Hagstrom Deluxe F-aukollinen kitara, meripihkapurske

479 € OVH 585 € (ALV:n kanssa @ 24%)

Tämä tuote ei ole tällä hetkellä ostettavissa

 • Ilmainen kitarateline

Hagstrom Deluxe F-aukollinen kitara, meripihkapurske

- lisätiedot:

Yksilöllinen. -Lämmin ja RTF sävy kirpeä alue galore, vaikka se hoitomaksut t punnitaan paljon ja toistaa selaamisesta helppoa. Elegantti yhden F-aukko ja trapeze hännän antaa akustinen eleganssia kosketus! Hagstrom-kitarat est. 1958.

Gear4music Erikoistarjous: tämän kohteen tilaa nyt ja saat ilmaiseksi kitarateline

Tuotteen viite: 19749

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Tuotetiedot

Tarkastakaa täydet tuotetiedot

Hagstrom-kitarat ovat legendaarinen kitaristit kesken heidän soitettavuutta, kauneus ja kestävyyttä. Tämä uusi perheen Hagstrom-kitarat rakentuu että maine käyttää useita yksilöllinen innovaatioiden materiaaleissa ja tuotantotekniikoita, jotka rohkeasti Hagstrom saatettava 2000-luvulla.

Uusi Hagstrom Valitse, Vintage ja Ultralux sarja ikkunoita monet alkuperäisen Hagstrom-ominaisuuksia, rakennetaan samalla tiukat laatuvaatimukset ja ominaisuus monet sama yksilöllinen sävyjä, joita tehdään Hagstrom selite, jossa on.

Kaikki mallit vedota yksilöllinen hankinta- ja teollisuusalat käsite. Raaka-aineiden ja osien tämän uuden sarjan ensimmäinen korko toimittajien lähtöisin ja kootaan luoda aitoja Hagstrom-kitarat, sävy ja laatu on painopistealue.

Kaikki mallit on hyväksynyt Karl Erik Hagstrom, puusta on peräisin Pohjois-Amerikan ja laitteisto on toimittajilta ostetun kärki Yhdysvallat ja korea, vaikka Kitaramikki kehitetään Korean K. E. Hagstrom s tarkka ohjeiden

Se hoitomaksut t ovat monimutkaisia pitää hauskaa! Tehokas ääni, nopea, hauska ja helppo soittaa, laadukkaasti koristellut eri"on valmis

H-Expander:

Hagstrom-kitarat ovat yrityksen patentoitu s H-Expander Ristikkojen sauva. Reunassa ja käynnissä kaula jäykkä koko pituudeltaan vielä kevyt metalliseos Ristikkojen sauvan mahdollistaa erittäin vähäisen toiminta ja ohut kaulan kaksi tekijää, jotka olivat instrumentaali ansaitsee Hagstrom sen mainetta nopeimmin kitaransoiton maailman s jännitystä toimittamisesta

Viritysnupit:

Varmistetaan tarkkojen säätö, Hagstrom s yksinomainen 18: 1 välityssuhde konevarret myös sisältyvät kaikki sähkökäyttöiset mallit.

Otelauta:

Resinator puu on puun Yhdistemateriaali, joka on luonteeltaan homogeenisia ja vakaampi kuin standardin puutuote. Täydellinen Sormiskeittaus materiaali on siinä, että se eliminoi susi ääniä tai kohdepisteitä. Se on artikuloitu kuulostaa korkealaatuisen eebenpuu ilman eebenpuu liittyviä ongelmia

Materiaali:

Hagstrom käyttää vain hienoimpia Valitse ääni-metsät ja puu varastojen parantaa äänen ja kauneus kunkin soitinen figured. North American Hard Rock Maple, jonkinlaisia hienoimmista kaulan mikkiun ja käytetyt laaja, paras luthiers maailman parantaa edelleen soitettavuutta, kestävyys ja kirkas artikuloitu sävy.

Ominaisuudet/määritykset:

Runko & talla:

 • Runko: 45 mm mahonki Ontto basson puoli, 10 mm Vuoltu Maple Top (* Flamed Maple vaneri)
 • Talla: Pitkä matka Tune-O-Matic ja Hagstrom Trapeze varjostaa metritavarana

Kaula:

 • Kaula: Mahonki, määrittäminen
 • Otelauta: Hagstrom 6 mm pisteen sijainnin tavaramerkkien kanssa resinator puu
 • Truss Rod: H-laajennin
 • Asteikon pituus: 24,75 / 628 mm

Kitaramikit & hardware:

 • Kitaramikit: 2 x Hagstrom mukautettu 60
 • Pickup valitsin: 3-tie ota kytkin
 • Säätäminen avaimet: Hagstrom 18: 1 Die Cast
 • Säädöt: 1 x äänenvoimakkuus / 1 x äänensävy, Mini Vaihda kaapeli hana valitsin