Yamaha-vaskipuhaltimet

Gear4Music.com

Yamaha-vaskipuhaltimet edustavat vertailuarvoltaan laadukkaan suunnittelun ja valmistuksen yhdistelmää. Tarjotesn opiskelijavalikoiman trumpettikornetteja ja pasuunoja, jotka sopivat uusille soittajille aina huippuvalikoiman Neo-tenoritorviin, tuubiin ja ammattilaisten käyrätorviin saakka, jokaiselle soittajalle löytyy jotain Yamahalt. View All Information

Yamaha-vaskipuhaltimet

Ensimmäiset 5 tuotetta näkyvillä

Tietoja Yamaha-puhallinsoittimista

Yamaha-vaskipuhaltimet ovat vertailukohtana laadukkaassa suunnittelussa ja valmistuksessa. Opiskelijavalikoiman trumpetit , kornetit ja pasuunat, jotka sopivat uusille soittajille, aina huippusarjan Neo-alttotorviin, tuubohin ja ammattilais-käyratorviin, meillä on jotain jokaiselle messinki-instrumentin soittajalle.

Yamaha on tarjonnut monelle alan johtavalle legendalle laadukkaita soittimia ja tarvikkeita, mukaan lukien tunnetulle kapellimestari-professori David Kingille, alttotorvilegenda Sheona White:lle sekä kornettilegenda Philip McCann:lle. Käyttamällä panostaan ja kokemustaan, Yamaha on kehittänyt sarjan, joka on sopiva nykyajan muusikon tarpeisiin.