Äänimikserit

Äänimikserit ovat välttämättömiä niille, joiden täytyy käsitellä useita kanavia samanaikaisesti: monet mikserit tarjoavat myös efektejä ja apuohjelmia, kuten äänen kompressointia.

View All Information

Suosituimmat Studiomikserit

Äänen mikseri tiedot

Meillä on monenlaisia Äänimikserit varastossa, mukaan lukien analoginen mikserit, kuten Yamaha MG166C joka pitää paikkansa ääni signaalin polun koko. Monet näistä ominaisuus USB- ja Firewire yhteydet tallentamiseen joustavuutta.

Digitaaliset mikserit muuntaa ääni tietoja, ottaa usein korkean tason vaikutukset ja taajuuskorjaimet saat äänen juuri oikea. Soundcraft EFX-alueen yhdistyvät erinomaiset Digitech ja Lexicon jalostajien kuluessa mikseri-laitetta.

Monet kodin yrityksessä Monituloinen ääniliitännän tai äänikortti voi olla parempi, kuin tilaa jalanjälki on paljon pienempi. Kuitenkin yleensä mikseri on todennäköisesti paremmin kuin äänikortti ja yksityiskohtaisempia, fyysisten tarkastusten laadun muuntimet. Tämän vuoksi äänen mikseri avulla saat äänen in your head helpommin todellisuudessa.

Äänen mikseri-Uutiset

Pioneer käyttöön upouusi DJM-250MK2 2-kanavainen DJ-mikseri

Varustettu monia uusia ominaisuuksia, jotka edistävät sekoittaen valmiudet ammattitason, DJM-250MK2 2-kanavainen DJ-mikseri on ennakkotapaus uusi.... Lisää »

NAMM 2017: Soundcraft Ui24R tallennusjärjestelmä

Monipuolinen ja dynaaminen digitaalinen mikseri lukuisia jännittäviä ominaisuuksia... Lisää »

NAMM 2017: Denon DJ vapauttaa uusi Prime-alue

Erinomainen sarja on mediasoitin, levysoitin, mikseri ja analyysiohjelmisto. Täyttää kaikki mahdollinen tarve moderni DJ Denon DJ osui naulan päähän.... Lisää »