Akustiset kitarat

Monet rakastavat Akustisia kitaroita niiden puhtaan ilmaisun ja musiikillisen perinnön vuoksi. Rockista bluesiin, ja countrysta maailmanmusiikkiin ja folkkiin, akustisella kitaralla on tärkeä rooli nykymusiikissa. Oletpa etsimässä perinteistä akustista tai lavavalmista elektroakustista kitaraa, ukulelea, banjoa tai mandoliinia, niin meillä on laaja valikoima intrumentteja joista valita.

View All Information

Suosituimmat Akustiset Kitarat

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Lisätietoja Akustisesta Kitarasta

Akustinen kitara on kielisoitin, jota soitetaan näppäilemällä kieliä sormilla tai plektralla. Akustisen kitaran kielien värähtely luo äänen, mikä voimistuu akustisesti kitaran kopassa. Joskus akustinen kitara tarvitsee lisävahvistusta (esim. esityksissä), ja tämä saadaan yleensä aikaan soittamalla instrumenttia mikrofoniin, vaikka joissakin kitaramalleissa on kitaramikit, joten ne voidaan liittää akustiseen kitaravahvistimeen samalla tavalla kuin sähkökitaratkin.

Miten eri tyyppiset akustiset kitarat eroavat toisistaan?

Akustisia kitaroita on monia erilaisia malleja, jotka sopivat eri musiikkityyleihin. Klassisissa kitaroissa, joita joskus kutsutaan myös konsertti- tai espanjalaisiksi kitaroiksi, on usein nylonkielet ja niitä käytetään yleensä klassisen musiikin soittamiiseen. Niitä soitetaan kieliä näppäilemällä, ja niissä on tasainen otelauta. Klassiset kitarat tuottavat pehmeämmän soundin kuin teräskieliset akustiset kitarat, joiden soundi on äänekkäämpi ja kirkkaampi.

Akustisen Kitaran Uutiset

Ed Sheeran allekirjoitus "jakaa" kitara ennakkotilauksia

Yhteistyötä kanssa Martin, Sheeran's uusin allekirjoitus malli on taidetta hänen Viimeisin albumi "÷" ja on rakennettu tarkka eritelmät.... Lisää »

MUSIKMESSE 2017: Martin kesäajan ja DSTG ja 0-18 kitarat

Kirjoitti enemmän kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Martin tämän vuoden Musikmesse näitä upouusi malleja näyttely hienostunut esteettinen ja legendaarinen sävy.... Lisää »

Tanglewoodn Sundance Performance Pro sarja Gear4music

Sulauttaisimme perinteen ja modernin valmistustekniikan Tanglewoodn Sundance Performance Pro-sarjan tarjoavat soittajalle ainutlaatuinen sävy erottuva persoonallisuus.... Lisää »

Yamaha käynnistää kilpailun voittaa A allekirjoitettu kitara Ricky Gervais

Yamaha on käynnissä kilpailu samaan aikaan julkaistusta Ricky Gervais uusi elokuva, David Brent-elämä tien päällä... Lisää »

Fender vapauttaa uusi kitara Tuning App

Fender käynnistää uuden app " Fender virittää", sovellus, joka on suunniteltu aloittelijoille ja pro:n kannalta... Lisää »