Offline-tilassa Line 6 Spider V 60 Guitar Combo-vahvistinta

 • Video 1
262 € OVH 357 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • 10" custom kaiutin & tiheään diskantti antaa terävän selkeyttä.
 • 60 watin Combo-vahvistinta päivitetty mallinnus & aluksella vaikutuksista.
 • langaton-valmis valitse Line 6 välittää lähettimet.
 • 128 muotoillun esiasetukset sisältävät ikonin lautat ja klassinen taiteilija soittoäänet.
 • USB Audio Recording & Playback avulla Mac, PC, Android ja iOS

Offline-tilassa Line 6 Spider V 60 Guitar Combo-vahvistinta

- lisätiedot:

Line 6 hämähäkki V 60 kitaravahvistin Combo on varustettu täyden alueen kaiutinjärjestelmä, joka koostuu 60 watin 10" mittatilaustyönä kitarapoksin ja korkean taajuuden diskantti, tuottaa erinomaisen selvästi, että soi hyvin electrics, Akustiikka ja musiikkia. Varustettu sisäinen wireless vastaanotin, Spider V 60 on rele G10T lähetin (myydään erikseen) avulla wireless suorituskykyä ja poistaa tarve syöttöjohdot. Valitse yli 200 hiljattain hienostunut ampeeria, ohjaamot ja efekti ja nopeasti-sisäänsoittoa täydellinen ääni yksinkertainen värikoodattu ohjausobjekteilla. Tämä monipuolinen amp myös on täynnä yli 100 luomilla esiasetuksia, kuten ikonin laitetta, taiteilija rakennettu ääniä ja Line 6 alkuperäiset, tarjoaa instant useita ammattimaisesti soittaa tässä ääniä. Spider V 60 tarjoaa myös USB äänitys, toisto Mac-, PC-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa sisäänrakennettu viritin ja metronomi ja real rumpali silmukoita, joten se sopii harjoitellaan, häirintä ja myös tallennus.

Tuotteen viite: 79745

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Custom kaiutin tuottaa Superior Sound

Spider V 60 on lisää tehoa ja varustettu täyden alueen kaiutinjärjestelmä, joka koostuu 10"mittatilaustyönä kitarapoksin ja korkean taajuuden diskantti. Mukautetun puhuja tarkoittaa vahvistimen ääni suuri electrics, Akustiikka ja musiikkia. Tämä innovatiivinen kaiutinjärjestelmä avulla voit toista suosikkimusiikkiasi sekä käytännössä kitarasta, joka sopii harjoitteluun.

langaton-valmis

Tämä innovatiivinen vahvistin on myös varustettu sisäinen wireless vastaanotin, joka on yhteensopiva rele G10T lähetin (hankittavissa erikseen) Varauksen esityksiä wireless. Tämä wireless lähetin ei tarvitse syöttöjohdot, jotka voivat aiheuttaa vaaroja ja vaikutus äänen. Rele G10-lähetin toimii lähes kaikilla kitara että ominaisuus tyypillinen 1/4" ulostulo jack, jota käytetään useimmissa passiivinen ja active välineitä. Tule wireless ole koskaan ollut näin virtaviivainen tai helppoa!

Fast & tuttu valvontaa

Kuten monet vahvistimet alkaen Line 6, hämähäkki V 60 tarjoaa yksinkertainen helppo-jotta-apu control vaihtoehtoja värillä koodattu control. Tämä ominaisuus on erityisen hyvä tumma vaiheissa jos valaistus on heikko. Nipistää asetuksia ja parametreja rannalla amp perinteinen nupit ja intuitiivinen painos liitäntä.

Tonaalinen uusia mahdollisuuksia

Spider V 60 voit valita yli 200 hiljattain hienostunut ampeeria, ohjaamot ja vaikutuksia, kuten comp, Distortion, mukauttaminen, Delay, Pitch/Syth ja Kaiku. Suuri valikoima aluksella vaikutuksista ei tarvitse pedaalit, ja sen vuoksi perustamiseen aika helppoa.

Heti inspiroiva sävy

Spider V 60 löytyy myös laaja valikoima taiteilija läsnäolo, joka luotiin monet nykypäivän kuumimmat kitaristit, sekä ikonin Rig esiasetukset perustuu uskomaton asetelmia legendaarinen kappaleita ja albumeja. Lisäksi valinta kahden esiasetukset avulla voit päästä classic Line 6 alkuperäiset, jotka sopivat hyvin minkä tahansa musiikin.

Parannettu muistipaikkaa Variax® akustinen tekniikka

Spider-V ei vain kuulostaa upealta Sähkökitarat, siinä on myös parannettu akustinen esiasetusta, jotka on suunniteltu Variax® akustinen tekniikka, joka tuo esiin parhaat tonaalinen ominaisuudet akustinen kitara. Soitetut vaikutuksia, kuten delay ja reverb avulla voit tehdä keskimäärin akustinen korkeammalle tasolle. Spider V tarjoaa ääni ääni avulla syvyys ja havainnollisuus, joka säännöllisesti sähkö ampeeria vain pysty vastaamaan, lisäämällä yleistä monipuolinen vahvistimen ja poistaa tarpeen ylimääräisiä vahvistimia.

Sisäänrakennettu extrat

Täynnä lisäominaisuuksia, jotka vievät harjoitellaan ja suorittaa elää seuraavalle tasolle, Spider V 60 on sisäänrakennettu viritin, joka tarjoaa nopean ja tarkan viritys. Lisäksi combo-vahvistinta auttaa lisäksi pitämään oman riffejä ajoissa junassa metronomin ja todellinen rumpali silmukoita kirjannut pro muusikot.

USB-liitäntä

Toinen erinomainen erikoisartikkeli että hämähäkki V 60 on tarjota, se USB ominaisuuksia, jonka avulla voit tallentaa äänen Mac-, PC-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Tämä kirjataan suorituskyky voi sitten jakaa sosiaalisen median (via Puhelin tai tietokone) tai sekoittaa muiden raitojen studiossa, mahdollisuudet ovat rajattomat. Lisäksi Spider-V on Cubase® LE musiikkia tallennus-ohjelmisto, antaa sinulle kaiken mitä tarvitset aloittaa tallennuksen hyvä kitara kappaleita, sekä muokata ja miksata raitoja alusta loppuun.

Kestävä rakenne

Sekä tuottaa monipuolinen amp, kestävä rakenne-piirteitä vahvistaa valettu kulmat, joustava kantokahva ja classic harmaa Säleikkö kangas optimaalisen siirrettävyyttä. Sen kevyt rakenne vain 21lbs Spider V 60 on täydellinen amp harjoitellaan, häirintä ja tallennus.

Ominaisuudet

 • 10"custom kaiutin ja korkean taajuuden diskantti antaa upeat selkeys
 • 60 watin kitaravahvistimen päivitetty mallinnus ja efektit
 • Varustettu sisäinen wireless vastaanotin, joka on yhteensopiva rele G10T lähetin
 • Erinomainen harjoitellaan, häirintä ja tallennus
 • Sisältää sisäänrakennettu tuner, metronomi ja rumpali silmukoita
 • 200 + amp ja FX mallien kautta nopeasti ja helposti valvonta
 • Laaja-alaiset kaiuttimet upeasti electrics, Akustiikka ja musiikkia
 • 128 muotoillun esiasetukset sisältävät ikonin lautat ja klassinen taiteilija soittoäänet
 • Kaikki amp ja efektit äänet ovat helposti muokattavissa kautta etupaneelin valvonta
 • USB äänen tallennukseen ja toistoon Mac, PC, Android™ ja iOS-laitteiden kanssa
 • Yhteensopiva Line 6 FBV™ 3 ja FBV MKII jalka ohjaimet (myydään erikseen)
 • 1/4" kitara syöttää, kuulokkeet lähtö 1/8", 1/8"stereo aux input

Tekniset tiedot

 • Kaiuttimen koko: 10".
 • Teho: 60 wattia
 • Tuotteen koko: 9.1 "L x 17.4" W x 16,9" K
 • Tuotteen paino: 20,5 paunaa
Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.