Gibson Guitars

Gear4music.com

Gibson on tullut pitkän matkan, koska yritys on perustettu yli 100 vuotta sitten. Katso kaikki tiedot

Gibsonin myydyimmät

Ensimmäiset 21 tuotetta näkyvillä

Tietoja Gibsonista

Gibson perustaja Orville Gibson valmistettu Mandoliinit, Michiganissa, myöhään 1890-luvulla. Hän keksi ensin archtop kitarat käyttämällä viulu löytyy arch ylhäältä samaa tyyppiä. 1930-Luvulla, jonka Gibson oli myös tehdä flattop akustiset kitarat, niin kuin ensimmäinen kaupallisesti saatavilla olevat ontot-laitoksen sähkökitara.

Myöhemmin alussa 1950's Gibson käyttöön sen ensimmäisen ja suosituin kitara tähän mennessä, Les Pual, niin kitara oli kasvava suosio. Tämän jälkeen Les Paul on tullut yksi kaikkein tunnistettavissa ja suosittu kitarat, Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, vinoviiva ja paljon enemmän ikonimainen kitaristit tykkää käyttämä.

Gibson julkaissut myös muita suosittuja mallit SG, kuten ES-335, Explorer, Flying V ja monet muut kitarat, kaikki käytetään pop, reggae blues, rock-musiikin kaikki pelit. Vain 50 käyttöluvan UK Gibson jälleenmyyjien apualuksiin voimme tarjota loistava valinta Gibson sähkökitara, akustinen kitara, bassot ja tarvikkeet kaikki on alin hinta online-tilassa.