Tietosuoja ja evästeet

Päivitetty 12 lokakuuta 2018 8:37

Gear4music on täysin sitoutunut kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja suojaamaan antamasi tiedot. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää kaikki yksityiskohdat niistä tiedoista, jotka keräämme, ja siitä, kuinka käytämme vastaanottamiamme tietoja. Suosittelemme, että tutustut tähän tietosuojakäytäntöön yleisten käyttöehtojemme ja eväste-ehtojemme ohessa. Lue tämä tietosuojakäytäntö tarkasti. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain sinun Gear4music-sivustojen käyttöäsi. Yhteistyökumppanimme, jotka tarjoavat rahoitusvaihtoehtoja (esim. Klarna tai V12) tai muut linkitetyt sivustot saattavat myös kerätä tietoja asiakkailta. Sinun on myös syytä lukea muiden yhtiöiden ja linkitettyjen sivustojen tietosuojakäytännöt.

Gear4music on sitoutunut noudattamaan Data Protection Act 2018-tietosuojalakia ja EU: n yleistä tietosuojadirektiiviä. Näihin viitataan tässä tietosuojakäytännössä nimellä "Tietosuojalait". Tietosuojalait suovat sinulle erilaisia oikeuksia sen suhteen, kuinka tallennamme ja käytämme tietojasi. Nämä on esitetty alla kohdassa "Tietosuojalakien mukaiset oikeutesi".;

Tässä tietosuojakäytännössä kaikki viittaukset, mukaan lukien "Gear4music" ja "-me" viittaavat Gear4music Limited-yhtiöön (Iso-Britannian yritysnumero 3113256) Holgate Park Drive, York, YO26 4GN, Iso-Britannia, ja olemme kaikkien niiden henkilötietojen rekisterinpitäjä, jotka käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietosuojalakeja koskien Gear4music Limited on rekisterinpitäjä ICO- rekisteröintinumerolla Z3024686.

Ota yhteyttä Gear4music:n tietosuoja-asiamieheen, mikäli haluat esittää pyynnön tietosuojalain tai EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti, tai jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käytöstä.

Tietosuoja-asiamies
Gear4music Limited
Holgate Park Drive
York
YO26 4GN
Iso-Britannia
Sähköposti: dataprotection@gear4music.com

Jos et ole tyytyväinen tietosuoja-asiamiehemme vastauksiin, voit ottaa yhteyttä tietosuojvaltuutettuun edustajaan. Mikäli haluat viedä valituksesi korkeammalle taholle, ota yhteyttä Tietosuojavaltuutettuun.

Jotta sinun olisi helpompaa tarkistaa, mitkä tietosuojakäytännömme osiot soveltuvat ostoihisi tai yhteydenottoihisi, olemme jakaneet asiakirjan neljään osioon. Lue erityisesti osa 1 (Yleistiedot) ja osa 2 (Kauppa- ja koulutustilit) tarvittaessa. Mikäli haet töitä Gear4music:issa, lue myös osa 3 (Työnhakijat). Tietosuojakäytännön 4. osio koskee tapauksia, joissa asiakkaalla on virallinen tiedonpyyntö poliisin tai viranomaisen puolesta. Huomioi, että emme myy tuotteita lapsille muuten kuin vanhempien/huoltajien suostumuksella. Jos olet alle 18-vuotias, voit käyttää Gear4music-sivustoja ja jakaa henkilötietosi ainoastaan vanhempien tai huoltajan salliessa sen.

Kun käytämme seuraavia sanoja, niillä on seuraavat merkitykset:

"Tili" tarkoittaa hakijan tai asiakkaan verkkosivuston kautta asettamaa käyttäjätiliä.

"Ehdokas" tarkoittaa henkilöä, joka antaa meille henkilötietoja, jotta voisimme harkita hänen ehdokkuuttaan ja / tai antaa hänelle työpaikan.

"Henkilötiedot" ovat tietoja, josta elävän henkilön henkilöllisyys voidaan määrittää. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat etu- ja sukunimi, koti- tai muu paikallinen osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, työhistoria ja muut vastaavat yhteystiedot.

"Vierailija" on henkilö, joka vierailee verkkosivustollamme.

"Verkkosivusto" tarkoittaa Gear4music.com-verkkosivustoa, joka sisältää https://www.gear4music.com/information/recruitment ja kaikki kansainväliset verkkotunnukset (.be .cz .dk .de .es .fr .ie .it .nl .no.at .pl .pt .si .ch .sk. fi .se .co.uk)

"Sinä", tai kuka tahansa, joka käy verkkosivustollamme, mukaan lukien ehdokkaat, asiakkaat ja vierailijat.

OSIO 1: YLEISTIEDOT

Gear4music on täysin sitoutunut kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja suojaamaan tietosi. Käytämme antamiasi tietoja ainoastaan käsitelläksemme tilauksia, jotka teet Gear4music:in verkkosivuilta, ja ilmoittaaksemme sinulle, kun teemme merkittäviä muutoksia palveluissamme. Silloin tällöin saatamme myös kertoa sinulle kiinnostavista tuotteista tai palveluista, joita tarjoamme suoramarkkinointisääntöjemme mukaisesti. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointi- tai tutkimustarkoituksiin. Huomioithan, että säilytämme tietoja, jotka annat tällä sivustolla, vaikka et suorittaisi rekisteröintiäsi loppuun valitsemalla "Rekisteröi uusi tili". Näitä tietoja voidaan hyödyntää ottaessa sinuun yhteyttä rekisteröintiäsi koskien.
 

Voit aina lukea ja saada tietoja näistä käsitteistä tästä nettisosoitteesta. Linkki em. tietoihin lähetetään sinulle sähköpostitse tehtyäsi tilauksen. Tulevaisuudessa voit tallentaa kopion näistä ehdoista koneellesi, jotta voit tarkastella niitä myöhemmin. Sinulla on oikeus käyttää henkilötietojasi sekä korjata, evätä niihin pääsy ja/tai poistaa kyseiset tiedot milloin tahansa.

1. Tiedot, jotka vastaanotamme sinusta

Pääasiallisena tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme sujuva, tehokas ja henkilökohtainen kokemus nettisivuillamme. Näin meidän on mahdollista tarjota palveluja ja toimintoja tarpeidesi mukaisesti ja mukauttaa palvelumme niin, että kokemuksesi sujuu nopeasti ja helposti.

Käyttääksesi nettisivujamme ja tehdäksesi ostoksia, sinun on rekisteröidyttävä asiakkaaksi. Samalla annat meille yhteystietosi ja muutamia muita tietoja, joita saatamme tarvita käsitelläksemme tekemäsi tilaukset. Rekisteröimme myös tiettyjä tietoja käyttäytymisestäsi nettisivuillamme. Käytämme näitä tietoja tehdäksemme tutkimuksia käyttäjiemme kiinnostuskohteista ja käyttäytymisestä. Näin voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Käytämme WWW-nettianalytiikkatyökalua tutkiaksemme sitä, kuinka asiakkaat käyttävät sivujamme. Näihin tietoihin kuuluvat mm. mitä tietä käyttäjät saapuvat sivuillemme, mitä he tekevät, mitä selainta ja käyttöjärjestelmää vierailijat käyttävät, jne. Keräämme nämä tiedot Javascript-tagin avulla. Ne eivät kuitenkaan ole millään lailla sidottuja asiakkaiden henkilökohtaisiin tietoihin.

Käyttäessäsi verkkosivustojamme millä tahansa tavalla tai silloin, kun ostat tuotteita verkkosivustojemme kautta, voimme kerätä, tallentaa ja käyttää tiettyjä henkilökohtaisia tietojasi tämän käytännön mukaisesti. Rekisteröityäksesi tai tehdäksesi ostoksia verkkosivuilla, pyydämme sinulta seuraavia tietoja:

- nimi
- sähköpostiosoite
- postiosoite
- puhelinnumerot

Tehdessäsi ostoksen, maksupalveluntarjoajamme keräävät ja käsittelevät luottokorttisi tai muut maksutietosi. Jos otat yhteyttä meihin, voimme myös kirjata kyseisen kommunikoinnin tiedot rekisteriimme.

Voimme myös kerätä tietoja vierailustasi verkkosivustoihin; tämän tarkoituksena on mm. kirjata kuinka käytät verkkosivustojamme, mukaan lukien esimerkiksi tiedot siitä, kuinka kauan olet käyttänyt verkkosivustoa.

Tämän menettelytavan tarkoituksena ei ole tunnistaa asiakasta tai hänen henkilötietojaan. Nykyisten evästeasetusten mukaisesti meillä on myös oikeus seurata tietokoneesi IP-osoitetta, jotta voimme räätälöidä palvelun sijaintisi mukaisesti.

Lopuksi voimme saada sinulle tietoja kolmansilta osapuolilta (kuten luottoluokituslaitoksilta), joilla on laillinen oikeus luovuttaa kyseisiä tietoja.
 

2. Missä, miten ja kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia tietojasi

Tiedot, jotka keräämme sinusta (mukaan lukien henkilötietosi) voidaan siirtää ja tallettaa eri kohteisiin. Tähän eivät sisälly kohteet Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Henkilöt / elimet ETA:n ulkopuolella, jotka työskentelevät kanssamme saattavat myös käsitellä tietojasi. Nähin kuuluvat myös nettivujen kehitys-, sivuston tunkeutumistestaus (eli "eettinen hakkerointi")-, isännöinti-, yhteys ja televiestinnän palveluntarjoajamme. Antamalla meille tietosi (mukaan lukien henkilötietosi), suostut tähän siirtoon sekä sen tallentamiseen ja käsittelyyn. Kohtuuden rajoissa teemme kaiken mahdollisen varmistaaksemme, että tietosi tallennetaan ja käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Valitettavasti tietojen antaminen Internetin kautta ei aina ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, emme voi taata tietojesi olevan suojattuja ennen siirtymistäsi nettisivuillemme. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu omalla vastuullasi. Vastaanotettuamme tietosi, sovellamme tiukkoja toimenpiteitä ja turvatekijöitä, joilla pyrimme estää luvattoman pääsyn nettisivuillemme.

Käytämme ainoastaan antamiasi tietoja tilauksiesi käsittelyyn Gear4music-verkkosivustoilla. Pidämme nämä tiedot niin kauan kuin se on tarpeen takuukautesi aikana, EU:n ja kansallisten kuluttajansuoja-asetusten mukaisesti tai kunnes rahoitus- ja veroviranomaisilta vaadittavat varastointivaatimukset päättyvät. Mikäli Gear4music:illa ei enää ole oikeutettua perustelua tai liiketoimminnallista tarvetta käsitellä henkilötietojasi, voimme joko poistaa tai anonyymisoida tietosi. Jos kumpikaan näistä ei ole mahdollista (esimerkiksi, koska henkilökohtaiset tietosi on tallennettu varmuuskopioihin arkistoissamme), tallennamme henkilökohtaiset tietosi turvallisesti ja eristämme ne mistä tahansa jatkokäsittelystä, kunnes niiden poistaminen kokonaan on mahdollista.

Jos olet antanut meille suostumuksesi ilmoittaa sinulle erikoistarjouksistamme ja alennuksista, tallennamme tietosi, kunnes lähetät meille pyynnön luopua suoramarkkinoinnistamme tai kunnes käytät oikeuttasi peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn muussa muodossa.
 

3. Miten käytämme keräämiämme tietoja

Käytämme kerättyjä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Tekemällä tilauksen henkilökohtaiset tietosi jaetaan myynti- ja asiakaspalveluosastoille sekä Gear4music:in varaston toimeenpanoryhmälle. Lisäksi meidän on jaettava tietosi kolmannen osapuolen kuriiripalveluillle, jotta voimme toimittaa tilauksesi valitsemaasi toimitusosoitteeseen.

Oikeusperustamme edellä kuvattujen henkilötietojen keräämiseksi ja käyttämiseksi riippuu kyseessä olevista henkilötiedoista ja erityisestä yhteydestä, jonka mukaisesti tiedonkeruu tapahtuu. Yleisesti ottaen, keräämme henkilökohtaisia tietoja vain
- jos meillä on suostumuksesi tehdä niin,
- mikäli tarvitsemme henkilökohtaisia tietojasi sopimuksen tekemiseen tai
- jos käsittely on oikeutetuissa intresseissämme eikä ole ristiriidassa omien oikeuksiesi kanssa.

Joissakin tapauksissa meillä voi olla myös laillinen velvollisuus kerätä henkilökohtaisia tietoja sinusta. Jos pyydämme toimittamaan henkilökohtaisia tietoja lakisääteisen vaatimuksen noudattamiseksi tai meidän välisen sopimuksen tekemiseksi, teemme tämän selväksi asiaankuuluvana ajankohtana ja ilmoitamme, mikäli henkilötietojesi luovuttaminen meille on pakollista (sekä mahdolliset seuraukset, mikäli et luovuta tietojasi). Jos keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietojasi luottamuksellisesti oikeutettujen etujemme (tai kolmansien osapuolten) mukaisesti, ilmoitamme sinulle selkeästi, mitkä ne oikeutetut edut ovat.

Voimme myös käyttää anonymisoituja tietoja analysoimaan asiakkaiden toimintaa, trendejä ja tarkastellaksemme asiakaskokemuksen kehittämistä jatkossa.

Erikoistarjoukset ja alennukset sähköpostitse (suoramarkkinointi)
Rekisteröityessäsi uutena asiakkaana Gear4musicin-verkkosivuilla, sinulla on tilaisuus vastaanottaa ylimääräisiä tarjouksia ja alennuksia sähköpostitse. Rastittamalla ’hyväksy’ ruudun, annat meille suostumuksen lähettää sähköpostiosoitteeseesi säännöllisesti myyntiesimerkkejä ja erikoistarjouksia, alennustietoja ja kilpailuja. Halutessasi voit kirjautua tilillesi ja muuttaa viestintäasetuksiasi; klikkaa sähköpostiosoitteesi alla olevaa "peruuta" -linkkiä tai ota yhteyttä asiakaspalveluunosastoon kieltäytyäksesi suoramarkkinoinnista. Huomioi, että tämä ei koske tärkeitä palveluviestejä, kuten tilausvahvistuksia ja toimitukseen liittyviä sähköposteja.

Jos rekisteröit tilisi ennen kuin meillä oli sisäänkirjautumisruutu rekisteröinnin yhteydessä, sinulla oli tilaisuus kieltäytyä markkinointisähköposteistamme Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojalain (UK Data Protection Act 1998) ja yksityisyyden suojaa ja sähköistä viestintää koskevien sääntöjen (Privacy and Eletronic Communications Regulations 2003) mukaisesti. Koska teit tilauksen meiltä, luovutit yhteystietosi ja et luopunut markkinoinnistavieststä, katsomme sinulla edelleen olevan oikeutettu kiinnostus tuotteisiimme ja palveluihimme - samalla tapaa katsomme, että vastaanotat mielellään suoramarkkinontiamme samankaltaisista tuotteista tai palveluista, vaikka et myöskään ole suoraan suostunut siihen. Siksi jatkamme sähköpostiviestin lähettämistä sen jälkeen, kun uudet yksityisyys- ja tietosuojasäädökset tulevat voimaan 25. toukokuuta 2018. Käsittelemme luonnollisesti tietojasi uuden yleisen tietosuojasäädöksen (GDPR) mukaisten käsittelyperiaatteiden mukaisesti ja tietenkin voitte milloin tahansa poistaa käytöstä.

"Siirryit kassalle" muistutuspalvelumme

Jos olet luonut tilin ja siirryt pois Gear4music:in nettisivuilta ja jätät tuotteen ostoskoriisi suorittamatta maksutapahtumaa loppuun, lähetämme sinulle muistutuksen. Tätä palvelua varten teemme yhteistyötä VE Global UK Limited-yhtiön kanssa (yhtiön nro 10706696). VE Global UK Ltd-yhtiön toimintaosoite on White Collar Factory, Old Street Yard, London, EC1Y 8AF. Jaamme Ve Global:ille sähköpostiosoitteesi, ostotapahtuman päiväyksen, ID-tunnuksen ja arvon. Gear4music ja Ve Global hallitsevat näin tätä palvelua yhdessä. Ve Global:in vastuutoimenpiteet tässä kohden ovat nähtävissä osoitteessa https://www.ve.com/privacy-policy

Kenelle saatamme luovuttaa tietosi.
Gear4music ei missään tapauksessa myy tietojasi kolmansille osapuolille. Saatamme kuitenkin luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, kun se on sallittua, mukaan lukien:
(a) suostumuksellasi;

(b) tavarantoimittajillemme, jotka auttavat tarjoamaan palvelujamme, näihin kuuluvat mm.:
- Kuriirit ja muut logistiikkakumppanit, jotka toimittavat tuotteita asiakkaille;
- Asiakassuhteiden hallintapalvelujen tarjoajamme (joka esimerkiksi mahdollistaa henkilökohtaisten sähköpostiviestien lähettämisen sinulle);
- Tiedostojen tallennus- ja hallintapalveluiden tarjoajamme, jos lähetät meille sähköpostia suoraan.
- Maksupalveluntarjoajamme, kun teet ostoksen maksujen käsittelyyn; ja
- Asiakaspalveluohjelmamme, jos otat yhteyttä tukitiimiimme;

Nämä toimittajat saattavat käyttää henkilötietojasi oman yksityisyspolitiikkaasi mukaisesti. Kyseiset tiedot ovat nähtävissä näiden toimittajien verkkosivuilla. Suosittelemme, että tutustut näihin yksityisyystietoihin edellä mainittujen tietojen mukaisesti

(c) jos meillä on velvollisuus luovuttaa tai jakaa tietojasi lainmukaisten velvoitteiden täyttämiseksi - tai noudattaaksemme ja soveltaaksemme ehtojamme ja muita sopimuksiamme ; tai turvataksemme oikeutemme, omaisuutemme tai turvallisuudemme, sekä käyttäjiemme (tai muiden osapuolten) tiedot. Tähän sisältyy tiedonvaihto muiden yritysten ja järjestöjen kanssa petostentorjunnasta ja luottoriskin vähentäminen.
 

4. Tietojesi päivittäminen

Voit muokata tilis tietoja. Muista, että olet velvollinen:

- Suojaamaan tilisi luvattomalta käytöltä.
- Kirjautumaan ulos tililtäsi, kun et käytä sitä.
- Pitämään sisäänkirjautumisesi tietoja salassa ja turvassa.
 

5. Tietosuojalakien mukaiset oikeutesi

Tietosuojalaki tarjoaa sinulle tiettyjä oikeuksia, kuten:
1. Oikeuden kieltää meitä käsittelemästä henkilötietojasi minä hetkenä hyvänsä. 2. Oikeus saada tietää, mitä henkilökohtaisia tietoja ylläpidämme tietokannassamme ja miten käsittelemme näitä tietoja.
3. Oikeus pyytää, että annamme sinulle kopion (yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa) kaikista hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Emme veloita maksua tästä palvelusta, kunhan asiakas ei pyydä tietojansa toistuvasti.
4. Oikeus pyytää, että korjaamme kaikki virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot, jotka pidämme sinusta.
5. Oikeus pyytää, että poistamme peruuttamattomasti kaikki henkilötiesi (kutsumme tätä asiakkaan oikeudeksi "olla näkymätön"). Huomioi, että laillisia säädöksiä noudattaessamme, voimme kieltäytyä tästä tietyissä tilanteissa.
6. Oikeus pyytää, että lähetämme kaikki henkilökohtaiset tietosi (yleisesti käytetyssää ja koneella luettavassa muodossa sekä hyvin jäsenneltynä) toisen organisaation tietokonekantaan. Huomaa, että meillä on laillinen velvollisuus noudattaa tätä pyyntöä ainoastaan silloin, kun se on teknisesti toteutettavissa.

Jos haluat harjoittaa yllä mainittuja oikeuksiasi, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme.

Saatuamme pyyntösi, vastaamme siihen mahdollisimman pian ja ehdottomasti kuukauden kuluessa.
 

6. Linkit muille verkkosivuille

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä, joiden avulla voit vierailla muilla verkkosivuilla, jotka saattavat olla kiinnostavia. Mikäli klikkaat näitä linkkejä ja vierailet kyseisillä sivuilla ja samalla poistut verkkosivuiltamme, emme voi hallita kyseisiä verkkosivustoja. Siksi emme ole vastuussa tietojesi suojaamisesta ja yksityisyydestäsi klikattuasi ao. linkkejä ja mikäli vierailet näillä sivuistoilla verkkosivujemme kautta. Sinun on syytä olla varovainen ja lukea kyseisen verkkosivustoon sovellettavaa tietosuojalausuntoa.

7. Suostumus

Hyväksymällä tietosuojakäytäntömme, annat luvan henkilötietojesi keräämiseen, tallentamiseen, käsittelyyn ja jakamiseen em. perusteiden mukaisesti.

Evästeet

Käytämme useita eri evästeitä sivustollamme. Jos et tiedä, mitä evästeet ovat, miten hallita niitä tai poistaa ne, suosittelemme että käyt katsomassa http://www.aboutcookies.org yksityiskohtaisia ohjeita.

Seuraavassa kuvaillaan näillä sivustoilla käyttämämme evästeet ja mihin tarkoitukseen käytämme niitä. Tällä hetkellä meillä on ”hiljainen suostumus” –käytäntö, joka tarkoittaa sitä, että me oletamme sinun hyväksyvän tämän. Jos et hyväksy, niin sinun ei tule käyttää tätä sivustoa tai sinun tulee tuhota Gear4Music.comin evästeet, kun olet vieraillut sivustolla. Voit myös tutkia sivustoa selaimesi anonyymeillä käyttäjäasetuksilla (yksityistä selaamista kutsutaan ”Incognito”-nimellä Chromessa, ”InPrivate” Internet Explorerissa, ”Yksityinen selaus” Firefoxissa ja Safarissa jne.)

Käytettävissämme on useita evästeitä parantamassa käyttäjän ostokokemusta. Näitä ovat:

Mainosevästeet
Me mainostamme Gear4musicia monilla ulkoisilla nettisivuilla ja mainosverkostoissa ja käytämme evästeitä seurataksesi sitä, mitä sivuja olet klikannut. Näitä ovat muun muassa AdNxs, Click Fuse, Five.tv, Google Double Click, Guardian.co.uk ja Rubicon Project.

AdWords Remarketing
Käytämme remarketing-evästeitä tarjoamalla osuvampia mainoksia perustuen käyttäytymiseesi aiempien käyntiesi aikana sivuillamme. Googlen AdWords Remarketing yhdistää www.gear4music.com toiminnan Adwords-mainontaan verkossa ja Doubleclick-evästeisiin. Voit poistaa evästeen klikkaamalla tästä

Liitäntäevästeet
Voimme seurata, kuinka olet löytänyt Gear4musicin muitten nettisivujen kautta ja joissain kotelot maksamme noille nettisivuille.

Criteo
Tarjoaa käyttäjille juuri heille suunnattuja mainoksia, kun he vierailevat muilla sivustoilla. Nämä mainokset perustuvat tuotteisiin, joita olet katsonut Gear4musicin verkkosivuilla ja ne saattavat myös näyttää vastaavia tuotteita kuin katselit.

Google Analytics
antaa meille tietoja siitä, kuinka ihmiset käyttävät sivustoamme ja auttaa meitä parantamaan sekä tarkentamaan Gear4musicin asiakaskokemusta. Käyttäjätiedot ovat kaikki nimettömiä. Löydät lisätietoja Googlen yksityisyysmääritelmistä sen analyysipalvelujen yhteydessä sivulta http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

QuBit
Evästeiden tehokkuuden takaamiseksi ja tarjotaksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen käytämme QuBitia hallitakseemme evästeitämme. Se ei jäljitä itse tietoja, mutta muistaa tietyt tehtävät, jotka me pyydämme sitä tekemään.

Istuntoevästeet
Käytämme istuntoevästeitä muistaaksemme sisäänkirjautumisesi puolestasi ja mitä olet laittanut ostoskoriisi. Pidämme näitä tietoja välttämättöminä nettisivuston toimintaa silmälläpitäen. Jos näiden käyttö kielletään, niin sivuston eri toiminnot eivät toimi – mukaan lukien tilausten tekeminen.

Kolmannen osapuolen evästeet
Jotkut sivustollamme olevista evästeistä tulevat kolmansilta tahoilta, esimerkiksi sivuilla, jotka sisältävät sulautettua sisältöä, kuten YouTube-videoita, ja ne saattavat lähettää sinulle evästeitä. Nämä evästeet eivät ole meidän hallinnassamme ja tarkista näiden kolmansien osapuolten sivustot saadaksesi lisätietoja.

Jakamistyökalut
Jos käytät sosiaalisia verkostoja (kuten Facebookia ja Twitteriä), ja jaat Gear4musicin verkkosivuilta jotain, sinulle voidaan lähettää evästeitä näiltä sivustoilta. Nämä evästeet ovat hallintamme ulkopuolella ja sinun tulee tarkistaa näiden kolmansien osapuolten sivustot saadaksesi lisätietoja.

Suostumus

Hyväksymällä tämän yksityisyyspolitiikan, hyväksyt että em. evästeet on asetettu laitteeseesi

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä yksityisyyssuojaa milloin tahansa, joten lue ja tarkista se usein.

Tietosuojapalvelut

Saat lisätietoja tietojen suojaamisesta ja yksityisyyslaista käymällä Information Commissioner:in sivuilla osoitteessa: https://ico.org.uk/for-thepublic/.

Luotettavien kauppoja Trustbadge-merkinnän sisällyttäminen sivuillemme

Kun asiakas on tehnyt tilauksensa, luotettavien kauppojen Trustbadge-merkintä ilmenee nettisivuillamme. Näin asiakkaan on mahdollista nähdä että kuulumme "Trusted Shops:n" luotettavuusmerkin piiriin ja samalla meidän on mahdollista esittää tietoja kerätyistä arvioista sekä Trusted Shops-tarjouksesta. Tämä suojaa etujamme ja voimme näin tehdä esittämistämme tarjouksesta mahdollisimman tehokkaan. Trustbadge ja ohessa mainostetut palvelut kuuluvat "GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln, Saksa" tarjoamiin palveluihin .

Kun trustbadge-merkintää näkyy sivuillamme, web-palvelin tallentaa automaattisesti ns. lokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi IP-osoitteesi, vierailun päivämäärän ja kellonajan, siirretyn tietomäärän ja palveluntarjoajan (pääsytiedot). Samalla haku kirjataan asianmukaisesti. Pääsytietoja ei arvioida ja ne poistetaan automaattisesti seitsemän päivän kuluttua vierailunne jälkeen. Muita henkilökohtaisia tietoja siirettään Trusted Shops:ille, jos päätät käyttää muita Trusted Shops tuotteita suoritettuasi tilauksesati tai mikäli olet jo rekisteröitynyt niitä käyttääksesi. Tässä tapauksessa sopimustasi sinun ja Trusted Shops:in välillä sovelletaan.

OSIO 2: TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ KAUPPA- JA KOULUTUSTILEILLE

Gear4music tarjoaa mahdollisuuden avata kauppa- tai koulutustilejä, joita voivat hallita erilaiset yritykset, laitokset ja oppilaitokset (koulut, lukiot tai yliopistot). Tällainen laitostili eroaa tavallisesta yksityisasiakastilistä ja on linkitetty siihen oikeussubjektiin, joka sitä omistaa. Kehotamme näiden laitosten työntekijöitä antamaan tilin käytön yhteydessä vain vaadittavan määrän henkilötietoja. Silloin, kun henkilötietoja pyydetään ja annetaan, niitä käsitellään ja suojataan tämän tietosuojakäytännön Osio 1 -ehtojen mukaisesti.

Jotta voisimme panna meidän ja laitoksen välisen sopimuksemme täytäntöön, sekä tietojen oikeutetun tarkistuksen nimissä ja ylläpitääksemme toimivaa suhdetta tilin omistajaan, saatamme aika ajoin joutua jakamaan tiliin liittyviä henkilötietoja kyseisen laitoksen muiden työntekijöiden tai osastojen kanssa. Vaikka Gear4music pyrkii kommunikoimaan pääsääntöisesti tilin rekisteröineen yhteyshenkilön kanssa, oman harkintansa mukaan ja asianmukaisen henkilöllisyyden tarkastuksen jälkeen se saattaa olla yhteydessä myös laitoksen muihin työntekijöihin. Mikäli joku henkilö haluaa vastustaa tällaista tietojen jakamista, suosittelemme ottamaan yhteyttä Gear4musiciin välittömästi laitostilin avaamisen jälkeen - näissä tapauksissa Gear4music voi muuttaa laitostilin yksityisasiakastiliksi kyseisen henkilön yksityisyyden suojaamiseksi.

Laitostilien omistajien pitäisi huolehtia siitä, että heidän yhteystietonsa ovat aina ajan tasalla, ja ilmoittaa Gear4musicille välittömästi, mikäli joku tilin rekisteröidyistä käyttäjistä vaihtaa työpaikkaa.
 

OSIO 3: TYÖNHAKIJAT

Tässä osiossa kuvataan Gear4music keräämiä tietoja työnhakijoista sekä sitä, miten käytämme keräämiämme tietoja. Tässä mainittuja ehtoja sovelletaan yksinomaan työhakemuksiin ja muihin rekrytointitoimiin. Tässä osiossa ilmenevät tiedot eivät koske nettisivustomme käyttäjiä tai Gear4musicin asiakkaita yleisesti.

1. Sinulta keräämämme tiedot

Hakiessasi töitä Gear4music:issa (verkkosivuston kautta tai muulla tapaa), keräämme ja tallennamme joitakin henkilötietojasi sekä joitakin muita asianmukaisia tietoja sinusta, mukaan lukien:

• Nimesi;
• yhteystietosi, kuten puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi;
• Työhistoria, koulutus, ammattitaidot, kokemusta ja muut tiedot, jotka sisältyvät ansioluetteloosi;
• Tiedot työmieltymyksistäsi
• Vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät soveltuvuuteen hakemaasi työhön.

Keräämme ja tallennamme myös tietoja käyttäytymisestäsi nettisivuillamme, mukaan lukien tietoja aktiivisuudesta ja tehdyistä toiminnoista, paikkatiedoista, lokitiedoista ja muista viestintätiedoista. Tässä kohden emme kuitenkaan tietoisesti kerää henkilötietojasi.

Työroolista riippuen työnhakijoita pyydetään antamaan suostumus siihen, että heidän henkilökohtaisia tietojaan käytetään työsuhteen seulonnassa. Lisätietoja löytyy suostumusilmoituksesta ja sen liitteistä. Gear4music työskentelee Know Your Candidate Ltd: n kanssa (rekisteröity englannissa nro:lla : 6872627, ICO rekisteröinti: Z1860832, 1 City Approach, Albert Street,Eccles, M30 0BG). Yhtiö käsittelee tietosi tietosuojakäytännön mukaisest. Voit tarkastella nämä osoitteessa www.knowyourcandidate.co.uk/privacy-policy

2. Missä, miten ja kuinka pitkään säilytämme henkilötietojasi

Tiedot, jotka keräämme sinusta (mukaan lukien henkilötiedot) voidaan tallentaa eri tavoilla ja erilaisiin kohteisiin. Kohteet Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella eivät kuitenkaan kuulu tähän piiriin. Myös ETA:n ulkopuolella työskentelevät työntekijämme saattavat käsitellä näitä tietoja. Sama koskee työntekijöitämme, jotka kehittävät nettisivujamme ja henkilöitä, jotka työskentelevät tietosuojan parissa (ns. eettinen hakkerointi) sekä hostauksen, yhdistettävyyden tai televiestinnän palvelujen tarjoajien kanssa. Luovuttamalla meille tietosi (esim. henkilötietosi), suostut tähän siirtoon ja sen tallentamiseen ja käsittelyyn. Suoritamme kaikki sopivat ja kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietosi käsitellään tietosuojakäytänömme mukaisesti.

Rekrytointiportaaliamme ylläpitää EasyWeb Group (Verticality Ltd:n puolesta toimiva kauppanimi) Northamptonshire, NN29 7PA,Yhdistynyt kuningaskunta. Yritys on ISO 27001-sertifioitu ja kaikki sovellukset ja tiedot säilytetään Yhdistyneen Kuningaskunnan palvelimilla. Samalla asiakirjat ovat myös tallennettu Amazon Web Services-palveluun Irlannissa. Henkilökohtaiset tiedot tallennetaan omille palvelimillemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Käytämme myös Livedrive Internet Oy: n tallennuspalveluja, joiden rekisteröity toimisto on osoitteessa The Battleship Building, 179 Harrow Road, Yhdistynyt Kuningaskunta, Livedrive ei siirrä henkilötietojasi sisältäviä tiedostoja ETY:stä ja on toteuttanut asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, joiden tarkoituksena on suojata tiedostomme. Näin varmistamme, että kyseisiä tiedostoja ei voida tahallisesti tai muulla tapaa tuhota, hävittää, muuttaa, luvattomasti paljastaa, luvattomasti käyttää. Tähän kuuluvat kaikki mahdollliset lainvastaiset tai luvattomat käsittelymuodot, niin Yhdistyneen Kuningaskunnan kuin EU: n lainsäädännön mukaisesti.

Valitettavasti tietojen välitys Internetin kautta ei ole aina täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojaaksemme henkilökohtaiset tietosi, emme voi taata yksityistietojenne turvallisuutta ennen kuin ne siirretään nettisivullemme; Kaikki tiedonsiirto tapahtuu omalla vastuullasi. Saatuamme tietosi, sovellamme tiukkoja turvatoimenpiteitä, joilla pyrimme estämään luvattoman pääsyn.

Jos haet paikkaa Manchesterin toimistossamme, rekrytointitiimimme hyödyntää Trello, Inc:n tietohallintapalveluja. Yhtiön toimipaikka löytyy osoitteesta 55 Broadway, 25 kerros, New York NY 10006. Kaikki tiedot ovat tässä kohden salattuja niin liikenteessä kuin lepotilassa. Trello:n palvelut sijaitsevat Amazon Web Servicesin ("AWS") EC2-sovellusalustalla. Fyysiset palvelimet sijaitsevat AWS: n suojatussa datakeskuksessa. Tietosisältö löytyy myös Trellon varmuuskopioista, jotka on tallennettu AWS EC2: een, S3:een, Glacieriin ja GCS:ään. Trello on PCI-DSS-sertifioitu ja osallistuu Yhdysvaltain kauppa- ja teollisuusministeriön EU-U.S. Privacy Shield-yksityisyyssuojaohjelmaan. He ovat myös varmistaneet noudattavansa kyseisiä EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyyssuojaehtoja. Trello, Inc:n on lisäksi noudatettava Federal Trade Commission:in tutkinta- ja täytäntöönpanovaltaa

Henkilökohtaiset tietosi säilytetään enintään yhden vuoden ajan tilisi käytön lopettamisen jälkeen. Tällöin poistamme henkilötietosi peruuttamattomasti.

3. Miten käytämme keräämiämme asiakastietoja

Käytämme sinulta kerättyjä tietoja työ-hakemuksesi käsittelyssä. Lähetettyäsi työhakemuksesi henkilökohtaiset tietosi luovutetaan rekrytointitiimiillemme. Managerit ja muut johtavat henkilöt saattavat myös kuulua näiden henkilöiden piiriin, mikäli he ovat mukana päätöksenteossa. Lupaamme käyttää henkilökohtaisia tietojanne luottamuksellisesti ja vain jakaa sen valtuutetun henkilöstön kanssa, joka on mukana rekrytointitoiminnassa.

Henkilökohtaisten tietojesi käsittely perustuu laillisesti oikeutettuun intressiin - meidän on vastaaonettava nämä tiedot käsitelläksemme työhakemuksesi ja tehdäksemme päätöksiä sitä koskien.

Saatamme myös käyttää Tunnistetiedoista puhdistettuja yksityiskohtia tutkiaksemme rekrytointitoimintaa, trendejä sekä näiden parantamiseen ja tehostamiseen tulevaisuudessa.

4. tietojesi päivittäminen

Voit muokata tilitietojasi. Seuraavat asiat ovat omalla vastuullasi:

• Suojautua luvattomalta pääsyltä tilillesi.
• Kirjautua ulos tililtäsi, kun et käytä sitä.
• Pitää kirjautumisyksityiskohtasi salassa.

5. Oikeutesi tietosuojaan liittyen

Sinulla on tiettyjä oikeuksia tietosuojalakien mukaan. Näihin kuuluvat mm.:

1. Oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.
2. Oikeus tietää, mitä tietoja pidämme sinusta tietokannassamme ja miten käsitelemme niitä.
3. Oikeus pyytää, että lähetämme sinulle kopion (yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa) kaikista henkilötiedoista, jotka meillä on sinusta. Meillä on ainoastaan oikeus periä teiltä korvaus tästä, mikäli pyydätte meiltä toistuvasti kyseisiä tietoja.
4. Oikeus pyytää, että korjaamme kaikki virheelliset tai puutteelliset henkilötietosi.
5. Oikeus pyytää, että poistamme kaikki henkilötietosi (kutsumme tätä nimikkeellä "oikeus olla unohdettu") Huomioi että tapaukset, joissa voimme laillisesti kieltäytyä tästä ovat rajoitetut
6. oikeus pyytää toimittavamme kaikki henkilötietosi (jäsenneltyinä ja yleisesti käytettyssä/luettavassa muodossa) toiselle organisaatiolle. Meidän on ainoastaan noudatettava tätä pyyntöä, mikäli se on meille teknisesti mahdollista.

Jos haluat meidän suorittavan jonkin yllä mainituista toimenpiteistä, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettumme.

Tässä tapauksessa meidän tulee toimia asian mukaisesti niin pian kuin on kohtuullista ja kalenterikuukauden kuluessa. Tässä tapauksessa emme voi aina jatkaa työhakemuksesi käsittelyä.

6. Linkit muille nettisivuille

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Mikäli käytät näitä linkkejä ja poistut sivuiltamme, emme enää voi hallita vierailuasi kyseisillä verkkosivuilla. Siksi emme ole tässä tapauksessa vastuussa tietojen luovuttamisesta näillä nettisivulla ja/tai niiden suojauksesta sekä yksityispolitiikasta. Sinun on syytä lukea näiden sivujen tietosuojalausunto.

7. Suostumus

Hyväksymällä käyttöehdot yksityisyydensuojastamme, hyväksyt henkilötietojesi ja muiden tarvittavien tietojen keruun, tallentamisen, käsittelyn ja jakamisen edellä mainittujen lähtökohtien perusteella.

OSIO 4: POLIISIIN TAI VEROVIRANOMAISTEN TIETOPYYNNÖT

Jos olet töissä poliisilaitoksella tai muussa viranomaiselimessä ja tarvitset meiltä tietoja rikoksen ennaltaehkäisemiseen, tunnistamiseen, rikollisten pidättämiseen ja syyttäämiseen - tai veron ja tullimaksujen arviointiin / perimiseen; ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@gear4music.com

Ilmoita pyynnön esittäneen virkamiehen nimi, viranomainen sekä heidän yhteystietonsa. Nopeamman henkilöllisyystarkistuksen vuoksi, poliisin virkamerkki on myös hyödyllinen tässä kohden. Selitä mahdollisimman yksityiskohtaisesti mitkä tiedot tarvitset ja miksi. Jos emme jostain syystä ole ilmoittaneet asianomaiselle viranomaiselle hakemuksestasi, ilmoittakaa asiasta sekä sen syy. Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman nopeasti. Pyyntöjen käsittely muilla kielillä kuin englanti, saksa, ruotsi tai ranska saattaa kestää kauemmin. EU: n tai ETA: n ulkopuolisten lakimiesviranomaisten pyynnöt saattavat myös kestää kauemmin Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaisten kanssa käytyjen neuvottelujen vuoksi.