Rummut & Lyömäsoittimet

Selaa erilaisia rumpuja ja lyömäsoittimia, perinteisistä akustisista rumpuseteistä ja sähkörummuista lyömäsoittimiin, tarvikkeisiin ja rumpu hardwareen.

Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Rumpusetit

Lisätietoja Rummuista

Millaisia eri rumpusettejä on saatavilla?

Rumpusetit ja symbaalit tuottavat koosta riippuen erilaisen äänen kun niitä lyödään, Rumpuseteissä on kaksi erilaista versiota riippuen niiden koosta - fuusio- ja rokkisetit. Yleisesti rokkirumpuseteissä, bassorumpu on isoin instrumentti 22 tuuman läpimitallaan, ja lattia tom seuraavaksi suurin 16 tuumalla. Räkissä olevat tom-rummut ovat yleensä hieman eri kokoisia, yhden rummun ollessa 12 tuumaa ja toisen 13 tuumaa, ja virvelirumpu on yleensä 14 tuumaa.

Fuusio rumpuseteissä ei yleensä ole lattia tomia, vaan sen sijaan 3 räkissä olevaa tom rumpua, joiden läpimitat ovat 10 tuumaa, 12 tuumaa ja 14 tuumaa. Setin bassorumpu on yleensä pienempi kuin 22 tuumaa, 20 tuuman ollessa yleisin koko näissä seteissä.

Juniori rumpusetit ovat pienempiä soveltuakseen nuoremmille soittajille, kuten Lasten 5-osainen rumpusetti, joka on suunniteltu 5-10 vuotiaille, ja koostuu 16 tuuman bassorummusta, 12 tuuman virvelirummusta, 13 tuuman lattia tomista ja 10 tuuman ja 11 tuuman räkki tom-rummuista.

Mitä etuja on sähkörumpusetillä?

Sähkörummut ja symbaalit voivat tuottaa niin paljon tai niin vähän ääntä kuin haluat. Ja kuulokkeiden avulla, kukaan ei kuule kun harjoittelet. Tästä johtuen nämä setit ovat eryisen sopivia niille, joiden lähellä asuu muita ihmisiä, tai ammattilaisille, jotka tarvitsevat kuulokkeiden antamaa tarkkaa monitorointia. Täysi setti vie vähemmän tilaa kuin perinteinen setti, ja se voidaan tarvittaessa purkaa, mikä on ihanteellista jos sinulla ei ole kotona paljon säilytystilaa tai jos olet keikkaileva muusikko. Suurimmalla osalla sähkörumpuseteistä on sisäänrakennettuja kappaleita ja metronomeja, joten pääset heti alkuun harjoittelun suhteen.

Voit hallita täysin miltä rumpusettisi kuulostaa, joten voit helposti soittaaa eri tyylejä vain yhden setin avulla. Joillain sähkörumpuseteillä on jopa mahdollista editoida soundeja tai ladata omia soundeja niihin. Toisilla sähkörumpuseteillä on hyvin todellisen kuuloiset rumpusoundit. Tämä kuitenkin riippuu budjetistasi, sillä kalliimmilla seteillä on yleensä paljon todellisemman kuuloiset äänet.