Gibson-sähkökitarat

Gear4music.comGibson omistaa ehkäpä maailman tunnistettavimmat kitaramerkit ja -soundit - etenkin Gibson Les Paul ja SG ovat lähes kaikkien tiedossa. Nämä kaksi mallia ovat antaneet inspiraatiota sellaisille kitaristeille kuten Slash ja Jimmy Page, jotka tunnetaan klassisesta rock-soundistaan.
 

Gibsonin nimeä kantavia kitaroita arvostetaan niiden syvän ja lämpimän äänen sekä erinomaisen soitettavuutensa vuoksi. Brändin kitaravalikoima alkaa edullisista Studio-kitaroista ja päättyy huipputoiminnoilla varustettuihin Standard-kitaroihin. Saatavilla on myös Gibsonin puoliakustisia kitaroita, kuten esim. bluesiin ja jazziin erinomaisesti sopiva ES-335.

Gear4music on yksi vain 50 lisensoidusta Gibsonin jälleenmyyjistä UK:ssa, ja verkkokaupastamme löytyy tämän merkin täysi valikoima, mm. design-muotoiset Flying V, Explorer ja Firebird. Tsekkaa myös Gibsonin uutuuksia, niin olet perillä vuoden 2019 uusista julkaisuista. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Gibson-kitarat

Ensimmäiset 20 tuotetta näkyvillä

Tietoja Gibsonista

Gibson-kitarat ovat monien tunnettujen muusikoiden ykkösvalinta, mukaan lukien kitaristit, kuten Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett ja Dave Grohl. Kattaen niin Jazzin kuin Heavy-metallin ja kaikki genret siltä väliltä, Gibsonin soundi on määritellyt lukemattomia bändejä, lavoja ja musiikin aikakausia.

Les Paul SG-, Flying V- ja Explorer-kitaroista on tullut kitarasuunnittelun klassikkoja; kaikki nämä mallit tunnetaan niiden syvästä, lämpimästä, täydellisestä äänestä ja ennennäkemättömän hyvästä soitettavuudesta.

Viime vuosina Gibsonin robottisäätöteknologia, Chameleon-ääni ja HEX-kitaramikit ovat osoittaneet, että yhtiöllä ei ole vain maineikas historia, vaan että lisäksi yrityksen katse on vahvasti tulevaisuudessa.