Adam Studio monitoris

Gear4music.com

Vuoden 1999 jälkeen ADAMista on tullut yksi kaikkein merkittävimmistä valmistajista ammattilaisen monitoroinnissa; sitä käyttää kasvava määrä kuuluisia ja arvostetuja studiota ympäri maailmaa. ADAM-studiomonitorit ovat eräitä kaikkein luotettavavimpia ja halutuimpia äänitys- ja tuotantosoitinitä ja Gear4musicissa me työskentelemme läheisesti ADAMin kanssa tarjotaksemme heidän maailmankuulun valikoiman. Katso kaikki tiedot

Adam-studiomonitorit

Ensimmäiset 35 tuotetta näkyvillä

Adam Studio Subwooferit

Ensimmäiset 8 tuotetta näkyvillä

Adam-kuulokkeet

Ensimmäiset 2 tuotetta näkyvillä

Adam Studio monitoris

Kymmenen vuoden markkinoilla olon jälkeen ADAM Studio monitoris näki useita uusia teknologisia innovaatioita. Alkuperäinen ART kuljettajarakenne uudistettiin täysin ja tuli tunnetuksi nimellä X-ART (eXtended Accelerating Ribbon Technology).

Tämän uuden ART tekniikan ansiosta ADAMin uudet X-ART-tweeterit ja keskikaiuttimet ovat tunnettuja laajemmasta taajuusalueesta ja korkeammasta tehokkuudesta edeltäjiensä kanssa. Jotta X-ART-tweeterin jopa 50 kHz:n kaistanleveys saavutettaisiin, ADAM kehitti oman A / B-vahvistimen, jonka kaistanleveys oli jopa 300 kHz ja joka on parantanut merkittävästi ADAM-näytön äänentoistoa.

Tänään ADAM tarjoaa valikoiman ainutlaatuisia Studio-näyttöjä, jotka vastaanottavat ääni-asiantuntijoiden ja äänitallennusinsinöörien arvostuksen ja arvostuksen maailmanlaajuisesti.