Äänimikserit

Äänimikserit ovat välttämättömiä niille, joiden täytyy käsitellä useita kanavia samanaikaisesti: monet mikserit tarjoavat myös efektejä ja apuohjelmia, kuten äänen kompressointia.

View All Information

Suosituimmat Studio sekoittimet

Ensimmäiset 15 tuotetta näkyvillä

Äänen mikseri tiedot

Meillä on monenlaisia Äänimikserit varastossa, mukaan lukien analoginen mikserit, kuten Yamaha MG166C joka pitää paikkansa ääni signaalin polun koko. Monet näistä ominaisuus USB- ja Firewire yhteydet tallentamiseen joustavuutta.

Digitaaliset mikserit muuntaa ääni tietoja, ottaa usein korkean tason vaikutukset ja taajuuskorjaimet saat äänen juuri oikea. Soundcraft EFX-alueen yhdistyvät erinomaiset Digitech ja Lexicon jalostajien kuluessa mikseri-laitetta.

Monet kodin yrityksessä Monituloinen ääniliitännän tai äänikortti voi olla parempi, kuin tilaa jalanjälki on paljon pienempi. Kuitenkin yleensä mikseri on todennäköisesti paremmin kuin äänikortti ja yksityiskohtaisempia, fyysisten tarkastusten laadun muuntimet. Tämän vuoksi äänen mikseri avulla saat äänen in your head helpommin todellisuudessa.

Äänen mikseri-Uutiset

Musikmesse 2016: Allen ja Heath QU-SB kannettava digitaalinen mikseri

QU-SB on ultra-kompakti digitaalinen mikseri käyttöliittymä on suunniteltu iPad valvonnasta vapauttaminen voit sekoittaa mistä tahansa.... Lisää »

QSC TouchMix digitaalinen mikseri ja K sarjan kaiuttimet on tässä maailman ennätys On Mt Everest

Karu QSC PA system ominaisuudet maailmanennätyksen breaking keikka Mount Everest.... Lisää »

Apple musiikkia Streaming palvelua DJ-miksauksia, Mashups ja epävirallinen Remixes lisääminen

Ilmoitus avaa mahdollisuuksia DJ: T ja tuottajat ovat heidän musiikkiaan esiin ja kuullut massat.... Lisää »