Numark

Gear4music.com

Numark DJ-laitteet on ollut olennainen osa DJ-kulttuurin viimeisten 30 vuoden aikana. Numark DJ valmistaa DJ ohjaimet, DJ-kuulokkeet, MP3- tai CD-kannet, DJ ja tarvikkeet. Ne luovat ihanteellinen tuotteita ensimmäistä kertaa DJ tai ammattilaisia. Katso kaikki tiedot

Numark myydyimmät

Ensimmäiset 12 tuotetta näkyvillä

Tietoja Numark

Numark on laatinut kymmeniä tuotteiden, joka muuttaa DJ-maailman vaaka. Numark:n innovaatiot kuuluvat maailman suurimman vääntömomentin Kääntöpöytä moottoriajoneuvojen, ensimmäisen 100 % digitaalisen 10"scratch mikseri ja ensimmäinen CD-soitin, joka tarjoaa useita tehosteita samanaikaista tarkastusta. Numarks TTUSB Kääntöpöytä USB audio käyttöliittymä on yksi helpoimpia tapoja digitoida oman vinyyli.

Numark on nykyään ammattilaisen digitaalisia työkaluja, jotka painoarvoa Apple iPod kanssa mielessä DJ kärjessä. Numark on edelleen perinteensä innovoinnin läpimurto tuotteiden valmistukseen jaGear4music.comissaissa tarjoamme suuri valikoima Numark tuotteiden DJ pakettiin USB levysoittimet kaikki on alhaisin hinnoin online-tilassa.