Akustiset kitarat

Monet rakastavat Akustisia kitaroita niiden ilmaisun puhteuden ja musiikillisen perinnön vuoksi. Rockista bluesiin, ja countrysta maailmanmusiikkiin ja folkkiin, akustisella kitaralla on tärkeä rooli nykymusiikissa. Oletpa etsimässä perinteistä akustista tai lavavalmista elektroakustista kitaraa, ukulelea, banjoa tai mandoliinia, niin meillä on laaja valikoima intrumentteja joista valita.

View All Information

Suosituimmat Akustiset Kitarat

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja Akustisesta Kitarasta

Akustinen kitara on kielisoitin, jota soitetaan näppäilemällä kieliä sormilla tai plektralla. Akustisen kitaran kielien värähtely luo äänen, mikä voimistuu akustisesti kitaran kopassa. Joskus akustinen kitara tarvitsee lisävahvistusta (esim. esityksissä), ja tämä saadaan yleensä aikaan soittamalla instrumenttia mikrofoniin, vaikka joissakin kitaramalleissa on kitaramikit, joten ne voidaan liittää akustiseen kitaravahvistimeen samalla tavalla kuin sähkökitaratkin.

Miten eri tyyppiset akustiset kitarat eroavat toisistaan?

Akustisia kitaroita on monia erilaisia malleja, jotka sopivat eri musiikkityyleihin. Klassisissa kitaroissa, joita joskus kutsutaan myös konsertti- tai espanjalaisiksi kitaroiksi, on usein nylonkielet ja niitä käytetään yleensä klassisen musiikin soittamiiseen. Niitä soitetaan kieliä näppäilemällä, ja niissä on tasainen otelauta. Klassiset kitarat tuottavat pehmeämmän soundin kuin teräskieliset akustiset kitarat, joiden soundi on äänekkäämpi ja kirkkaampi.

Akustisen Kitaran Uutiset

Katso: Martin kitaran - Dreadnought balladi

Martin kitara paljastaa palkittu dokumentti Martin Dreadnought - kitara, joka on totuttuihin aikaa ja ansainnut paikkansa akustinen kansanperinteessä.... Lisää »

Fender kaivaa nappikuulokkeet näytön alueella

Maailmankuulu kitara valmistaja tarjoaa viisi uutta nappikuulokkeet seurata mallia uusin hanke.... Lisää »

D'Addario käyttöön Humiditrak

D'Addario käyttöön Humiditrak - laite, joka asuu sisällä kitaran asian ja tarjoaa reaaliaikainen tila päivitykset kautta älypuhelin app, joten voit pitää silmällä kirves.... Lisää »

Musikmesse 2016: Yamaha paljastaa vallankumouksellinen TransAcoustic kitarat

Yamaha on julkisti 4 uudet TransAcoustic kitarat sisäänrakennettu kaiku-ja kuoro vaikutuksia.... Lisää »

Musikmesse 2016: Taylor-saketti Puoliakustinen kitara

Taylor paljastaa kolme uutta puoliakustinen kitara Musikmesse 2016.... Lisää »