Korg

Gear4music.com

Korg on ollut musiikin teknologian eturintamalla siitä lähtien kun se on perustettu vuonna 1963. Nykyään yritys valmistaa kärki kokoelmassaan syntikoita, koskettimia, digitaalisia pianoja,e-rumpu tarvikkeita ja virittimiä kitaroille ja orkesteri soittimille. Korgin soittimet ovat tulleet legendaarisiksi niiden premium laadun- ja äänensä- takia ja niitä on soittanut hyvin menestyneet artistit ja kaiken tasoiset soittajat aloittelijasta ammattilaiseen. Katso kaikki tiedot

Korg Myydyimmät

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoja Korgista

Peräisin hanke välillä yökerhon omistaja ja harmonikka-soitin, Korg perustettiin 1962 Tokiossa. Priding tavoitteena on innovaatio, Korg on aina pyrkinyt muuttaa musiikin ansiosta uraauurtavasta käsitteet kasvot. Aina aikaa forefront musiikin teknologia- ja innovaatio Korg voidaan käyttää ja nauttia muusikot kaikentasoisille.

Korg on täysin uudelleen maailman interaktiivinen kosketinsoittimet käyttöön innovatiivisia tuotteita, esimerkiksi kiitettyä Triton työasema series ja valtava MicroKorg.

Yleisesti pidetään alan vakiovarusteena ammattimuusikkoa Korg tuotteet käyttävät joitakin suurimpia nimiä musiikin alalla. Näitä ovat super tuottaja Brian Eno, Red Hot Chili Peppersin Chad Smith ja legendaarinen DJ Pete Tong ja paljon muuta.

Pitää ajan tasalla kaiken Korg seuraamalla niiden suosittu Podcast tai käydä Korg n Youtube-kanava säännöllisesti.