen syntetisaattori perustuu suunnittelun Korg Minilogue, ajan tasalla ja uudelleen julki ja suorituskyvyn lisäarvoa. Korg Monologue monologi perustuu Minilogue, onnistumisen painottaen yksiääniset synteesi uudelleensuunnittelu ja päivityksen askel sekvensseri. 16 askel napit on lisätty nopeammin reaaliaikainen askel muokkauksia ja mikro-tuning valmiuksia sisällytetty special neuvonantaja Richard D. James (Aphex Twin). Valikoima uusia ominaisuuksia monologi pysyy uskollisena alkuperäinen muotoilu monenlaisia uusia ominaisuuksia ja parannuksia parantaa toiminnallisuutta ja äänentoistoa. Monologi versiossa tyylikäs hopeanvärinen viimeistely ihanteellinen vastaavat välineet ja äänentoistolaitteiden.

Tuotteen viite: 81193

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Hardware muutokset

Monologi & rsquo; s synteesi moottori on huollettu useita uusia ominaisuuksia, jotka parantavat toiminnallisuutta ja suorituskykyä. VCF on muutettu 2-napainen lisätty purra ja crunch. Levyn dial on lisätty rikkaat bassoäänet ja leikkaus johtaa ja LFO control on laajennettu korkeampi ja syvempi mukauttaminen lisääntynyt control. Step-sekvensseri tarjoaa 16 laadukkaita askel nappia nopeammin reaaliaikainen muokkausta, parantaa yleistä työnkulkua. Painikkeen ja käännä nuppi ovat myös & lsquo; parametri lock & rsquo; tyyli liikkeen jaksotus Uusi avain laukaista avulla täytäntöönpano control sekvenssien reaaliajassa.

Uudelleen Vamped Design

Monologi & rsquo; s suunnittelu perustuu alkuperäisen Minilogue Korg, rakennus menestyksestä ergonominen ja intuitiivinen suunnittelu tarjota erittäin helposti siirrettävissä, voimakas syntetisaattori. Yksi jännittävimmistä lisäyksistä on mikro-tuning valmiuksia monologi on. Richard D. James (Aphex Twin) neuvonantajana ja valmiiksi laskutuksen joukkueessa monologi eheä paletti on laajennettu ja revitalised yksi maailman & rsquo; s johtava synth muusikot. Harvalukuinen aikoa on kevyt ja vielä enemmän kannettava kuin edeltäjänsä ja on mitoitettu alas 25 Huomaa slim syntikkakompakti ja virtaviivainen design. Monologi on saatavilla uusi silmäänpistävä väreissä, joka on anodisoitu musta, tumman sininen, kulta ja puna.

Tehokas, monipuolinen Synth

Monologi tarkoituksena on tarjota monia tehokkaita toimintoja ja ohjausobjekteja, joiden avulla voit luoda ja muokata ääntä. Syntetisaattori, itse yksiääniset suunnittelu ja ohjelmoitavissa jopa 20 käyttäjän ohjelma muistoja 80 valmiiksi äänet mukana. Monologi kaappaa samassa hengessä kuin Minilogue suunniteltu uudelleen yksiääniset synteesi. Ajaa jaksossa on myös laajennettu rikkaampi ja monipuolisempi sonic paletti, luoda voimanpesä päivitetty sekvensointi ominaisuudet yhdistettynä.

16-vaihe sekvensointi

Sisäinen 16-step-sekvensseri-turvatekijät järjestyksessä äänite kyvykkyys, joka antaa sinulle monenlaisia mahdollisuuksia, kun se tulee tallentaa ja järjestää ääniä. Reaaliaikainen tallennus jälkiäänitykseen, monologi voit tallentaa ja järjestää keskenään, vaihe ja tallennus-joten voit tallentaa kirjoittamalla peräkkäin toteaa, jonka avulla voit luoda monimutkaisia rytmejä ja sekvenssien lennossa.

Visualisoida oman äänen

Yksi tehokas syntetisaattorin ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on kaistanleveydeltä. OLED-näyttö näyttää aaltomuodon kuin veneen ääni. Lisäksi, että viihdyttävä lisäosa, tämä auttaa myös luotaessa ääniä, kuten näette, miten ääni muuttuu kun säädät jokaisen control.

Paristokäyttöinen Design

Käyrä, mattapintaiselle alumiininen etupaneeli on kestävä pohtii sileä ja aistikas. Myös metalli varsi potentiometrit, vankka runko asennettu metalli varsi potentiometrit ja kumipäällysteinen nupit, tuloksena tukeva, kestävä rakentaa, joka kestää helposti kuljetus kurinalaisuutta ja live käyttää. Monologi olla käyttöinen luona 6 x AA paristoa (mukana) monipuolinen, jonka avulla voit asentaa ja luoda kuulostaa mukaasi, ja kestää jopa 8 tuntia monologi sinulla don & rsquo; t tarvitse huolehtia pariston jatkuvasti.

Ominaisuudet

 • Tehokas yksiääniset analoginen syntetisaattori
 • Täysin ohjelmoitava 100 ohjelma muistoja (80 äänet mukana, 20 käyttäjäohjelmaa)
 • Automaattisia 16-portainen painikkeita luoda monimutkaisia sekvenssejä
 • Oskilloskooppi toiminto osoittaa aaltomuodon visuaalisesti
 • Kestävä ja tyylikäs alumiini yläpalkissa, alusta asennettu ruukut, kumipäällysteinen nupit ja aito puu takapaneelissa
 • MIDI, USB MIDI ja kuuluva Sync kaikenlaisten-studio ja live-yhteydet, mukaan lukien suora synkronointi SQ1, volca, electribe, ja lisää
 • Tyylikäs hopeanvärinen viimeistely

Tekniset tiedot

 • Syntetisaattori tyyppi: Analoginen synteesi
 • Suurin polyfonia: 1 ääni yksiääniset
 • Koskettimet: Slim 25-koskettiminenta (Velocity sensitive)
 • Rakenne: 2VCO, 1VCF, 1EG, 1LFO, 1VA
 • Ohjelmat: 100 (80 valmiiksi + 20 käyttäjä)
 • Sekvensseri: 16 vaiheita x 100 ohjelmia
 • Virtalähde: X 6: AA-paristoa tai AC-adapteri
 • Akun: N. 6 & mdash; 8 tuntia
 • Mitat: 350 x 276 x 76 mm / 13,78 & rdquo; x 10,87 & rdquo; x 2,99 & rdquo;
 • Paino: 1,7 kg/3,75 paunaa. (ilman akkuja)
 • Mukana tuotteet: Paristolokeroon kuusi AA
 • Väri: Hopea