Kitara ote GS-1 Custom kitara henkari, punainen rommia, oikea käsi

48,75 (ALV:n kanssa @ 24%)

TilattavissaToimitustiedot

Tuote on tilattavissa toimittajaltamme

Tuote on tilattu toimittajaltamme ja se odottaa toimitusta.

Toimitamme tilauksesi tuote sinulle heti, kun se on saanut toimittajamme.

"Arvioitu toimitusaika teille" on arvioitu ajankohta, jolloin voimme toimittaa tuotteen teille ja se perustuu toimittajamme normaaleihin aikatauluihin. MIkäli tuotteen toimitus teille kestää huomattavasti kauemmin kuin normaalisti, lähetämme teille tiedon. Muussa tapauksessa tiedoitamme teille asiasta sähköpostitse tai kun tuote on lähetetty jakelukeskuksestamme.

Arvioitu toimitus teille: 16 Joulukuu 2016

Lisää ostoskoriin

1 vuoden takuu ja 30 päivän rahat takaisin-takuu

1 vuoden takuu ja 30 päivän rahat takaisin-takuu
Kun tuote on toimitettu, sinulla on 30 päivää aikaa päättää, että varmasti haluat pitää sen. Jos päätät, että se ei sovellu sinulle jostain syystä, voit palauttaa sen takaisin meille. Tällöin tarjoamme sinulle joko korvaavan tuotteen tai palautamme rahasi, mukaan lukien normaalit toimituskulut.

Kaikki tuotteet ovat uusia (jollei toisin mainita) ja niillä on vähintään yhden vuoden takuu.

Tämä tarjous ei koske tietokoneohjelmistoja eikä nappikuulokemonitoreja jotka on avattu; eikä tuotteita, jotka toimitetaan omien määritystesi mukaisina.

Tuotteen viite: 29440

 • Henkari kitara kitara ote GS-1 sarja.
 • Erittäin yksityiskohtainen käsi rakennettu malli.
 • Teräs lujitemuovi lisävoimaa.
 • Rommi päättyä.
 • Oikea käsi malli

Kitara ote GS-1 Custom kitara henkari, punainen rommia, oikea käsi

- lisätiedot:

Tätä epätavallista kitara Henkari pitää yhteyttä kitara, turvalliset ja varmat silloin, kun ei ole käytössä. Kestäviä ja helppoja asentaa, Henkari on rakennettu Yhdysvalloissa korkeimman eritelmien käsi. Red Rum valmis metalliset herättävä ja näyttää siltä, että se on erityisen hyvä pariksi punainen-valmis-kitara. Käytettävissä sekä oikeus - ja vasenkätinen malleja, niin Jos sinulla on kaksi kitaraa lakkaa vastaamasta miksi ei osta parin?Tuotteen viite: 29440

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Molemmat mallit sopivat molemmat vasemmalla ja oikealla kädellä kitarat, mutta epätasainen headstocks vasen käsi malli sopii parhaiten.

Kitara ote erikoistuneet luoda epätavallinen, erittäin yksityiskohtainen kitara ripustimet. Teräs lujitemuovi tukemaan monta kertaa painonsa kitaraa tai bassoa, ne ovat työstetty ja tasapainoinen pitää soittimesi turvallisesti. Suojaava kumi tyyny varmistaa, että kaulan ja pään kitaraa tai bassoa on hyvin suojattu.

Ominaisuudet ja tiedot:

 • Käsin rakennettu Yhdysvalloissa
 • Valmistettu parhaista materiaaleista
 • Metallinen kiiltävä pinta
 • Helppo asentaa
 • Suojaava pehmustettu lisää
 • Oikea ja vasen luovutti malleista