Korg

Gear4music.com

Korg on ollut musiikin teknologian eturintamalla siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 1963. Nykyään yritys valmistaa kärkikokoelmassaan syntikoita, koskettimia, digitaalisia pianoja, sähkörumputarvikkeita ja virittimiä kitaroille ja orkesterisoittimille. Korgin soittimet ovat tulleet legendaarisiksi niiden premiumlaadun- ja äänen takia, ja niitä ovat soittaneet hyvin menestyneet artistit ja kaiken tasoiset soittajat aloittelijasta ammattilaiseen. Katso kaikki tiedot

Korg - uusi 2019 NAMM tiedotteet

Ensimmäiset 13 tuotetta näkyvillä

Suosituimmat Korg-tuotteet

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korgista

Alun perin yökerhon omistajan ja harmonikansoittajan välisenä hankkeena syntynyt Korg perustettiin vuonna 1962 Tokiossa. Alusta asti pitäen innovaatiota tärkeimpänä prioriteettinaan, Korg on aina pyrkinyt uudistamaan musiikkialaa pioneerikonsepteillaan. Huipputeknologian ansiosta Korgin tuotteita voivat käyttää nyt kaiken tasoiset muusikot.

Korg on täysin uudistanut interaktiivisten kosketinsoitinten maailman luomalla useita innovatiivisia tuotteita, joista mainittakoon arvostettu Triton-työasemasarja sekä upea MicroKorg.

Korgin soittimia käyttävät monet musiikkialan huippunimistä, ja merkkiä pidetäänkin laatustandardina mitä tulee ammattilaisiin musiikkisoittimiin. Korgin faneihin kuuluvat mm. supertuottaja Brian Eno, Red Hot Chillin rumpali Chad Smith sekä legendaarinen DJ Pete Tong.

Pysy ajan tasalla Korgin uutisista seuraamalla yrityksen suosittua Podcastia tai vierailemalla Korgin Youtube-kanavalla.