Sähkörumpusarjat

Harjoittele ja äänitä sydämesi kyllyydestä. Sähkörummut ovat hiljaisemmat ja pienikokoisemmat kuin akustiset mallit. Osta sähkörummusi kahden vuoden takuulla Gear4musicista

Katso kaikki tiedot

Myydyimmät Sähkörumpusetit

Tietoa Sähkörumpuseteistä

Sähkörumpusetit ovat realistinen vaihtoehto akustisille rummuille, tuoden niiden soittajille joustavuutta, kontrollia ja vaihtelevan äänenvoimakkuuden. Sähkörumpusetit mahdollistavat erilaisten soundien määrittämisen tiettyihin pädeihin, joten rumpaleilla on melkein rajoittamattomat mahdollisuudet moniin erilaisiin rumpusoundeihin.

Sähkörumpusettien Edut

Nykyaikaisilla sähkörumpuseteillä on useita etuja verrattuna perinteisiin akustisiin setteihin:

  • Sähkörummut ja symbaalit voivat tuottaa niin paljon tai niin vähän ääntä kuin haluat. Ja kuulokkeiden avulla, kukaan ei kuule kun harjoittelet. Tästä johtuen nämä setit ovat eryisen sopivia niille, joiden lähellä asuu muita ihmisiä, tai ammattilaisille, jotka tarvitsevat kuulokkeiden antamaa tarkkaa monitorointia.

  • Täysi setti vie vähemmän tilaa kuin perinteinen setti, ja se voidaan tarvittaessa purkaa, mikä on ihanteellista jos sinulla ei ole kotona paljon säilytystilaa tai jos olet keikkaileva muusikko.

  • Suurimmalla osalla sähkörumpuseteistä on sisäänrakennettuja kappaleita ja metronomeja, joten pääset heti alkuun harjoittelun suhteen.

  • Voit hallita täysin miltä rumpusettisi kuulostaa, joten voit helposti soittaaa eri tyylejä vain yhden setin avulla. Joillain sähkörumpuseteillä on jopa mahdollista editoida soundeja tai ladata omia soundeja niihin!

  • Toisilla sähkörumpuseteillä on hyvin todellisen kuuloiset rumpusoundit. Tämä kuitenkin riippuu budjetistasi, sillä kalliimmilla seteillä on yleensä paljon todellisemman kuuloiset äänet.