Adam studiomonitorit

Gear4music.com

Vuoden 1999 jälkeen ADAMista on tullut yksi kaikkein merkittävimmistä valmistajista ammattilaisen monitoroinnissa; sitä käyttää kasvava määrä kuuluisia ja arvostetuja studiota ympäri maailmaa. ADAM-studiomonitorit ovat eräitä kaikkein luotettavavimpia ja halutuimpia äänitys- ja tuotantosoitinitä ja Gear4musicissa me työskentelemme läheisesti ADAMin kanssa tarjotaksemme heidän maailmankuulun valikoiman. Katso kaikki tiedot

Adam-studiomonitorit

Ensimmäiset 34 tuotetta näkyvillä

Adam studiosubwooferit

Ensimmäiset 8 tuotetta näkyvillä

Adam kuulokkeet

Ensimmäiset 1 tuotetta näkyvillä

Adam Studio-näytöt

Kymmenen vuoden jälkeen tulla markkinoille ADAM studiomonitorit nähnyt useita uusien teknologisten innovaatioiden. Alkuperäinen ART kuljettaja rakentaminen oli kokonaan uudelleen suunniteltu ja tuli tunnetuksi X - ART (eXtended nopeuttaa Ribbon Technology).

Oma ART tekniikka, ADAMIN uusi X - ART diskantit ja midrange kaiutin on ominaista laajennettu taajuusalue ja korkeampi hyötysuhde kuin edeltäjänsä. Voidakseen hyödyntää koko kaistanleveyttä X- ART diskantti jopa 50 kHz, ADAM kehitti omia A / B vahvistin kaistanleveys enintään 300 kHz, joka on tuonut merkittäviä parannuksia ADAM näytöt äänentoisto.

Tänään ADAM on tarjolla ainutlaatuinen studiomonitorit, jotka saavat ylistäviä arvioita ja arvostusta audio asiantuntijat ja äänitys ohjelmistoinsinöörejä kaikkialle maailmaan.