Sabian XS20 5 kpl Super asettaa O-Zone Crash & symbaali laukku

901 € OVH 1 101 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • Pronssi alumiiniseos rakentaminen kirkas, keskittynyt sävy.
 • Vastaus ja tuntuu.
 • Täydellinen päivittää olemassa olevan asennuksen.
 • Huippuluokan suorituskyky kilpailukykyiseen hintaan.
 • Sisältyy laukku 16'' O-Zone symbaali

Sabian XS20 5 kpl Super asettaa O-Zone Crash & symbaali laukku

- lisätiedot:
Sabian XS20 5 kpl Super tarjoaa suuren valikoiman korkealaatuisia symbaalit, niissä kaikissa pronssi alumiiniseos rakentaminen valv päättyy kirkkaan ja keskityttiin sävyjä, jotka täydentävät monenlaisia tyylejä ja lajityyppejä rummutus. Mukana O-Zone symbaali sopii käytettäväksi efekti symbaali keskipitkällä ratsastaa tarjoaa luotettava ja monipuolinen esitys tukea koko alue. 2 dB sisällyttäminen control crash symbaalit, symbaali pack tukee voimakkaimmat pelissä tekniikoita. Ihanteellinen päivityksenä aloittelija joukko symbaalit Sabian XS20 5 kpl Super tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn alennettuun hintaan.

Tuotteen viite: 82609

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Pakkaus sisältää

 • Sabian XS20 21" keskipitkällä ride-symbaali
 • Sabian XS20 18" dB Control Crash-symbaali
 • Sabian XS20 16" dB Control Crash-symbaali
 • Sabian XS20 14" X-Celerator hihat symbaalit
 • Sabian XS20 16'' O-Zone symbaali Ilmainen laukku

21" keskipitkällä ratsastaa

Sabian XS20 21" keskipitkällä ratsastaa symbaali tasapainottaa puhdas, kirkas ääni parannettu vastaus ja tunnelman, joka sopii laaja valikoima rummutus tyylejä ja lajeja. Lautanen on valmistettu käyttäen ainutlaatuinen rakennusprosessin saavuttaa huippuluokan suorituskyky, joka lisää persoonallisuutta ja luonnetta sinun rummutukseesi riippuen tyyli. Lautanen on tasapainoinen ja kestävä, tarjoaa erinomaisen projektio, joka sopii hyvin elää suorituskyky ja studio sovelluksia.

dB Control Crash's

Sabian XS20 18" dB Control Crash symbaali suunniteltu käytettäväksi pienet asetuksille tarjoaa kirkkaille rinnalla terävä ja napakka vastaus ansiosta extra-ohut muotoilu. Lyhentää delay tekee crash sopii erilaisia rummutus tyylejä ja sovelluksia, joissa määrä ei ole olennainen. Kestävä B20 pronssi rakenne yhdistyy loistava pinnanlaatu kirkkain ääniä, joten se on täydellinen pari luodun rummutus asetukset.

14" X-Celerator Hi-hatut

Sabian XS20 14" X-Celerator hihat symbaalit tarjota erittäin reagoiva tuntuu teräviä, kirkkaita ääniä, kiitos vintage-tyyli B20 pronssi rakentaminen. Top symbaali tarjoaa Puolipaksusta tarkka ja selkeäsanainen kiinni, vaikka pohja kulkunen on enemmän painoarvoa, edistetään selkeys kirkas tonaalinen ominaisuudet. Hei-hatut ovat monipuolisia ja soi hyvin, kun sitä käytetään monenlaisia rummutus tyylejä, tyylilajit ja sovelluksia. Erityisen ja erittäin pelattava suunnittelu Sabian XS20 14" X-Celerator hihat symbaalit ovat täydellinen valinta päivittää olemassa olevan asennuksen tai hyvä valinta ensimmäiset hi-hat symbaalit kehitysmaiden rumpali.

O-Zone symbaali 16''

Sabian XS20 16'' O-Zone symbaali ominaisuuksia B8 Erikoisvanteet rakentaminen terävä vastausta pariksi räjähtävä ääni ja vertaansa vailla projektio. Karhea värit, joita tämä symbaali voi tuottaa tekevät ihanteellisen voimakkaimman rummutus tyylejä ja lajeja. Integroitu O-Zone reikiä takaa nopean ja tuntuu, ihanteellinen ilmeikäs pelissä tekniikoita. Ilmainen symbaali laukku helppo varastointi ja kuljetus Sabian XS20 16'' O-Zone symbaali tarjoaa ainutlaatuinen lisäys asetukset erittäin kilpailukykyiseen hintaluokassa.

Ominaisuudet

 • Pronssi alumiiniseos rakentaminen
 • Kirkkaan ja keskityttiin ääniä
 • Sujuvan ja tarkan
 • Mukana symbaali laukku 16'' O-Zone