Gibson-kitarat

Gear4music.com

Yhtenä rock'n'rollin uudistajista Gibson on valmistanut kitaroita jo yli 100 vuotta. Tunnet sen, kun pidät käsissäsi yhtä Gibsonin soittimista. Gear4music kuuluu Gibsonin kitaroiden suurimpiin jälleenmyyjiin, joten löydät varmasti mitä etsit laajasta tuote- ja tarvikevalikoimastamme. Katso kaikki tiedot

Gibsonin myydyimmät tuotteet

Ensimmäiset 18 tuotetta näkyvillä

Tietoja Gibsonista

Yrityksen perustaja Orville Gibson valmisti mandoliineja Michiganin osavaltiossa jo 1890-luvulla. Ensin hän keksi kaarevalla kannella varustetun kitaran, joka seurasi viulun mallia. 1930-luvulla Gibson valmisti jo tasakantisia akustisia kitaroita sekä ensimmäistä kaupalliseen tarkoitukseen kehitettyä ontokoppaista sähkökitaraa.

1950-luvun alussa sähkökitaran suosio alkoi kasvaa, ja Gibson kehitti ensimmäisen ja tähän asti suosituimman sähkökitaransa, Les Paul. Tästä mallista on vuosien varrella tullut yksi tunnistetuimmista ja arvostetuimmista kitaroista, ja sitä ovat käyttäneet sellaiset legendaariset kitaristit kuten Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend ja Slash.

Gibson on julkaissut myös muita suosittuja malleja kuten SG,  ES-335, Explorer, Flying V ja monia muita kitaroita, joita käytetään kaikissa musiikkityyleissä, olipa kyseessä rock, pop, reggae tai blues. Gear4music on yksi harvoista  brittiläisistä jälleenmyyjistä, jotka tarjoavat Gibson-kitaroita, joten meillä on erinomainen valikoima Gibsonin sähkökitaroita, akustisia kitaroita, bassoja ja tarvikkeita, kaikki huippuhintaan.