Kilpailut klo Gear4music

Kilpailut ja kilpailut ovat yksi tapa rakastamme antaa takaisin kirjoittamia. Taalta loydat lahjat ja uusin palkinto mahdollisuuksia meille ja kumppaneillemme. Jos ei kilpailuja ei toistaiseksi ole merkitty, tarkista tilanne pian.

View All Information

Edelliset kilpailut

VOITTAA Yamaha Clavinova CLP545 Digipiano tuhka

Yamaha Clavinova hankkeiden ylellinen ääni ja komentava sävy, joka on hienovaraisesti täydennetty pianon upea puinen näppäimistö. Pelata yhdessä rytmejä tai soittaa yksin kokoonpano nauttia uudenlaista piano suorituskyvyn, että exudes hienostuneisuus ja tasokkuus.

Voita valitsemasi Sennheiser XSW langaton SystemSennheiser XSW 1 langaton järjestelmät antaa suuri arvo, käyttäjäystävällinen ratkaisu suorittamalla vaiheessa ilman johtoja, kiperä asetus tai mojova hintalappu. XS langaton 1 on kehittänyt Sennheiser laulajia, muusikoita, esittäjät ja puhutun taiteilijoita, jotka haluavat keskittyä toimintaansa, ei monimutkainen wireless mikrofonit. Yksinkertaisesti vaihtamalla XSW 1 moduuli aktivoituu automaattisesti taajuuden hallinta, joka tekee loput mahdollistaa jopa 10 wireless yhteydet. Kaikki XS langaton 1 lähettimet ja mikrofonit ovat hikeä hylkivä ja rakennettu karu rakennus, joka on suunniteltu kestämään, kestävät laaja käyttö lavalla.

Voita kopio Rob Papen's Predator 2 pehmoRob Papen Predator 2 on tehokas virtuaalinen syntetisaattorin ohjelmisto ja uusin versio Predator sarja. Rob Papen Predator 2 perustuu menestys alkuperäisen Predator VST, kanssa uuden dual oskillaattori, jotka käyttävät kaksi eri aallot, mahdollistaa monipuolinen ja syvemmälle synteesi. Ohjelmisto tulee täpötäysi kanssa lähes 6000 esiasetuksia pääset innoittamana ja tehdä musiikkia suoraan laatikosta. Esiasetuksilla olla jopa 8 käyttäjä aaltoja, jotka voidaan yhdistää aalto-joukkoihin, lisätty control. Kirjekuoren ja LFO määrä on kasvanut 2 4 tarjoaa myös parannuksia sointu editointi, unison-tilassa ja valmiiksi hallinta. Perusteellinen ja intuitiivisen käyttöliittymän Rob Papen's Predator 2 on ihanteellinen valinta digitaalinen muusikot, antaa sinulle kaiken tarvitse luoda, muokata ja manipuloida, rikas, synteeseillä valmistettuja ääniä.

VOITTAA Peavey 6505 Piranha mikro nuppi & 1 x 8 kaappiin

Peavey 6505 Piranha mikro pää tarjoaa classic sävyjä ja kompakti muotoilu. Piranha on yhteen putkeen pitää se kevyt ja kannettava vielä tuottamaan laadukkaita ääniä. Suunniteltu sopimaan Piranha 1 x 8 kaappiin, 6505 on kompakti, makuuhuone käyttöön, samalla kun se on tarpeeksi tehokas treenikämppää. Helppokäyttöinen ohjausobjektit antavat pääsyn erilaisia classic Peavey ääniä. Hyödyllisiä kuulokeliitäntä on ihanteellinen myöhäisillan käytännössä. Aloittelijan muusikoille haluavat korkea saada amp pää kehittää 6505 Piranha on ihanteellinen valinta.

Peavey 6505 Piranha 1 x 8 kaappiin on täydellinen lisäksi kaikki kamppeet. Kestävä rakenne tarjoaa optimaalisen suojan päivittäin ehkä keikkailua vahvistetut kulmat, metalliritilällä ja luistamaton kumijalat. Varustettu 8 tuuman kaiutin, 6505 Piranha tarjoaa 25 wattia tuotannosta, antaa sinulle ihanteellinen tarvike harjoituksissa, pieniä keikkoja ja studio käyttöön.

VOITTAA Evans 56' Calftone Gift Set

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen Lahjapakkaus, joka sisältää koko valikoiman Evans ja puuttua herkkuja, tämä on yksi hyvä kokoelma antaa äänen, joka on syytä puhua. Calftone. Jos näin ei riitä, Evans myös joukko herkkuja lisäksi Evans 56' Calftone pää. Mukana ovat myös Evans pipo t-paita, rumpu avain, pullo koivet ja puuttua mailakassi.

VOITTAA Tama Silverstar 22" 5-osainen kuori pakata harjattu Mineraalinmusta

Tama Silverstar 22'' 5-osainen shell pack edelleen perinteitä ja osaamista Silverstar-sarja. Sen korkea laatu valmistus ja poikkeuksellisen tonaalinen laatu tarjota setti, joka pystyy sopeutumaan monia eri tyylilajeja. 100 prosenttia koivu kuoret parantaa keskittynyt äänen tämä setti vaikka Star-Mount aids ja ääni Arc vanteet kannustavat shell resonanssi ja luonnollisen sävyn.

VOITTAA Stentor Sello 4/4 varusteet

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Stentor 4/4 kokoa opiskelija Sello viimeisimmän kilpailumme. Valmistettu kiinteä tonewoods ruusupuu tapit ja otelauta, sello tarjoaa upean äänenlaadun ja ylellinen esteettinen. Mukana väline on puista jousta varustettu luonnollinen hevonen hiukset ja pehmeä laukku, joka tarjoaa runsaasti tallennustilaa. Lisätty olkahihnat sellolle voi kuljettaa helposti joten liikenteen elinkelpoisia ja vähemmän rasittava tilaisuus!

VOITTAA LD Systems Maui 5 PA-järjestelmä

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa LD Systems Maui 5 PA-järjestelmä viimeisimmän kilpailumme. LD Systems Maui 5 on kannettava ja ultra-liittää lujasti sarakkeeseen PA järjestelmä, jossa mikseri ja bluetooth yhteydet. Ohut kevyt muotoilu tekee tämän yksikön ihanteellinen kannettavien käyttöä tiellä. Tuottaa 800 wattia huipputeho ja enintään äänenpaine 120 dB, Maui 5 on enemmän kuin pystyy tuottamaan korkean tason tuotannon pysyessä erittäin kannettava ja monipuolinen. Tuuletusaukollinen 8'' subwoofer on myös D-luokan vahvistin, sininentooth yhteydet ja hi-Z tuotantopanosten antaa sinulle laaja sidekudoksen mahdollisuuksia. Kattavien toimintojen ja kannettava ohut muotoilu Maui 5 sopii monenlaisiin eri live sovelluksiin

VOITTAA LunaStone iso kaveri totta OverDrive

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa LunaStone iso kaveri totta OverDrive viimeisimmän kilpailumme.

LunaStone iso kaveri TrueOverDrive pedaali tarjoaa rasvaa, iskevä overdrive yrityksen Bassotoisto, jonka avulla kitara ominaisuudet paistaa läpi. Suunniteltu TrueOverDrive-pedaali, iso kaveri antaa avoin putkimaisen overdrive uskomaton määrä ylläpitää johtaa ja Solon laulaa. 2 eri boostereita valitsemaan lomakkeen ja ohjausobjektien tarjota eri saada merkkejä, tehostepedaali tarjoaa riippumaton + 15db vauhtia antaa äänen lisää pontta leikkaamiseen yhdistelmä. Sisäänrakennettu laadukkaita komponentteja ja jossa on "True Bypass" vaihto, LunaStone's iso kaveri on täydellinen puolivälissä tone-ääninen overdrive lisääminen äänen kanssa samaa sweet-touch reagointikykyä vintage amp.

VOITTAA Kawai CN25

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Kawai CN25 ruusupuu Digipiano viimeisimmän kilpailumme. Kawai CN25 ruusupuu Digipiano on monipuolisin ja artikuloitu väline moderni muusikko. CN25's reagoiva III painotettu avain isku tuottaa lämpimän, luonnonmukaisesti ilmeikäs vastaus todellinen akustinen piano. Kawai CN25 on myös varustettu useita electric piano, urut, merkkijono, synth äänet sopivaksi eri musiikkityylejä. Oppitunti toimintoja ja dual mode varmistettava, CN25 antaa oppimista ja kehittää tekniikkaasi viihdyttävästä ja tuottavasta. Premium ruusupuu pinta varmistaa, että Kawai CN25 näyttää aivan yhtä hyvä kuin miltä se kuulostaa.

VOITTAA Faith alasti Venus akustinen kitara

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Faith alasti Venus akustinen kitara viimeisimmän kilpailumme.

Faith alasti sarjan viedään viimeisetkin melko paljon kaikki tarpeettomat koristeet luoda mutkaton, alttiina, laadukas kitara odottaa laatua Faith mutta edullisempia hintaan. Tämä käsityönä, mahonki ja kuusi, konsertti saketti kitara on yksi kaunis ja luonnollinen välineitä Faith luonut. Jos tyyli on raaka, luonnollinen ja puhdas sitten Faith alasti sarja voisi olla sinua varten.

VOITTAA Aston Halo harkinta-suodatin

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Aston Halo viimeisimmän kilpailumme harkinta-suodatin.

Aston Halo pohdinta suodatin on laulu tarkasteltuna 360 asteen suodatus ja valtava 40 prosentin kasvu pinta-ala kattavuus kuin muut johtavista heijastus suodattimet. Lisäksi Halo-suodatin on silmiinpistävää violettiin ja omaa helppo asentaa hardware yksinkertainen asennus ja säädöt. Kehitetty Isossa-Britanniassa ja koostuu alan johtava eristäminen materiaalit Halo harkinta-suodatin on Insinööriliitto ultimate laulu eristäminen-suodatin.

VOITTAA Shure SM58 50A Limited Edition dynaaminen mikrofoni

Shure SM58 50A Limited Edition dynaaminen mikrofoni säilyttää kaikki palkittu ominaisuudet ja tekniset erittelyt SM58, samalla kun ne myös hopeanvärinen viimeistely ja painettu denotation 50-vuotisjuhla kahva. Suunniteltu erityisesti vocal tallennus ja suorituskyvyn sovelluksissa, Shure SM58 50A hyödyntää cardioid pickup malli eristää tärkein äänilähteen ja taustahäly eliminoituisi. Täydellisenä karu, tour-todistettu rakenne, joka sisältää pneumaattiset shock-mount järjestelmä ja teräksen silmä Säleikkö, joka kestää vuosia, Tämä rajoitettu painos Shure SM58 mikrofoni myös mukana historiallinen käyttöopas, mikrofoni leike, muisto todistus, Buffritarraan ja valokuva

VOITTAA Izotope RX laajennus paketti.

iZotope RX Plug-In paketti on suunniteltu auttamaan sinua pelastaa audio, muuttaa puutteellinen äänitteesi käyttökelpoinen kappaleita ja siten välttää tarvitse nauhoittaa uudelleen. Tämä pakkaus sisältää neljä olennaista audio puhdistus laajennukset - de Valitse vuoropuhelua De-Noise de Hum ja de Clip - kuraattori suoraan iZotopeon palkittu RX ohjelmisto ja tarjoaa saman alan johtavaa teknologiaa käyttää levytyssopimus Tiedotteet, televisiotoimintaan ja Hollywood-elokuvia. Kun nämä plug-ins käytetään ääni- ja videoeditointi ohjelmisto, sinulla on kyky säilyttää tallenteet sydän ja korjata audio luulit koskaan voi käyttää.

VOITTAA Seymour Duncan mikki kehua arvoinen 100!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Seymour Duncan mikki kehua viimeisimmän kilpailumme.

Seymour Duncan mikki Booster on efektipedaalin kokoinen pedaali tarkoituksena on parantaa kitara signaalin selvästi ja täsmällisesti. mikki booster on ihanteellinen tunkeutumalla soolot tai lihotus riffejä ja resonanssi kytkin ryhtyessään pedaali vuorovaikutuksessa suoraan mikit, jolloin yhden-kelat jäljitellä paksu humbucker.

VOITTAA Freshman RENOC Puoliakustinen, arvoinen 223!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Fresham RENOC puoliakustinen kitara viimeisimmän kilpailumme.

Freshman RENOC kitara on suunniteltu auttamaan sekä näppäilyä ja poiminta tyylejä, joten monipuolinen ja monipuolinen väline ihanteellinen väli- ja aloittelijoille.

Kuusi laminaatti puun ja mahonki takaisin/yläpintojen kitara on hyvin pyöristetty sävy, joka pystyy ja leikkaamiseen yhdistelmä. Arvostetun sillä soitettavuus ja käytännöllisyys kitara vaikeuttaa kaikkein chord voicings tuntuu vaivatonta. Kitara on varustettu Fishman esivahvistin järjestelmä, jonka avulla voit huomaamattomasti muuttaa äänenvoimakkuutta ja sekoittamalla haluamasi yksittäiset järjestelmäparametrit.

VOITTAA Primavera Loreato viulu asu arvoinen 265,00!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Primavera Loreato viulu asu 4/4 viimeisimmän kilpailumme.

Sopii sekä aloittelijoille että edistyneemmille opiskelijoille samalla tavalla, Primavera Loreato yhdistyy laadukkaita sävellystä kaunis esteettinen ja kestävä elin. Huolella valitut käsin veistetty kuusen ja vaahtera elin, viulu hankkeiden täyteläinen ja kaikuva ääni. Featuring ebony metallivarusteet ja ebony otelauta rinnalla kevyestä hiilestä loppuvinjetti, viulu on poikkeuksellisen kestävä.

Monen hehkulangan teräs jouset käytetään jotta antaa jouset on sitä mieltä, että on samanlainen kuin luonnollinen gut jouset säilyttäen modernia käytännöllisyyttä. Perinteinen muotoilu viulu on visuaalisesti miellyttävä sellaisenaan korvalla, osoittaa suuri lisäksi kaikki viulisti-kokoelmaan.

VOITTAA Leeds Festival 2016 lentolippuja lauantai 27 elokuu!

Annamme sinulle mahdollisuuden osallistua tämän vuoden Leeds Festival lauantai.

Leeds Festival on yksi mielenkiintoisimmista ja haluttua päivämäärät erilaisia bändejä ja faneille Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja sen jälkeen.

Lauantai riviin näkee useita maailmanluokan taiteilijoita gracing Bramham Park Varsat, CHVRCHES, SJC taiteilijoiden kaksikymmentä yksi lentäjät, pyytää Alexandria, luovuttaminen ja pienempi kuin Atlantis.

VOITTAA Natal Arcadia Shell paketti arvoinen 437!

VOITTAA Natal Arcadia 4 kpl jazz shell pack viimeisimmän kilpailumme.

Uusi Natal Arcadia 4 kpl jazz rumpu shell pack yhdistää kaikki välttämättömyyden rumpalit hioa taitojaan, sekä joitakin premium ominaisuuksia sarjat suurempi ylöspäin välillä.

Kuoret on valmistettu koivu, joka voidaan tuottaa syvä kaikuva ääni, vaikka samanaikaisesti tarjoaa runsaasti hyökkäys ja selkeyttä. Sellaisia sonic ominaisuuksia tarkoittaa myös sitä, että pakkaus voidaan käyttää tehokkaasti ainoastaan jazz.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Sam Lloyd, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, jotka ovat tulleet.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Marshall DSL40C vintage combo vahvistin, arvoinen 672!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Marshall venttiili combo vahvistin viimeisimmän kilpailumme.

Marshall on ikonimainen nimet kitaravahvistimien, ja Tämä rajoitettu painos DSL40C vahvistimessa on vintage estetiikka klassinen brittiläinen kitara sävyjä.

Tämä EL34 perustuva putki vahvistin sopii vaiheessa tai kotona. Se pakkauksissa booli 40 wattia tehoa yhden 12" Celestion 70 80 kaiuttimien kautta. Pentode / Triodi kytkin voit myös pudottaa määrä 20 wattia metelöimättä aikana kotikäyttöön.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Richard Lees, joka on ottanut yhteyttä. Onnittelen!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA 1 3 Sennheiser langaton järjestelmien

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa 1 3 Sennheiser wireless järjestelmien viimeisimmän kilpailumme.

Sennheiser tarjoavat hienoimpia wireless laitteista, joka tarjoaa korkean teknologian ominaisuuksia ja luotettavuuden - hinta live muusikko suorituskyvyn parantamiseksi.

Tässä kilpailussa jaamme EWS 300 ammatillinen nappikuulokkeet seuranta järjestelmä, jossa parannettu audio taajuus tai vastaanotin, jossa integroitu 5 band taajuuskorjain, EW D1-835S kannettavat mikrofoni järjestelmä audio resoluutio, 24 bit/48 Hz; sekä EW D1-C | 1 wireles väline järjestelmä - mainio kitaristit haluavat säilyttää korkealaatuisen äänen ilman siteitä kaapelilla.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittajat ovat Hannu Nevin, Liam Spencer ja Andy Perrin, jotka on otettu yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Epiphone SG G-400 allekirjoittama Stereophonics!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Epiphone SG G-400 allekirjoittama Stereophonics.

Stereophonics ovat yksi parhaista rock-yhtyeistä ulos Walesissa ja on paljon hittejä, kuten: Mr. kirjailija baarimikko ja varas, ei uskon Radio", vain etsivät ja enemmän.

Epiphone G-400 on yksi alkuperäinen mallit rock ja antaa ääni ja ilme vintage SG lisää kohtuuhintaan.

SG on kitara on ollut kantava voima kitara keulahahmo Kelly Jones, ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tämän välineen allekirjoitettua versiota.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Aaron Upton, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Focusrite Scarlett, 2i2 Studio (2. sukupolvi) arvoinen 212.99

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Focusrite Scarlett 2i2 Studio (2. sukupolvi) viimeisimmän kilpailumme.

Scarlett 2i2 Studio (2nd gen) on upouusi koti tallennus-Paketti saatavilla Focusrite. Se koostuu juuri julkaissut Focusrite Scarlett 2i2 käyttöliittymä, mikrofoni, kuulokkeet ja XLR-vakiokaapelilla.

Uusi käyttöliittymä tarjoaa joukon parannuksia edeltäjäänsä rakastetun. Uusi 2i2 tallentaa 24 bittinen 192 kHz, alhainen latenssi (vain 2.74ms!), analoginen suojan piiri estää virtapiikeiltä ja tyylikkäämpi alustan ja metalli saada valvontaa vakaampi tuntuu.

Etuasteet lisäksi on suunniteltu uudelleen lämpimämpää mikit mielessä. Lisäksi mikrofoni ja kuulokkeet on uusittu tarjoamaan vielä tarkemmin kun tallennuksen tai seurantaan sonic luomuksia.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Richard Fidel Keel, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Emerson Custom EM-aseman overdrive pedaali, arvoinen 156

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Emerson Custom EM-aseman overdrive pedaali, viimeisimmän kilpailumme.

Emerson Custom EM-asema on pieni voitto avoin overdrive pedaali sähkökitaran. EM-asema antaa mitään clean boost kautta hienovarainen blues-asemaan tai todella ajaa sinun vahvistin rajoja.

Tämä pedaali on myös käsityönä valmistettu Yhdysvalloissa ja toimii hyvin muiden ajaa pedaalit. Vaikka on olemassa vain kaksi soittaa, tonaalinen monimuotoisuutta ja dynaaminen alue sopii lukuisia tyylilajit Americana kautta klassinen rock.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Matt GATT-sopimuksen, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Korg Volca FM synth arvoinen 173

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Korg Volca FM synth viimeisimmän kilpailumme.

Volca FM oli yksi kuumimmista tuotteista käynnistettävän NAMM 2016 ja tulee uusin kulttitapahtuma Volca alue.

Volca FM on kolme ääni digitaalisen DM synth että toistetaan classic FM-ääni moottorin - ääni ja tyyli oli vallalla Varauksen tv ja elokuva teema kappaleita kuten Knight Rider ja Top Gun.

Voit myös luoda tehokas rytmi kaavoja toimintoja kuten LOIMI ACTIVE vaihe ja kuvio ketjun Volca's 18 step-sekvensseri. Volca FM on täysin yhteensopiva DX7 ääniä, eli sinulla on tuhansia sonic mahdollisuuksia ladattavissa 32 ohjelman lähtö.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja julkistetaan lähiaikoina.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita liput Heaton ja Abbott elää konsertissa worth 90!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa pari lippuja nähdä Heaton Abbott (jäsenet kaunis Etelä) viimeisimmän kilpailumme metsätalouden Live Thetford metsä-konsertin.

Tunnettu osuma klassikoita, kuten; "Rotterdam", "Älä naimisiin hänen" ja 'Täydellinen 10"- Heaton ja Abbott ovat varmasti kirjoitettu itse UK musiikki folklore'.

Ja kuusi bändi takanaan, he suorittavat lukuisia hittejä ja uusia lempiruokia wit, vahva sosiaalinen omatunto ja harmoniat aplenty ".

Thetford Forest Näytä on yksi neljä metsätalouden konsertteja, että Heaton ja Abbott esiintymään, tämä kesä (2016). Delamere metsä- ja Cannock Chase esitykset ovat jo loppuunmyytyjä.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja julkistetaan lähiaikoina.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Edelliset kilpailut

Voita liput nähdä kaveri Garvey elää yhdessä worth 90!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa pari lippuja kaveri Garvey live konsertti Dalby metsän 24 kesäkuuta 2016 mennessä viimeisimmän kilpailumme.

Kaveri ei ole vain nokkamies vaihtoehtoinen rock asu kyynärpää, mutta häntä kunnioitetaan yhtenä Britannian parhaat laulajat ja lauluntekijöistä. Dalby metsässä hän liittyi valikoidun muusikoita kuten I Am Kloot kitaristi Pete Jobson, Nathan Sudders ruoska yhdessä kyynärpää n brass jakso sonically rikas sävyjä ja ääniä, joka kiteyttää miehen Viimeisin albumi soitimella Squall sonic ominaisuuksia.

Dalby-Forest Näytä on yksi kaksi metsätalouden Konserttitallenteet kaveri Garvey Tämä kesä (2016). Toinen esitys on tarkoitus tapahtua 25 kesäkuuta 2016 Sherwood Pines.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Sarah Lou Major, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA 1/3 Sennheiser HD25 kuulokkeet

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa 1 3 paria Sennheiser HD25 kuulokkeet - HD25 Plus, HD25 ja HD25 valoa, viimeisimmän kilpailumme.

Näiden kahden kuulokkeet Sennheiser ja katsotaan "alan standardi" DJ-kuulokkeet kevyt ja mukava luonteensa vuoksi. HD25 alue on myös uusittu liukas muotoilu ja parantaa äänen toimittaa vaikuttavan äänen laatua aivan korvia.

On olemassa kolme eri mallia Sennheiser HD25 alue, mukaan lukien HD25 Plus, HD25, ja HD25 valon. Kutakin pystyy käsittelemään erittäin suuria äänenpaineita ja otetta, irrotettava, yksipuolinen kaapeli.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittajat ovat Tim Spinks, Leona Fisher ja Claire Bear, jotka on otettu yhteyttä! Kiitos kaikille, jotka tulivat.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita liput nähdä Jake Bugg elää yhdessä worth 90!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa pari lippuja Jake Bugg erityistä kotikaupunki Näytä Sherwood Forest Pines 23 kesäkuuta 2016 mennessä viimeisimmän kilpailumme.

Jake nousi suosioon jo varhain ja myöhemmin ollut maailmankuulu Glastonburyssa vuotiaita 17-vuotias. Hän on tullut myydä yli 1 miljoonaa levyä ja kiertueen maailmassa.

Jake, joka on asetettu vapauttamaan hänen tulevan albumin" Kaupungin My One", on vain yksi joukko taiteilijoita, jotka armon eri metsän toimintavaiheessa osana metsätalouden asuu ulkoilma konsertteja 2016.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Becky Lily, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Kawai KDP90 digitaalinen piano arvoinen 897!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Kawai KDP90 digitaalinen piano ruusupuu viimeisimmän kilpailumme.

Kawai KDP90 Digipiano on luotettava ja monipuolinen väline, joka sopii aloittelijoille ja kokeneille soittajille samankaltaisia. Kanssa innovatiivinen Advanced vasara kanteensa yhdessä hyvän profiilin Kawain rakastetun EX konsertti grand, tämä upea väline tarjoaa kokemus pelissä todellinen akustinen piano.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Perrette Ourisson, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Freshman RENOC akustinen kitara arvoinen 223

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Freshman RENOC elektroakustinen kitara värin valinta. Valitse purple, sininen, sunburst tai luonnon viimeisimmän kilpailumme.

Freshman RENOCBL on edullinen puoliakustinen folk-kitara, joka on suunniteltu kestämään vuosia keikkaillut ja elämä tien päällä vahvarakenteinen. Renegade kitara on suunniteltu mukautumaan pienen budjetin uhraamatta mitään laatua että Freshman on tunnettu.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Sam Dockery, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Orange vahvistimet mikro tumma pää & kaappi paketti arvoinen 208

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Orange vahvistimet mikro tumma Vahvistin bundle viimeisimmän kilpailumme.

Suosittu mikro kauhua vahvistin jatkona Orange ampeeria oli lukuisia maailman kitara lisätä korkea-voitto sisarus mikro alue - pyyntöjä ja he tekivät juuri niin!

Esittelyssä Orange mikro tumma, miniatyyri vahvistimen kanssa kasoista voitto hanasta, ohjaamon sim, jotta voit liittää tätä suoraan PA-järjestelmä ja oma FX-silmukka.

Vahvistin on ollut hyvin vastaan sen perustamisesta lähtien ja ainutlaatuinen muoto toiminto auttaa soittaa erilaisia ääniä kristallinkirkas puhdistaa blues, heavy rock ja metalli sävyt.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Bradley Garbett, joka on ottanut yhteyttä! Onnittelut, Bradley!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita Shure KSM8 Dualdyne Mic, arvoinen 425!

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Shure KSM8 Dualdyne dual pallean dynaaminen mikrofoni viimeisimmän kilpailumme.

KSM8 on ensimmäinen dual pallean dynaaminen mikrofoni maailmassa, tarjoaa vallankumouksellinen laulu lisääntymiselle ja tarkka äänen vahvistaminen ja valvonta.

Mikrofoni, joka on saatavilla musta tai nikkeli, on uskomaton rakentaa laatu ja luotettavuus, on myös monipuolisuus sopeutua muuttuviin ympäristöihin vaikuttamatta suorituskykyä. KSM8 tulee mullistamaan dynaamiset mikrofonit elää tervettä tuotannonalaa antamalla ääniteknikot dynaaminen mikrofoni, joka on lähes ei etäisyys vaikutusta, hallintaa off-akselin hylkääminen ja tuotoksen tarkkuudella, joka edellyttää läsnäoloa huiput tai roll-off, jotka ovat tyypillisiä muut dynaamiset mikrofonit.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Ben Peppiatt, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

VOITTAA Samson Go Mic Liitä kannettava Stereo USB mikrofoni arvoinen 81

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa 1 / 5 Samson mennä Mic yhteydessä, kannettava Stereo USB-mikrofonit, viimeisimmän kilpailumme.

Samson mennä Mic Connect on kannettava stereo USB mikrofoni, yksi pisimmällä studio ratkaisuja tietokoneen tallennus ja VoIP tiedonannon. Patentoitu ääni keskittyä Array yhdistettynä patentoitu kohista kumoaminen tekniikka, Go Mic Luo ainutlaatuinen pickup malli, jossa keskitytään mikrofonit huomioivansa haluamasi äänilähteen.

Mikrofoni on myös mukana Samson ääni kannen ohjelmisto. Tämä on sekä Windows- ja yhteensopiva iOS. Ääni kannen ansiosta keskittyä array sijoitettu ja toggled päälle tai pois. Kun matriisi on määritetty, kaikki äänet, joka on peräisin painopiste alueella oli huomattavasti suppeampi varmistaa vain puhdas ja korkea-eheys audio kiinni. Ihanteellinen liikkuvaksi, konferensseihin tai yritysviestinnän.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittajat otetaan yhteyttä pian!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Edelliset kilpailut

VOITTAA Aerodrums Ilmastointi rummutus lyömäsoittimet väline USB-kameran arvoinen ja puntaa 150.99

Jaamme Aerodrums Ilmastointi rummutus lyömäsoitin USB kamera, viimeisimmän kilpailumme.

Aerodrums on ilmastointi rummutus väline, joka toimii tietokoneen ja käyttää Playstation Eye-kamera ymmärtää, mitä olet pelannut.

Erittäin pienikokoinen ja kannettava, lähes äänetön, edullinen ja ilmeikäs näin täydellinen väylänä rumpuja aloittelijoille tai luovaa ja hauskaa työkalu kokenut rumpalit haluavat kokeilemalla DAWs ja näytteitä.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Natalie parta, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita leimahtaa Audio In-Ear näytöt asettaa arvoinen 196

Annamme pois joukko Flare Audio R2A alumiini-näytön tulppakuulokkeilla musta, viimeisimmän kilpailumme.

Flare Audio R2 n ovat viitata laadun kuulokkeet suunniteltu ammattikäyttöön sekä seuranta- ja hi-fidelity henkilökohtainen kuuntelu.

Yksilöllisesti kuulolla kotelo pylväs ilmailu alumiinista valmistettu tarjoava tarkkuus suunnittelu ja rakentaminen tulokset tyylikäs ja hienostunut Hae yhdistettynä kova yllään kestävyyteen.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Chris Hopkinson, joka on ottanut yhteyttä!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita helmiäinen virveli rumpu, arvoinen 589!

Jälkeen joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa helmiäinen Masters Premium virveli rumpu, arvoinen 589!

Pearl's Master Premium sarjan virvelit on vallankumouksellinen kääntyvä korvakkeet, jolla varmistetaan täydellinen vetotanko raahata tasaus optimaalista pään istuimet ja tarkkuus tuning paras ansaan kuulosta mahdollista. MasterCast valettu vanteet, ruostumaton teräs vetotangot innovatiivisia Kultainen leikkaus air vent lisätä hyökkäys ja pystysuora vetää SR-017 siivilä kaikki tulevat vakiona nämä upeat virvelit.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Thomas Wightman, joka on ottanut yhteyttä. Onnittelut!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita Aston mikrofonit alkuperä kondensaattorimikrofoni ja Rycote vaimenninteline, arvoinen 357

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Aston mikrofonit alkuperä kondensaattorimikrofoni ja Rycote vaimenninteline, arvoinen 357!

Aston alkuperä tehty Isossa-Britanniassa on tehokkaat Hertta jäähdytin mikrofoni monipuolinen tarpeeksi käyttää useimmissa välineissä, vaikka se loistaa akustinen kitara ja laulu. Se mahdollistaa suoran, sileä ja intiimi äänentoiston luonnollinen, aito tallennus.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on James Michael Clarke, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulua Giveaway - voitto tuotannon nippu, arvoinen 703.66

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa metristä Halo tuotannon bundle, joka on seitsemän premium laajennuksia: Halo verbi, Multiband Dynamics, tarkkuus DeEsser, ohimenevä Control, Channel Strip 3, merkki ja Multiband Expander, arvoinen 703.66.

Metrinen Halo tuotannon bundle AAX / Audio Unit on tarkoitus ottaa kaikkein olennainen osa Musiikkituotanto kuten reverb de-esser, putkimaisen lämmin ääniä ja ottaa nauhoituksia seuraavalle tasolle.

Metrinen Halo tuotannon bundle toimii useimmissa digitaalisen äänen työasemat (Workstation).

Järjestelmävaatimukset:

Mac OS X 10.6.8-käyttöjärjestelmässä tai uudempi. Intel-prosessori. AU, VST tai Mia (Pro Tools 10, 11 ja 12 DSP * ja kotoisin) isäntä. 32 & 64 bit.

Windows 7 tai uudempi. Intel-prosessori. VST tai Mia (Pro Tools 10, 11 ja 12 DSP * ja kotoisin) isäntä. 32 & 64 bit.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Gary Sharman, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita koti tallennus setup, arvoinen 561,00

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa koti tallennus asetukset, mukaan lukien; Rode NT1-A ääninauhoitus pack, PreSonus iTwo Audio Interface ja parin ja PreSonus Eris E4,5 aktiivinen studio monitorit, arvoinen 561,00.

Äänitys setup home on ihanteellinen tapa tallentaa suoraan Mac, PC, kannettava tai iPad musiikillisia ajatuksia ja ammattimaiset tulokset.

Rode NT1-A tarjoaa kaiken mitä tarvitset aloittaa tallennuksen kodin studiossa. Tämä fantastinen arvo paketti sisältää Rode NT1-A cardioid kondensaattorimikrofoni, SM6 vaimenninteline, pop kilpi, korkealaatuinen XLR johto, mikrofoni pölysuoja ja neuvonta-DVD. Furthemore, rekisteröinnin tämä mikrofoni on 10 vuoden takuu.

PreSonus iTwo rajapinta tarjoaa upeita äänitallenteita A-luokan mikrofoniesivahvistimet ja sen kyky yhdistää iPad voit tämän liittymän yhdessä muiden tuotteiden kanssa tallentaa lennossa tai jopa treenikämpällä laittaa ideoita ja tallenteet alas.

Kompakti mutta sonically erinomainen Eris E4,5 studio näytöt auttaa myös toistaa mukana tasainen vastaus varmistaa, että voit sekoittaa nauhoituksia luottavaisina tuottaa erinomaisia tuloksia äänityksistä äänitetyn äänen.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Sam vapautunut, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita Scooby-Doo Ukulele ja tarvikkeet, arvoinen 54,97!

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Scooby-Doo Ukulele, tamburiini ja kitaran plektra asettaa, arvoinen 54,97.

On hyvä, Kaikki Scooby doo tuuletin iältään 4-vuotias ja ylöspäin. Scooby ja Shaggy ukulele on hauska ja helppo soittaa, myös aloittelijoille. Soitella huvin tai kehittää taitojasi lisäksi kumpaakaan ukuleles aina kuulostaa musical. On pehmeät jouset ja ohuempaa kaulan helpompi soittaa. Ja tamburiini ja plektroja sinun tekee musiikkia hetkessä.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Aimee Bradley, joka on ottanut yhteyttä. Onnittelut!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Edelliset kilpailut

Joulu Kylkiäinen - voita Peppa Pig Ukulele ja tarvikkeet, arvoinen 54,97!

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Peppa Pig Ukulele, shakers ja Pipsa possu tamburiini, arvoinen 54,97.

Virallinen Pipsa possu tuote on suunniteltu nuoremmille soittajille juuri aloittanut Ukulele. On pehmeät jouset ja ohuempaa kaulan helpompi soittaa. Ja sekä hutera munia ja tamburiini on paljon soittimia luovuutta kanssa.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Alice Corfield, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Joulu Kylkiäinen - voita seikkailu aika Oookulele ja tarvikkeet, arvoinen 66,97!

Aikavälillä joulua annamme sinulle mahdollisuuden voittaa seikkailu kerran Oookulele, hihna ja kitaran plektra asettaa, arvoinen 66,97.

Tämä virallinen seikkailu aika Oookulele Finn ja ystävien design, on juuri aloittanut Ukulele nuoremmille soittajille. On pehmeät jouset ja ohuempaa kaulan helpompi soittaa. Hihna plektroja kanssa niin, että teet vanhurskaan musiikkia hetkessä.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Samuel JT Conway, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai kitara kylkiäinen – VOITTAA Blackstar vahvistin, Silvertone kitara ja tarvikkeet, arvoinen 533!

Annamme suuren palkinnon joka päivä nyt asti ja musta perjantai (27.11.15).

Viimeisenä päivänä meidän musta perjantai edistäminen, me & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Blackstar ID:Core Beam vahvistin ja Silvertone 1303/U2 kitara, tarvikkeet mahtava kitara paketti.

Blackstar ID:Core palkki on uusin vahvistin kiivaasti suosittu ID:Core-sarjassa, mutta muutama lisää lisäominaisuuksia. Palkki voit virtaustoistaa musiikkia suoraan siitä älypuhelimesta tai tablet, ja on äänet sopii sähkökitara, akustinen, bassokitara. Jokainen kaiutin erillinen bassoaukot takaavat, että ääni kääntää hyvin haluamillesi kitara Tanskaa.

Pariksi Blackstar vahvistin on Silvertone 1303/U2 kitara, joka on 50-luvun sisustukseltaan ja tyyliltään takaisku ja ylläpitää sama erikoisartikkeli ja erittely löytyy originaalit, joka auttoi laittaa nimensä kitara maailman kartalla. Blackstar ID:Core Beam

Lisäksi Silvertone kitaroita, jotka ovat nyt yksinomaan jaettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa Gear4music.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Andrew Kelly, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai Drum kylkiäinen – VOITTAA valinta top merkkituotteiden tarvikkeet, arvoinen 561!

Annamme suuren palkinnon joka päivä nyt asti ja musta perjantai (27.11.15).

Neljäntenä päivänä, me & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa 500 euroa & rsquo; s arvoinen tarvikkeet. Koostuu helmiäinen symbaalit Remo Silent sykeharvesteriteknologian Natal Adante Cajon, Mapex virveli, tiili Promark koivet ja paljon, paljon enemmän.

Tarvikkeita on erinomainen säestys tasoiseen orastava ja kokenut rumpalit samankaltaisia.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Craig Edwards, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, jotka ovat tulleet.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai lauluntekijä kylkiäinen – Voita Shure Mikki & käyttöliittymä ja akustinen kitara-pack, arvoinen 423!

Annamme suuren palkinnon joka päivä nyt asti ja musta perjantai (27.11.15).

Kolmantena päivänä, me & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Shure MV51 MOTIV mikrofonin, MVi MOTIV ääniliitäntä ja yhden saketti Puoliakustinen kitara, jonka Gear4music Sunburst varusteineen.

Lisävarusteina musta hihna ja 3m liitäntä kaapeli auttavan sinua täydentämään tämän palkinnon.

Kannettava MOTIV on Shure & rsquo; s vastaus upeiden äänittämisen mennä intuitiiviset säätimet, fiksu tekniikka ja retroa auttaa saavuttamaan laadukkaita tuloksia. Ja yhdessä monipuolinen yhden saketti elektroakustinen kitara on upea laulaja-lauluntekijä-Paketti tallentaa musiikkia.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Dan Davies, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, jotka ovat tulleet.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai Software Giveaway – VOITTAA Toontrack Superior Drum ohjelmisto & expansion paketti, arvoinen 356!

Annamme suuren palkinnon joka päivä nyt asti ja musta perjantai (27.11.15).

Toinen päivä, me & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Toontrack Superior rumpali ja SDX progressiivinen valimo ja EZX progressiivinen laajennuspaketit.

Lehden Rhythm & lsquo; erittäin vaikuttava paketti ja mahdollista paras luokka ja rsquo; Superior rumpali käyttäjät rummut ja percussive elementtejä 20GB näytteitä ääni Insinööriliitto ja taiteilijoiden keskuudessa.

Progressiivinen valimo- ja progressiivinen laajennuksia, kirjannut Australian insinööri/tuottaja Forrester Savell lisätä vielä enemmän progressiivinen rock ja metal kuulostaa äänen arsenaali varmistaa olet paras rumpuääniä käytettävissä.

Tarkista yhteensopivuusvaatimukset.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on se Hanko, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, jotka ovat tulleet.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Musta perjantai syntetisaattori kylkiäinen – Voita Akai sointi Wolf-syntetisaattori, arvoinen 331!

Aikavälillä jopa musta perjantai annamme suuren palkinnon joka päivä saakka ja viisipäiväisiä musta (27.11.15).

Ensimmäinen päivä, olemme & rsquo, re antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Akai sointi susi analoginen 4-Voice syntetisaattori!

Akai sointi Wolf analoginen syntetisaattori on 4 ääni Polyfoniset pienikokoinen syntetisaattori, joka sisältää 25 laadukkaita custom Akia pro avainta ja kyky käyttää 4 mono syntikoita, 4-voice ääneen tai 4-voice polysynth. Myös featuring muokattavissa ääniä, 32 step-sekvensseri jokainen ääni ledien kanssaäyttö ja octave.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Charlie Beresford, joka on ottanut yhteyttä.

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä .

Voita elektroakustinen Takamine GD71CE-BSB-kitara, arvo 448!

Me & rsquo; uudelleen lahjoittaa elektroakustinen Takamine GD71CE-BSB kitara viimeisimmän kilpailumme.

Lisäksi 10 juoksijaa ylös jokainen saa Korg Rimpitch viritin.

Takamine GD71CE BSB on kauniisti muotoiltu elektroakustinen kitara on agio eheä pienikokoisista helpottaa pieniä toimijoita tai liikkeellä. Sisäänrakennetun esivahvistimen takaa näin suoraan työnnä PA-järjestelmä ja säilyttää suuri Takamine kuulostaa. Kitara on myös sisäänrakennettu viritin.

Korg Rimpitch on viritin, joka sopii useimmat kitara soundholes mahdollistaa helppo viritys kätevä katselukulma.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Holly Pasha, joka on ottanut yhteyttä.

Juokse ylös ovat: Peter Kerry Graeme Mitchell, Gareth Stacey, Brooke muutaman, Thomas Emery, Jack Ross, Nooa Snyder, David McGregor,

Ellie Phoenix ja Susanne C. Schola. Heidän menetelmä Kilpailutyö on myös yhteyttä kunkin sija.

Kiitos kaikille, joka on tullut!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä.

Voita Yamaha LJ6ARE akustinen kitara, arvoinen 532!

Jaamme Yamaha LJ6ARE akustinen kitara viimeisimmän kilpailumme.

Yamaha LJ6ARE-SB on hiljattain suunniteltu uudelleen Puoliakustinen kitara juhlia 40-vuotispäivänä, vankka Engelmann kuusi Top, akustinen kaikuva lisälaite hoito ja passiivinen ala-satula piezo nouto.

Yamahan L-sarjan kitarat ovat jo 40 vuotta, arvostetun valikoiman käsityönä Akustiset kitarat tunnettuja tonaalinen laadustaan hienosti sävy puuta ja erinomainen työstö.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Victoria Brewster, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille jotka tuli!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA pari Focal Alpha 65 studio monitorit, arvoinen 483!

Me & rsquo; uudelleen lahjoittaa pari Focal Alpha 65 studio monitorit viimeisimmän kilpailumme.

Alpha-65 toimii yhtä hyvin instrumentaalista musiikkia ja elektronista musiikkia ja on ominaista sen erittäin monipuolinen.

Focal Alpha 65 on aktiivinen studio järjestäjä erikoisartikkeli 6,5" basso kuljettaja ja 1" alumiini ylösalaisin dome diskantti. Ihanteellinen elektronisen musiikin tuottajille, DJ: T ja sisäasioiden recording studios, Alpha-sarjan Focal on kaksi eri tuloa yhdistää kaksi, XLR- ja RCA, jotka toimivat aina.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Bron Bury, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille, joka on tullut!

Täydet ehdot ja edellytykset klikkaa tästä.

Edelliset kilpailut

VOITTAA Yamaha HW680W rumpu Hardware asettaa arvoinen 287!

Me & rsquo; uudelleen lahjoittaa Yamaha HW680W rumpu Hardware määrittää viimeisimmän kilpailumme.

Tämä rumpu laitteisto asettaa Yamaha ylpeilee double jäykistetty rakentaminen lisää vakautta ja on kevyt ja vahva rummutus kaikki tyylilajit, jopa raskas rock-musiikkia!

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Neil Gee, joka on ottanut yhteyttä. Kiitos kaikille jotka tuli!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

Voita Cutting Edge QSC Powered PA järjestelmä, arvoinen 3,031!

Me & rsquo; uudelleen lahjoittaa QSC TouchMix 16 digitaalinen mikseri ja QSC K12 PA kaiuttimia viimeisimmän kilpailumme.

Päästä kilpailu vain näyttää meille valokuva nykyisen musikaali perustettu Hi-Fi kitara stack - Varmista, että se on luova ja saavat meidät hymyilemään! Voittaja on paras valokuva päättämän QSC ja Gear4music.

QSC TouchMix 16 Control, digitaalinen mikseri, joka voi muistaa ja tallentaa sekoituksia, on wireless hallita-sovellus (sekä iOS ja Android-laitteet), sisäänrakennettu efekti ja moniraitaäänityksen – catering sekä live ja studio sovelluksia.

Täydentämään täydellisesti TouchMix myös jaamme kevyt K12 PA kaiuttimia tarjoaa 2000 wattia jatkuva teho – tavoittelematon tässä ammatillinen setup ihanteellinen live rig kaiken akustinen duo, kovaa rock-yhtyeitä ja DJ.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Voittaja on Chris Dodd, joka on ottanut yhteyttä. Onnittelut Chris!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA Vox AC15C1 putki vahvistin, arvoinen 538.00

Jaamme Vox AC15C1 Custom kitaravahvistimen viimeisimmän kilpailumme.

Vox AC15C1 putki vahvistin tarjoaa suurin tonaalinen näppäryyttä ja on ollut lukemattomia kitaristeista maailmassa amp-valinta. Koska ensimmäinen käyttöönotto vuonna 1958, Vox piirtänyt yli 50 vuotta amp lisääviä asiantuntemusta luoda AC15C1 putki vahvistin.

Palma orvokit VOX AC15C1: & ldquo; 2 x ac15c1. Ei ole hyväksyttävä vaihtoehto. Se voi olla hankala saada ne mutta voit luottaa siihen on parempi Näytä, jos! & rdquo;

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut Bradley James Taylor!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA pari Samson ratkaisemisessa SE6 aktiivinen studio monitorit, arvoinen 314,00

Annamme pois pari Samson ratkaisemisessa SE6 aktiivinen studio monitorit viimeisimmän kilpailumme.

Samson ratkaisemisessa SE6 on suunnitella uudelleen alkuperäisen A-sarjan studio viittaus seurata tarkempi äänentoisto ja tyylikästä uutta ilmettä. Nämä aktiivisen studio näytöt ovat ihanteellisia jälkituotantoon, Kotisivu tallennus tai projekti studio.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Graham McLow onnittelut!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA pari Samson ratkaisemisessa RXA5 aktiivinen studio monitorit, arvoinen 312.00

Annamme pois pari Samson ratkaisemisessa RXA5 aktiivinen studio monitorit viimeisimmän kilpailumme.

Samson ratkaisemisessa RXA5 yhdistää uusimmista kaiutin tekniikka ja aktiivinen elektroniikka luoda todellinen viittaus, ammattistudio seurata tasainen taajuusvaste.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut Alan harmaa!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA pari Samson MediaOne 4a bluetooth-näyttöjä, arvoinen 134.99

Annamme pois pari Samson MediaOne 4a bluetooth näytöt viimeisimmän kilpailumme.

Samson MediaOne 4A aktiivinen Studio näytöt on suunniteltu kaikki multimedian tarpeisiin. Olitpa musiikkia, videoita tai pelaamista nämä 40 watin näytöt tuottaa korkealaatuista ääntä tarvitaan täydellinen kokemus.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Benjamin-Jack Charles onnittelut!

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

VOITTAA koko bändi harjoitukset asennus!

Esitimme Lontoon pörssissä! Juhlia suuri saavutus, olemme päättäneet pitää meidän suurin kilpa koskaan-jaamme koko bändi harjoitukset asennus!

Palkinto sisältää PA-järjestelmä, sähkörumpusetti, digitaalinen piano, kitaroita, vahvistimia, kuulokkeet ja paljon muuta.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut Jack Tavener!.

Koko käyttöehdot klikkaa tästä.

Voita 1 10 Pedaltrain palkintoja kun ostat MXR pedaali

Me annamme pois 10 Pedaltrain polkea levyt ja keikka Laukut viimeisimmän kilpailumme.


Palkinnot ovat:

Tämä kilpailu on nyt suljettu. MXR pedaalit hankkinut jälkeen, kun 20 helmikuu 2015 eivät ole tukikelpoisia. Voittajiin otetaan yhteyttä pian.

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Voita 1 / 3 Samson USB-mikrofonit arvoinen 156.99

Jaamme Samson USB-mikrofoni kolme voittajat viimeisimmän kilpailumme.

Valita mahdollisuus voittaa Samson Go Mic Direct, meteoriitti tai C01U Pro kondensaattori mikrofoni. Soveltuvat YouTubers, podcasting, video chat ja FaceTime.

Kilpailu on päättynyt. Onnittelut voittajille Linda Christie Gardiner (CO1U Pro), Robin Couwenberg (Go Mic Direct) ja Iain Moore (meteoriitin)!


Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

VOITTAA Novation Audiohub 2 x 4 ääniliitäntä, arvoinen 178.99

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa Novation Audiohub 2 x 4 Audio-liitäntä ja USB hub!

Novation Audiohub on USB-ääniliitäntä Focusrite äänen sisällä. Tehty laadukas elektronisen Musiikkituotanto, Audiohub 2 x 4 ominaisuuksia kaksi ultra low latency tuloa ja neljä super kova tuotokset, sekä virran enintään kolme USB aparaatti avulla sen muodostaa-kotona USB 2.0-keskittimeen.

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Sean oikeudenmukainen McCole.

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Joulun lähtölaskenta - voittaa Music Man Sterling basso allekirjoitettu Dougie McBusted arvoinen 1,834

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa suuren palkinnon joka viikko nyt asti suuri päivä meidän joulun lähtölaskenta kilpailu!

Vain yksi viikko mennävoit voittaa Ernie Ball Music Man Sterling bassokitara, allekirjoittama Dougie McBusted.

Music Man Sterling basso on kirkas ja luonnollinen sävy, kanssa 2-band active esivahvistin antaa voit hallita äänenvoimakkuutta sekä basso- ja diskanttikorostus mahdollisimman joustavasti vaikka löytää ääni. Slim Satiini kaula on ei-kiiltävä, antaa sinun toistaa nopeasti. Tämä basso on allekirjoittanut Dougie Poynter, basisti pop superyhtye McBusted.


Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Antti (@neonjaureguii)!

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Joulun lähtölaskenta - 2 ESP LTD H-208 8 nylonkielistä, arvoinen 402 1 voitto

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa suuren palkinnon joka viikko nyt asti suuri päivä meidän joulun lähtölaskenta kilpailu!

Kaksi viikkoa aikaavoit voittaa 1 2 ESP LTD H-208 8-kielinen kitara, yksinkertaisesti kertoa meille, onko haluat oikea- vai vasenkätinen malli.

ESP LTD H-208 8-kielinen on kaikuva basswood runko yhdistettynä ESP:n LH-308 mikit, tarjoaa syvät ja rikkaat sävy, joka räjäyttää kaiken muun pois. Odottaa basso kaltaisia ääniä tässä 8 string, mahtava lisäksi soittajan raskasmetalli kokoonpano. Valitse oikeakätinen tai vasenkätinen ESP LTD H-208!


Tämä kilpailu on nyt suljettu voittajat ovat: Zach Glasby (oikeakätinen) ja Richard Somner (vasenkätinen). Onnittelut!

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Joulun lähtölaskenta - WIN Akai rytmi Wolf, arvoinen 167

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa suuren palkinnon joka viikko nyt asti suuri päivä meidän joulun lähtölaskenta kilpailu!

Kolme viikkoa mennävoit voittaa Akai rytmi Wolf analoginen Synth ja rumpukone.

Akai rytmi susi on analoginen synth ja rummun kone, joka yhdistää viisi-voice rytmikoneen ja yksi oskillaattori basso syntetisaattori, 100 % analoginen signaalitie.


Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Mike King!

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Joulun lähtölaskenta - WIN Pedaltrain Volto ladattava pedaali virtalähde, arvoinen 89

Annamme sinulle mahdollisuuden voittaa suuren palkinnon joka viikko nyt asti suuri päivä meidän joulun lähtölaskenta kilpailu!

Neljä viikkoavoit voittaa Pedaltrain Volto Ladattava 9 V pedaali virtalähde.

Pedaltrain Volto on erittäin ohut virtalähde kaksi lähtöä, ihanteellinen on go pedaali käyttäjille pienempi asetelmia. On myös hiljaisempia kuin perinteinen AC-virtalähteet. Kaksi teho lähtöjen ja voit ketjuttaa useita virtajohdot, voit vallan useita pedaalit kerralla!


Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Jody Bray.

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

Voita Yamaha edessä Surround Soundbar-järjestelmä, arvo 448!

Me annamme pois Yamaha YAS-203 edessä Surround Soundbar System viimeisimmän kilpailumme.


Yamaha YAS-203 edessä Surround Soundbar System taloa digitaalinen vahvistimen kanssa voimakas, selkeä ääni, täydellinen upottamalla itseäsi kaikissa tänä talvena elokuvan ja television. Voit myös suoratoistaa musiikkia YAS-203 Soundbar ihanteellinen puolueen season!

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Joanna Malin-Burke!

Lykkyä tykö!

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

VOITTAA stereokanavaparille Sennheiser MK4 mikrofonit, Plus tarvikkeet, arvoinen 807

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnea voittajalle Andie ruskea!

Jaamme on Sennheiser MK4 mikrofoni ja tarvikkeet viimeisimmän kilpailumme.


Ihanteellinen ammattistudio käyttö, projektin studios ja koti tallennus Sennheiser MK4 suuri diaphragm condenser mic on luonnostaan ja äänentoisto ja herkkyys. Nippu sisältää kaksi MK4 mikrofonit, pihdit, shockmounts ja pussit, plus heitämme kaksi puomi teline ja kaksi 6m XLR kaapelit.


Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

VOITTAA pari Wharfedale Titan 12 d aktiivinen kaiuttimet

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Natalie Baugh.


Titan S kaiuttimissa on D-luokan vahvistimen tekniikkaa, tekee niistä tehokkaampia ja voimakas, vielä kevyempää Titan ikäluokalta. Kehittynyt, moni--liittyä yhteen Qubit viihdeteollisuuden avulla järjestelmä hiottava luonnollinen ja avoin eheä.

Sillä täydelliset tiedot saat lukemalla seuraavan käyttöehdot.

VOITTAA Zoom H5 pöytäkello, arvoinen 257

Tämä kilpailu on nyt suljettu. Onnittelut voittajalle, Christopher McNally!

Jaamme Zoom H5 pöytäkello vaihdettavissa kapselit viimeisimmän kilpailumme.

Zoom H5 on kaikki mitä tarvitset luoda moniraitaäänityksen äänitteet, audio video, podcasting tai lähetykset. Voit käyttää Zoom H5 voit tallentaa ideoita sinulla on-the-go, korkea laatu.

VOITTAA yksi viidestä Freshman kitarat!

Jaamme Freshman kitara 5 onnekkaat voittajat viimeisimmän kilpailumme.


Tämä kilpailu on nyt suljettu Kiitos tekemisen. Voittajat ovat:

 • Paul Moffatt (via Facebook): Freshman FA1AN Maple Ridge Folk saketti Puoliakustinen kitara, luonnollinen
 • Jo Reija (sähköpostitse): Freshman FA1DNS Maple Ridge Dreadnought akustinen kitara, luonnollinen
 • David Morrall (sähköpostitse): Freshman FA1AM Maple Ridge Folk saketti Puoliakustinen kitara
 • Stuart Payne (via Facebook): Freshman REND12 Renegade Dreadnought 12 akustinen kitara
 • @littleliamsdad (via kimittää): Freshman RENOCNAT katujen cowboy Folk saketti Puoliakustinen kitara


 • Helsinki kitarat ovat täydellisesti kitaristeja pienemmälläkin budjetilla laatua vaarantamatta. Ne ovat täydellinen Johdatus Freshman kitara kuulostaa vankan luokan sitka spruce top. Varmistaa mukava toimia ja korkeatasoinen viimeistely, sinun kannattaa soittaa teidän Renegade sarjan Freshman kitara yhä uudelleen, joka on hyvä uutinen, jos olet kehittää tai aloittelija kitaristi. Freshman kitarat on suunniteltu ja rakennettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

  VOITTAA Native Instruments Maschine MK2 Limited Edition kullan arvoinen 549

  Kilpailu on päättynyt. Onnittelut Jamin Nimjah Edinburghista. Tällä hetkellä vain 100 rajoitettu painos kulta Maschine MK2 ohjaimet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja annamme sinulle mahdollisuuden voittaa!

  Rajoitettu painos kulta Maschine MK2 on ihanteellinen käytettäväksi lavalla tai studiossa, herkkä värikoodattu pads joiden avulla voit "nähdä" sinun äänet. Maschine MK2 äänestettiin Best Live esitys koristella MIPA palkinnot 2013.

  Voita Korg MS-20 mini yksiääniset analoginen syntetisaattori!

  Tämä kilpailu on nyt päättynyt. Annoimme pois Korg MS-20 mini, pienempiä mutta yhtä legendaarinen versio n Korg MS-20 syntetisaattori, käyttää tykkää Daft Punk ja Portishead. MS-20 mini pienentäminen on 86 % alkuperäisestä koosta, mutta sisältää edelleen ikonin analoginen suodatin ja monipuoliset kauneuspilkku vaihtoehdot aito analoginen ääni.


  Onnittelut voittajalle, Peter Rand kohteesta Bromborough.

  Voittaa 1 3 paria Sennheiser kuulokkeet

  Me jaoimme 3 paria uusimmat Sennheiser HD kuulokkeet.

  Palkinto 1: Sennheiser HD8 DJ Professional kuulokkeet. Tuloksia aidoin mahdollinen ääni ja totta vaikutus olet tuottaa musiikkia, Sennheiser's uusi HD8 kuulokkeet on tehty DJ. Ne ovat erinomaisen mukavuuden, kääntyvä korvat ja mukana suojakotelo pitää ne suojata kun olet liikkeellä.
  Palkinto 2: Sennheiser HD7 DJ Professional kuulokkeet. HD7s on kehitetty joissakin maailman top DJ ja innoittamana allekirjoitus ääni HD25s optimoitu nimenomaan tiskijukat, jotka täytyy keskittyä voittaa matching ja rytmi.
  Palkinto 3: Sennheiser HD6 Mix ammatillinen tuottaja studiokuulokkeet. Ihanteellinen studio, HD6 Mix-kuulokkeet ovat mukavat tarkka ja tasapainoinen ääni sekoittaminen ja seuranta.

  Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut voittajille Graham Lee Middlesex, Lisa Owen kohteesta Surrey ja David varpaille Liverpool.

  Voittaa Marshall Jääkaappi

  Kilpailu on nyt päättynyt. Laskimme 51 oluita. Onnittelut Karen Elise Hansen, Logstor, Tanska, joka oli satunnaisesti poimittu kaikki ne, jotka oikein vastannut kysymykseen "kuinka monta oluet meidän mahtuu jääkaappiin?" ja "51".

  Marshall jääkaappi on kokoonpantu polveutua aito Marshall vahvistimet osia kuten black otenauha kankaalla ja klassinen valkoinen Tere sekä ikonin Marshall logo. Se on suuri lisäksi käytännön tietoa tai mies luola!


  Voita täydellinen PreSonus nauhoittaminen Kit

  Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut voittajalle, Sally Pitt-Hartley West Sussex!

  PreSonus AudioBox Studio täydellinen tallennus Kit mukana USB-liitäntä ja USB-kaapeli, Studio taiteilija äänitys ja tuotanto ohjelmisto, HD7 Studio seuranta kuulokkeet ja M7 studio jäähdytin mikrofoni kaapeli.

  Olemme myös heitti pari Eris E5 aktiivinen studiomonitorit ja kaiutinjohdot!

  Voittaa Bose Soundlink II Bluetooth kaiutin

  Annoimme pois Bose SoundLink II Bluetooth Eloisa Puhuja meidän ensimmäinen valokuva kilpailu, jossa piti näyttää meille, missä voit nauttia musiikista, nimeäisit kanssa #mygear4music.


  Kilpailu on nyt päättynyt. Voittaja on Jo Grindley, jonka kuvaa sai meidät nauramaan. Etsi ja seuraa meitä Instagram nähdä voittanut.

  Voita Gibson Les Paul Studio kitara!

  Juhlia uusi showroom avaaminen jaoimme Gibson Les Paul Studio.Les Paul Studio on Gibson moderneja klassikoita humbucking mikit, Min ETune automatisoitu virittimet, vankka veistetty vaahtera alkuun Mahonki runko ja nopeasti 60-luvun tyyliin mahonki kaula, jossa Granadillo otelauta.


  Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut meidän voittaja Fred Heeks Lancashire!  5 mahdollisuus voittaa Avid ääniliitäntä!

  Kilpailu on nyt päättynyt. Onnittelut voittajille! Maanantaina: David Heath-Whyte, oikea ratkaisu: "a. Pro Tools Express". Tiistaina: Bob manteli oikea ratkaisu: c. 28. Keskiviikko: Simon Romer oikea ratkaisu: d. kaikki edellä. Torstai: Robbie Cole, oikea ratkaisu: c. molemmat. Perjantaina: C. Hughes, oikea ratkaisu: Kyllä, Nopea Crossgrade aktivoiminen kortti.

  Yamaha MOXF6 syntetisaattori syntikkaja asia

  Kilpailu on nyt päättynyt.Voittaja on Matt Harris, Leeds. Kun kerroimme Matt hän oli voittanut, hän sanoi, "olin täysin järkyttynyt löytää, että olin voittanut! En koskaan anna kilpailuja, joten se oli mahtava yllätys. En voi odottaa soittaa ja kokeilla sitä!"

  Voita otenauha kuningas Super-Matic sähkökitara!

  Kilpailu on nyt päättynyt.Voittaja on Gwynn Parry päässä Wrexhamista. Gwynn oli "aivan ällistynyt" kuulla, hän oli voittanut, sanoen: "kun voittanut mitään oli noin 25 vuotta sitten lomaleirillä (20 Bingo!). Kiitos Gear4music ja otenauha King, olen erittäin iloinen!"

  Voittaa Gibson SG allekirjoittama Stereophonics

  Kilpailu on nyt päättynyt. Nick Hiles, Stereophonics kilpailun voittaja onnittelut! Tässä hän on hänen Gibson SG allekirjoitettu yhtye ja hän nähdä niitä elää Leeds.