ROLI Seaboard GRAND

Gear4music.com

ROLI Seaboard GRAND Stage on vallankumouksellinen syntetisaattorin, joka työllistää perinteisen soitettavuus piano tai näppäimistö, mutta on 61 taktiilija pehmeä silikoni avaimet, antaa sinulle kyky muuttaa äänen, piki ja dian muistiinpanot pannusprayn kärki sormilla. Näppäimiä tämä synth tuntuu toisin kuin keskeinen väline on ollut ennen ja tarjota mahdollisuuksia toimivuutensa. Katso kaikki tiedot


ROLI Seaboard GRAND

loading Haullenne ei löytynyt tuloksia

ROLI Seaboard GRAND

ROLI Seaboard GRAND Stage on vallankumouksen ilmeikäs pelissä. Toisin kuin perinteinen kosketinsoittimet ja pianot Seaboard GRAND sisältää pehmeä ja tuntoon piin keywaves, joka voi soittaa kuin näppäimistö, mutta myös ominaisuus sensor-tekniikka, jonka avulla voit lisätä ainutlaatuinen kukoistaa kuten vibrato ja jalkaohjaimen käyttämättä modulointi-pyörä.

ROLI Seaboard mukana tulee vallankumouksellinen ohjelmisto syntetisaattoreiden päiväntasaajaa ja FXpanison synth joukkue paketin sekä ottaa valtava kirjastojen valmiiksi kuulostaa näistä voi käyttää standalone apps sekä VST, AU ja alueellisiin Kauppasopimuksiin AAX muotoilee.