Fender-vahvistimet

Gear4Music.com

Fender-vahvistimet antavat toistuvasti tyylinmääritelevän soundin - Fender on kitaramaailman tunnetuin nimi. View All Information

Suosituimmat Fender kitaravahvistimen

Ensimmäiset 13 tuotetta näkyvillä

Fender kitaravahvistimen

Fendern keulahahmo ampeeria tuottaa laatua solid-state sävy alhainen hinta. Solid-state vahvistimet ovat hyviä aloittelijoille, mutta ovat myös suosittuja kitaristeja, jotka etsivät aseman budjetti - laulajan 212R pakkauksissa 100 watin teho ja laivalla reverb kaksi kanaviin.

Hot vapasarja otettiin käyttöön puolivälissä hinnoiteltu all-venttiili vahvistimet. Featuring classic 50 's tyyli koko alueella, Hot Rod sarja käyttää Groove putket venttiilit luonnollinen, luja tube overdrive. Suosittu Hot Rod Deluxe tarjoaa 40 wattia all-venttiili sävy kotelo 1 x 12".

Vintage uudelleenjulkaisu -sarja ottaa classic all-venttiili Fender vahvistinmalleja historiasta ja uudelleenjulkaisu nykypäivän soittajille. Vintage uudelleenjulkaisu ampeeria tehdään alkuperäinen spec mahdollisimman lähellä ja nimetään seuraavan vuoden spec on otettu. ja ovat molemmat arvostetun amp malleja Fender pre-CBS aikana ja tarjoaa soittajat uskollinen virkistys joitakin historian suurimmista ampeeria.

Vintage Modified -sarja yhdistää ihana sävy Fender valve ampeeria, solid-state Nykytekniikka, kuten laivalla DSP-efektit joustavuutta. Deluxe VM vie rakenteensa arvokasta Deluxe Kaiku, mutta laadukkaita tehosteita kuten delay ja kuoro. Super Champ XD 15 watin hybridi, joka tarjoaa samat ominaisuudet pienempi, alemman moottoroidut kaappi.

Fender-kitaravahvistimien lisätietoja

Vaikka se oli Stratocaster ja Telecaster etta Fender , kotitalouden nimi, Leo Fender alkoi tehda kitaravahvistimen, ennen kuin han valmistaa kitara. Ensimmainen vahvistimet olivat putkivahvistimien, mutta myohemmin 1960-luvun yritys alkoi tehda Solid-State malleja liikaa.

Fender kitaravahvistimen ollut suosikkeja muusikot koko musiikillisen kirjon niiden keksinnon vuonna 1945. Blackface, Silverface, ruskeaface ja tweed Fender guitar amp alueet ovat tulleet auttaa maarittelemaan monia musiikkilajeja, Surffaa shoegaze ja maan electric blues aani.

60-Luvulla John Lennon suosinut Deluxe Kaiku. 80-Luvun lopulla Kurt Cobain suosikkiohjelmani 65 hengen "Valkaista". Kaikkein moderni bandeja kuten Bloc Party, No Age ja Best Coast puolesta Fender's Ajattoman savyn.