Musiikin työasema-kosketinsoittimet

Työasemakoskettimet antavat kaikki yhdessä -ratkaisuja muusikoille. Työasema on kuin koko studio laatikossa, jossa suuri joukko syntetisaattori- ja samplattyjä soundeja on ulottuvillasi, samalla kun se mahdollistaa helpon kokonaisten musiikkikappaleiden sovittamisen ja editoimisen.

Katso kaikki tiedot

Työasemat

Ensimmäiset 42 tuotetta näkyvillä

Tietoja työasemista

A työaseman tai 'Sovittajana' kosketinsoitin menee askeleen pidemmälle syntetisaattori tai digitaalisen pianoa. Se on pääasiassa pienikokoinen, itsenäinen studiossa, kosketinsoitin jäsentämistä. Useimmat tarjoavat suoran integroinnin suosituin DAW ohjelmistojen ja ominaisuus USB-liittimen ja MIDI-liitännässä standardina. Roland Fantom ja Yamaha Tyros ovat esimerkkejä tunnustetulla työasemiin. Sekä tehokkaita studio tools, työasemien voi olla yhtä kuin tehokas suorituskyky. Joissakin huoneissa painotettu avaimet, kuten Korg M3 88-koskettiminen, joka matkii akustinen piano tunnelma.

Gear4music kaluston lajikkeen johtavien valmistajien Roland, Korg ja Yamaha, jonka alue sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille.