Kosketinsoittimet

Koskettimet ovat hyvä tapa päästä käsiksi laadukkaisiin ja vaihteleviin ääniin ja ominaisuuksiin. Gear4music ymmärtää, että jokaisen muusikon tarpeet ovat erilaisia, olivatpa he sitten aloittelijoita tai kokeneita kosketinsoittaja. Kannettavien koskettimien tuotevalikoimamme sisältää johtava nimiä musiikkin alalta kuten Casio, Korg, Roland ja Yamaha-koskettimet - kaikki löytyvät varastostamme.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat kosketinsoittimet

Lisätietoja kosketinsoitinten merkeistä

Koskettimet tarjoavat runsaasti erilaisia ääniä pienikokoinenssa, kannettavassa ja edullisessa muodossa. Ne sopivat aloittelijoille sekä muusikoille, jotka haluavat laajentaa erilaisten äänien kirjastoaan.

Joissakin malleissa, kuten Gear4musicin omissa, Casio LK-220:ssa ja Yamaha EZ200:ssa on uusia soittajia helpottavat valaistut koskettimet.

Olemme käyttäneet rakkautemme keyboardeihin kehittääksemme oman Gear4music-malliston erilaisia instrumentteja, aina kotisoittimista sangen suorituskykyisiin välineisiin.

Meillä on myös laaja valikoima Korg Arranger koskettimia, Yamaha kotikoskettimia, Roland MIDI-koskettimia ja Casion kannettavia, joten olitpa sitten aloittelija, säveltäjä, tuottaja tai/ja esiintyjä, löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan kosketinsoittimen.