Offline-tilassa Line 6 Spider V 240 Guitar Combo-vahvistinta

 • Video 1
476 € OVH 595 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • 2 x 12" kaiuttimet & 2 tiheään diskantti antaa terävän selkeyttä.
 • 240 watin Combo-vahvistinta päivitetty mallinnus & aluksella vaikutuksista.
 • langaton-valmis valitse Line 6 välittää lähettimet & 2 XLR ulostuloa.
 • 128 muotoillun esiasetukset sisältävät ikonin lautat ja klassinen taiteilija soittoäänet.
 • USB Audio Recording & Playback avulla Mac, PC, Android ja iOS

Offline-tilassa Line 6 Spider V 240 Guitar Combo-vahvistinta

- lisätiedot:

Line 6 hämähäkki V 240 kitaravahvistin Combo on varustettu täyden alueen kaiutinjärjestelmä, joka koostuu kaksi 240 watin 12" mittatilaustyönä kitara puhujaa ja kahta keskeistä diskantit, tuottaa erinomaisen selvästi, että soi hyvin electrics, Akustiikka ja musiikkia. Varustettu sisäinen wireless vastaanotin, Spider V 240 on rele G10T lähetin (myydään erikseen) avulla wireless suorituskykyä ja poistaa tarve syöttöjohdot. Valitse yli 200 hiljattain hienostunut ampeeria, ohjaamot ja efekti ja nopeasti-sisäänsoittoa täydellinen ääni yksinkertainen värikoodattu ohjausobjekteilla. Tämä monipuolinen amp myös on täynnä yli 100 luomilla esiasetuksia, kuten ikonin laitetta, taiteilija rakennettu ääniä ja Line 6 alkuperäiset. Kaksi ylimääräistä XLR lähtöä voit liittää suoraan PA puhtaan äänen ilman häiriöitä. Spider V-240 tarjoaa myös USB äänitys, toisto Mac-, PC-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa sisäänrakennettu viritin ja metronomi ja real rumpali silmukoita, joten se sopii harjoitellaan, häirintä ja myös tallennus.

Tuotteen viite: 79747

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Custom kaiutin tuottaa iskukyvystä

Toisin kuin muut uudet Spider V-sarja, Spider V 240 on isompi veli ja lisää tehoa ja varustettu täyden alueen kaiutinjärjestelmä, joka koostuu kahdesta 12"mittatilaustyönä kitarapoksin ja myös kaksi keskeistä diskanttielementit. Tämä tehokas yhdistelmä antaa sinulle täydellinen määrä livekeikkaa ja nauhoitukseen. Custom suunniteltu puhuja tarkoittaa vahvistimen ääni suuri electrics, Akustiikka ja musiikkia. Lisäksi tämä innovatiivinen kaiutinjärjestelmä avulla voit toista suosikkimusiikkiasi sekä käytännössä kitarasta, joka sopii harjoitteluun pitkin musiikkia.

langaton-valmiina muutamassa sekunnissa

Kuten muissa tämän sarjan, tämä innovatiivinen vahvistin on myös on varustettu sisäinen wireless vastaanotin, joka on yhteensopiva rele G10T lähetin (hankittavissa erikseen) tehdä oman esityksiä wireless. Tämä wireless lähetin ei tarvitse syöttöjohdot, jotka voivat aiheuttaa vaaroja ja vaikutus äänen. Rele G10-lähetin toimii lähes kaikilla kitara että ominaisuus tyypillinen 1/4" ulostulo jack, jota käytetään useimmissa passiivinen ja active välineitä. Tule wireless ole koskaan ollut näin virtaviivainen tai helppoa!

Fast & tuttu valvontaa

Spider V-240 tarjoaa yksinkertainen helppo-jotta-apu control vaihtoehtoja värikoodattu control. Tämä ominaisuus on erityisen hyvä tumma vaiheissa jos valaistus on heikko. Nipistää asetuksia ja parametreja rannalla amp perinteinen nupit ja intuitiivinen painos liitäntä.

Tonaalinen uusia mahdollisuuksia

Spider V 240 voit valita yli 200 hiljattain hienostunut ampeeria, ohjaamot ja vaikutuksia, kuten comp, Distortion, mukauttaminen, Delay, Pitch/Syth ja Kaiku. Suuri valikoima aluksella vaikutuksista ei tarvitse pedaalit, ja sen vuoksi perustamiseen aika helppoa. Tämä 120 watin vahvistin on XLR suoraan tuotannosta, jonka avulla voit muodostaa yhteyden suoraan PA Hanki täydellinen ääni.

Heti inspiroiva sävy

Spider V 240 löytyy myös laaja valikoima taiteilija läsnäolo, joka luotiin monet nykypäivän kuumimmat kitaristit, sekä ikonin Rig esiasetukset perustuu uskomaton asetelmia legendaarinen kappaleita ja albumeja. Lisäksi valinta kahden esiasetukset avulla voit päästä classic Line 6 alkuperäiset, jotka sopivat hyvin minkä tahansa musiikin.

Parannettu muistipaikkaa Variax® akustinen tekniikka

Spider-V ei vain kuulostaa upealta Sähkökitarat, siinä on myös parannettu akustinen esiasetusta, jotka on suunniteltu Variax® akustinen tekniikka, joka tuo esiin parhaat tonaalinen ominaisuudet akustinen kitara. Soitetut vaikutuksia, kuten delay ja reverb avulla voit tehdä keskimäärin akustinen korkeammalle tasolle. Spider V tarjoaa ääni ääni avulla syvyys ja havainnollisuus, joka säännöllisesti sähkö ampeeria vain pysty vastaamaan, lisäämällä yleistä monipuolinen vahvistimen ja poistaa tarpeen ylimääräisiä vahvistimia.

Sisäänrakennettu extrat

Täynnä lisäominaisuuksia, jotka vievät harjoitellaan ja suorittaa elää seuraavalle tasolle, Spider V 240 on sisäänrakennettu viritin, joka tarjoaa nopean ja tarkan viritys. Sisäänrakennettu viritin myös poistaa tarvetta lisää pedaalit, kaapelit tai laitteet. Yksinkertaisesti paina painiketta etupaneelissa ja virittää. Tämä on erityisen hyödyllinen, kun perustamista tai uudelleen tuning aikana nopeasti. Lisäksi combo-vahvistinta auttaa lisäksi pitämään oman riffejä ajoissa junassa metronomin ja todellinen rumpali silmukoita kirjannut pro muusikot.

USB-liitäntä

Toinen erinomainen erikoisartikkeli että hämähäkki V 240 on tarjota, se USB ominaisuuksia, jonka avulla voit tallentaa äänen Mac-, PC-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Tämä kirjataan suorituskyky voi sitten jakaa sosiaalisen median (via Puhelin tai tietokone) tai sekoittaa muiden raitojen studiossa, mahdollisuudet ovat rajattomat. Lisäksi Spider-V on Cubase® LE musiikkia tallennus-ohjelmisto, antaa sinulle kaiken mitä tarvitset aloittaa tallennuksen hyvä kitara kappaleita, sekä muokata ja miksata raitoja alusta loppuun.

Kestävä rakenne

Sekä tuottaa monipuolinen amp, kestävä rakenne-piirteitä vahvistaa valettu kulmat, joustava kantokahva ja classic harmaa Säleikkö kangas optimaalisen siirrettävyyttä.

Ominaisuudet

 • Kaksi 12"omia kaiuttimia ja kaksi keskeistä diskanttielementit upeita selkeyttä
 • 240 watin kitaravahvistimen päivitetty mallinnus ja efektit
 • langaton-valmis valitse Line 6 välittää lähettimet
 • Runsaasti äänenvoimakkuuden keikkoja ja tallennus
 • Sisältää sisäänrakennettu tuner, metronomi ja rumpali silmukoita
 • 200 + amp ja FX mallien kautta nopeasti ja helposti valvonta
 • XLR suorat lähdöt yhteyden PA äänentoistolaitteita
 • Laaja-alaiset kaiuttimet upeasti electrics, Akustiikka ja musiikkia
 • 128 muotoillun esiasetukset sisältävät ikonin lautat ja klassinen taiteilija soittoäänet
 • Kaikki amp ja efektit äänet ovat helposti muokattavissa kautta etupaneelin valvonta
 • USB äänen tallennukseen ja toistoon Mac, PC, Android™ ja iOS-laitteiden kanssa
 • Yhteensopiva Line 6 FBV™ 3 ja FBV MKII jalka ohjaimet (myydään erikseen)
 • 1/4" kitara syöttää, kuulokkeet lähtö 1/8", 1/8"stereo aux input

Tekniset tiedot

 • Kaiuttimen koko: 2 x 12"
 • Teho: 240 w
 • Tuotteen koko: 10,7 "L x 26,9" W x 21,7" K
 • Tuotteen paino: 43 paunaa
Tilauksesi mukana voidaan toimittaa adapteri
Joissakin tilaamissanne elektroniikkalaitteissa saattaa olla Yhdistyneiden Kuningaskuntien pistoke. Tarvittaessa lähetämme tilauksenne mukana maahanne sopivan pistoke adapterin ilmaiseksi.