Gibson-sähkökitarat

Gear4music.com

Gibsonin kitarat ovat kulkeneet musiikoiden matkassa pitkän matkan, sillä yritys on perustettu jo yli 100 vuotta sitten. Gibson omistaa ehkäpä maailman tunnistettavimmat kitaramerkit ja -soundit - etenkin Gibson Les Paul ja SG ovat lähes kaikkien tiedossa. Katso kaikki tiedot

Suosituimmat Gibson-kitarat

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Gibson-kitaratiedot

Gibson-kitarat ovat monien työelämän tunnistetuimpien muusikoiden ykkösvalinta, mukaan lukien kitaristit, kuten Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett ja Dave Grohl. Kattaen niin Jazzin kuin Heavy-metallin ja kaikki genret siltä väliltä, Gibsonin soundi on määritellyt lukemattomia bändejä, lavoja ja musiikin aikakausia.

Les Paul SG-, Flying V- ja Explorer-kitaroista on tullut kitarasuunnittelun klassikkoja; kaikki nämä mallit tunnetaan niiden syvästä, lämpimästä, täydellisestä äänestä ja ennennäkemättömän hyvästä soitettavuudesta.

Viime vuosina Gibsonin Robottisäätöteknologia, Chameleon-ääni ja HEX-kitaramikit ovat osoittaneet, että yhtiöllä ei ole vain maineikas historia, mutta myös että yrityksen katse on vahvasti tulevaisuudessa.