Studio-näytöt

Studiomonitorikaiuttimia löytyy valmistajilta kuten Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis ja Quested, muun muassa lähi- ja kaukokenttämonitoreja sekä subwoofereita. Studiomonitorit ovat yleensä vankempia kuin hifi-kaiuttimet, koska niiden pitää pystyä tuottamaan ääntä käsittelemätöntä lähteistä, äkillisiä volyymipiikkejä ja muita korkeapaineisia ääniä.

Suosituimmat Studiomonitorit

Tietoja studiomonitoreista

Studio monitori-kaiuttimet ovat välttämättömiä, kun ääntä sekoitetaan ammattimaisesti. Ne antavat tasaisen vastauksen, ja ne on suunniteltu tuottamaan puolueeton ääni, jotta käyttäjä voi sekoittaa tarkasti ja uskollisesti tallennettua materiaalia.

Subwooferit ovat kaiutinkoteloita, jotka on tarkoitettu toistamaan matalat taajuudet. Niitä käytetään joskus nearfield jotta voidaan korvata pienten studiomonitorien pienemmissä malleissa esiintyvät rajoitukset.

Active ja passiiviset ovat tärkeimmät kaiutintyypit. Active kaiuttimilla on sisäiset vahvistimet, jotka tekevät niistä kannettavampia kuin passiiviset kaiuttimet. Passiiviset kaiuttimet tarvitsevat ulkoisen vahvistimen kaiuttimien ajamiseksi ja sopivat hyvin pysyviin asennuksiin. Monet ihmiset suosivat passiivisten kaiuttimien control ja kykyä yhdistää ja sovittaa nämä kaiuttimet eri vahvistimiin.